Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: IceX

Kusura bakmayın beyler bayat bi soru olcak ama şimdi...

Bende aldım beşiktaştan bir güzel korsanımı ama bilmiodum kudüs sorununu soradan köfte çaktım neyse artık patch falan çıkar düzelir dedim sadece kudüs kaldı. Bi arkadaşım oynadını gördüm dedim o sağlam assassins mi diye evet dedi bende ondan hemen exe. dosyasını aldım ve yaptım crack imi ama ne göreyim savelerim yok he onuda burdan okudum düzelttim isimleri fakat yine girerken atıyo windowsa neyi beklicem artık orjinal mi alıcam yoksa korsan piyasasına sağlam olan assassins zaten düşermi yoksa patch falan çıkarmı ?

Şunu bi açıklağa kavuştursak tam süper olacak

• yaw süper yawww
  • quote:

Orjinalden alıntı: =altar=

BEYLER BURAYI MASIL GEÇCEM ACABA YARDIM PLSSS

burda o tezgahın önüne gelen elemanları tutup tezgaha atacaksın ve tezgah kırılacak iş bu kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _drmxmyt

Arkadaşlar şu bantlar ı nasıl kaldırabiliriz?? 1280*1024 te bile büyük yer kaplıyorlar.
    Çözünürlüğü 1280x720 gibi 16:9 oranında bir çözünürlük yapacaksın, başka yolu yok.
  • oldu combo oldu....yardım edenlere çok teşekkür ederim..ama sorun neymiş biliyomusunuz o özelliğe gelmemişim daha ondan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Arkadaşlar şu bantlar ı nasıl kaldırabiliriz?? 1280*1024 te bile büyük yer kaplıyorlar.
    Çözünürlüğü 1280x720 gibi 16:9 oranında bir çözünürlük yapacaksın, başka yolu yok.

Ama bende 1280*720 gibi bir şecenek yok.
  • quote:

Ama bende 1280*720 gibi bir şecenek yok.
    Demek ki monitörün o tür çözünürlükleri desteklemiyor.
  • Arkadaşlar bu oyun tek çekirdekli işlemcide çalışıyormu? bende P4 3.0 tek çekirdek işlemci 2 gb kingston ram ve 512mb ati x1650 pro ekran kartı var. bu özellikler oyunu çalıştırırmı?
  • Arkadaşlar resmi sürümü alıpta deneyen varmı ? FPS artışı olsun buglar olsun bi fark varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hussogt500kr2

yaw süper yawww

harbi ya süper. adama dogru zıplayıp gizli bıçakla atladığın zaman çok action oluyor

*********************************************************************************

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Ben de Kudüs'e geldim sonunda. :)

kudüs mü :S nezaman bitecek bu oyun ya bitiren var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 12 Nisan 2008; 2:03:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: saltanat1299

Arkadaşlar bu oyun tek çekirdekli işlemcide çalışıyormu? bende P4 3.0 tek çekirdek işlemci 2 gb kingston ram ve 512mb ati x1650 pro ekran kartı var. bu özellikler oyunu çalıştırırmı?

oynarsın ama kasar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ch0sen

quote:

Orjinalden alıntı: saltanat1299

Arkadaşlar bu oyun tek çekirdekli işlemcide çalışıyormu? bende P4 3.0 tek çekirdek işlemci 2 gb kingston ram ve 512mb ati x1650 pro ekran kartı var. bu özellikler oyunu çalıştırırmı?

oynarsın ama kasar..

Maalesef Oynamıyor Kardeş Kurdum ama Çalışmıyor. Bende Detection ile kontrol ettim ve sonuç aşağıdaki gibi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltanat1299 -- 12 Nisan 2008; 2:43:32 >

• Assassin's Creed Trainer

Options
    -------

Numpad 1: Rapid Recovery
    Numpad 2: Levitation Kill
    Numpad 3: Save Position
    Numpad 4: Teleport
    Numpad 5: Undo Teleport
    Numpad 6: Assassin Jump

Notes
    ------

Numpad 1: Rapid Recovery - You will very quickly recover from your injuries. High falls and extremely devestating events may still kill you.

Numpad 2: Levitation Kill - which ever character is in your focus will be instantly thrown 20 feet into the air and will most likely land with enough force to be killed.

Numpad 3: Save Position - Save your current position.

Numpad 4: Teleport - Telport to saved position.

Numpad 5: Undo Teleport - Undo your teleport.

Numpad 6: Assassin Jump - Your assassin will instantly shoot 6 to 10 feet into the air. Be careful of long falls and where you are jumping!

http://rabidshare.com/files/98762049/AC_trainers.zip
    b yerine p harfi yazın.

• Keybord mouse ikilisi ile oynarken kombolar ve karşı atakları hangi tuş kombinasyonları ile yapıyoruz özellikle karşı atakları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 12 Nisan 2008; 3:25:42 >
  • Mouse sağ tuş basılı tutarken+sol tuş
    quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Keybord mouse ikilisi ile oynarken kombolar ve karşı atakları hangi tuş kombinasyonları ile yapıyoruz özellikle karşı atakları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 12 Nisan 2008; 4:01:47 >
  • 1.eski sürümden jerusalem çalışan sürüme geçişte eski saveleri açamayanlar save dosyalarını bulsun.yeni oyun açsın.yeni oyunu savelesin.eski savelerin adını yenisiyle değiştirerek kopyalasın.
    2.bu oyun grafik olarak süper.ama ilerleyn bölümlerde hep aynı şeyler yapılıyor.tek düzelik ağır basıyor.
    3.nette şöle bir araştırma yaptım oyun pk çok yerden pek çok farklı puanlar almış.yani crysis gibi herkezde fikir birliği olmamış.sizce bunun nedeni oyun tek düzeliği olabilir mi?yoksa düşük puan verenlerin bizim göremediğimiz şeyleri görme yeteneği mi var?
  • ya bu gizli bi büro aradığımız yer var çatı üstlerine çıkıyoz ve gizli yeri arıyoz nasıl geçecem
  • Kudüs Büyüleyici
  • quote:

Orjinalden alıntı: frozennn

ya bu gizli bi büro aradığımız yer var çatı üstlerine çıkıyoz ve gizli yeri arıyoz nasıl geçecem

çatıya çık.
    çatıda boşluk göreceksin.ordan aşşağı inince gizli büroya girmiş olacaksın
  • ya arkadaşlar şu gizli büro içine girdim adamla konuştum.konuşma bitince yeni görev vermedi.yine aynı şeyi söylüyor çatıya çık orada gizli büroyu göreceksin.nasıl geçecem ya.
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.