Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:SASU:.

dx9 olacak

Yaw niyeki dx10 yapmıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cryofnightmare

quote:

dx9 olacak

Yaw niyeki dx10 yapmıolar

Bu oyun yapıma başladığında dx10 diye bir şey yoktu
  • Crysis başlarken vardı sanki
  • Dx9 olması daha iyi işte..
  • quote:

Crysis başlarken vardı sanki

tahmin yürüttüm dostum ben söyle yapsınlar o zaman dx10
  • quote:

quote:

Seninde dx10 kartın varmış.Sölerim bi ara ama sende benle aynı durumdasın dx10 varken dx9 efektleriyle oynıcan

• quote:

quote:

quote:

Seninde dx10 kartın varmış.Sölerim bi ara ama sende benle aynı durumdasın dx10 varken dx9 efektleriyle oynıcan

keşke dx10 olsaydı bizim dememizle olmuyor dx9 efektleriyle oynayacağız

• gelsin gelsinn oynayalım valla
  • quote:

quote:

quote:

lan ne adamsınız.sanki dx10 un bi hayrını gördünüzde "tüh dx9 efektiyle oynayacağız " diyosunuz.
    ne güzel işte mis gibi dx9 u sonuna kadar kullanan süper bi oyun.

• Arkadaşlar sizi gaza getirmek için manyak bir video ! İzlemediyseniz hemen izleyin..

• Bu oyunuda büyük bir heyecanla bekliyorum tabi sistemim için aynı şeyi söylemek zor
  • Gerçekten çok süper oyun çıksada oynasak tabi okul zamanı nasıl oynayacağız o ayrı
  • Ben Ubisoft u takdir ederim ama Assasins Creed in grafikler güzel olmuş fakat oyun TPS türünde olduğu için PC deki kontrollere alışmak baya zaman alabilir.TPS yerine FPS olsaydı daha güzel olurduBunun dışında grafikleri mükemmel bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: InVaSiOn

Ben Ubisoft u takdir ederim ama Assasins Creed in grafikler güzel olmuş fakat oyun TPS türünde olduğu için PC deki kontrollere alışmak baya zaman alabilir.TPS yerine FPS olsaydı daha güzel olurduBunun dışında grafikleri mükemmel bir oyun

Bu oyun fps olarak oynanamaz.Ayrıca tps her zaman fps'den daha eğlenceli olmuştur benim için.Kontrollere alışmak da tamamen oyuna bağlı bir şey.Eğer güzel düzenlenmişse kısa sürede alışılır...
  • quote:

Ben Ubisoft u takdir ederim ama Assasins Creed in grafikler güzel olmuş fakat oyun TPS türünde olduğu için PC deki kontrollere alışmak baya zaman alabilir.TPS yerine FPS olsaydı daha güzel olurdu
    Peki benim gibi birinci kişi görüşüne alışık olmayanlar ne yapacak? Şahsen üçüncü kişi görüşünü birinci kişi görüşünden daha çok seviyorum ve birinci kişi görüşünden daha rahat geliyor bana.
  • O da doğru kişiden kişiye göre değişir.Ama bu oyun bence en güzel xbox360 veya ps3 de oynanır
  • quote:

O da doğru kişiden kişiye göre değişir.Ama bu oyun bence en güzel xbox360 veya ps3 de oynanır

+1

doğru diyorsun bende ps3 alacaktım ama vazgeçip ekran kartı aldım çünkü ps3 oyunları hem bulunmuyor hem de pahallı önümüzdeki yıl alacam ama ps3
  • bu oyun çok ayrıntıı muhteşem bişey olcak. POP un tahtınıda çok rahat alıcaktır bence.
  • görev yapmadan kafana göre şehirde dolaşabilme var mı bunda yoksa pop gibimi belli bir konu üzerinden giderek mi oynuyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.