Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun dx9 mu dx10 mu...??
  • Arkadaşlar bu oyun 1191 tarihinde geçiyor sanırım 3. haçlı seferleri sırasında..Ama bizim canlandırdığımız katil kim..Bizim taraftan mı haçlılar tarafında mı..Alamut isimli kitabı okuyanınız var mı aranızda ama orada bahsi geçen fedailerden birisi mi..Birde gametrailer.com sitesinden indirdiğim bir movie de kızın teki oyunu anlatıyordu (kızda güzeldi yani..:P neyse) orada bu elinde ki bıçak için bir parmağının kesildiğiniz böylede o kesik parmağın yerinden küçük parmağın bir düğmeye basması ile bıçak çıktığını falan anlatıyordu..Bu konuda daha detaylı bilgiye sahip olan var mı acaba..
  • Oyun efsane olacakk..:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Arkadaşlar bu oyun 1191 tarihinde geçiyor sanırım 3. haçlı seferleri sırasında..Ama bizim canlandırdığımız katil kim..Bizim taraftan mı haçlılar tarafında mı..Alamut isimli kitabı okuyanınız var mı aranızda ama orada bahsi geçen fedailerden birisi mi..Birde gametrailer.com sitesinden indirdiğim bir movie de kızın teki oyunu anlatıyordu (kızda güzeldi yani..:P neyse) orada bu elinde ki bıçak için bir parmağının kesildiğiniz böylede o kesik parmağın yerinden küçük parmağın bir düğmeye basması ile bıçak çıktığını falan anlatıyordu..Bu konuda daha detaylı bilgiye sahip olan var mı acaba..

Abimizin adı Altair, Müslümanlar tarafında. Hassan Sabah'ın eğittiği asasin(süikastçi)lerden biri.
  • ya bugüne kadar hiç bi oyunu beklemedim bu oyunu beklediğim kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

TGS 07 game play video.

http://www.gamersyde.com/stream_4609_en.html

salaklar oynamayı bilmiyorlar sinir oldum
  • bu sene kötü oyun yok galiba
  • Oyuna hayran kaldım vallahi..Süper ya daha nasıl anlatayım bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Oyuna hayran kaldım vallahi..Süper ya daha nasıl anlatayım bilemiyorum

Merak etme anlamıştır herkes aslında sadece "oyunu sevdim" desen bile anlarız biz
  • Offfff süperrr...Ali Tahir olmasın ama o :) Yabancılar belki altair diyolardır..Öyle arapçada bir isim yokda..Alamut u okumayan varsa oyun çıkana kadar okusun tavsiyem oyundan daha fazla zevk alır..:)
    quote:

Orjinalden alıntı: kolombus01

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Arkadaşlar bu oyun 1191 tarihinde geçiyor sanırım 3. haçlı seferleri sırasında..Ama bizim canlandırdığımız katil kim..Bizim taraftan mı haçlılar tarafında mı..Alamut isimli kitabı okuyanınız var mı aranızda ama orada bahsi geçen fedailerden birisi mi..Birde gametrailer.com sitesinden indirdiğim bir movie de kızın teki oyunu anlatıyordu (kızda güzeldi yani..:P neyse) orada bu elinde ki bıçak için bir parmağının kesildiğiniz böylede o kesik parmağın yerinden küçük parmağın bir düğmeye basması ile bıçak çıktığını falan anlatıyordu..Bu konuda daha detaylı bilgiye sahip olan var mı acaba..

Abimizin adı Altair, Müslümanlar tarafında. Hassan Sabah'ın eğittiği asasin(süikastçi)lerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 21 Eylül 2007; 21:10:10 >

• pc de cıkıcak dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

pc de cıkıcak dimi?

Platform:PC,PS3,Xbox 360
  • Oyun güzele benziyır Çıksında Alalım
  • sistem ihtiyaçları çıksada görsek bi ne isticek ne istemicek.ona göre ayarlayalım kendimizi.2 aydan az kalmış şurda hala ses yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Oyuna hayran kaldım vallahi..Süper ya daha nasıl anlatayım bilemiyorum

Merak etme anlamıştır herkes aslında sadece "oyunu sevdim" desen bile anlarız biz

Oyunu sevdim...

• Ubisoft yaptığı açıklamayla PC,PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen aksiyon oyunu Assassin's Creed'in PC versiyonunun 2008'in başlarına ertelendiğini duyurdu. Oyunun PS3 ve Xbox 360 versiyonları ise eskiden duyurulduğu gibi Kasım ayında piyasaya sürülecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 22 Eylül 2007; 14:25:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Ubisoft yaptığı açıklamayla PC,PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen aksiyon oyunu Assassin's Creed'in PC versiyonunun 2008'in başlarına ertelendiğini duyurdu. Oyunun PS3 ve Xbox 360 versiyonları ise eskiden duyurulduğu gibi Kasım ayında piyasaya sürülecek.

lütfen bunun bi şaka olduğunu söle

• Bende onu belirtmek için topiğe gelmiştim...
    Ya aslında iyi mi oluyo ? bu yazılılar,tüm oyunların aynı anda çıkması vs.Ama üzülüyoruz beee.
  • Ertelenme benim için önemli değil, nasılsa çıkacağı zamanlar bilgisayarım olmayacağı için oynama şansım da olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 22 Eylül 2007; 14:47:02 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.