Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım kimse korsan almıyor :) korsan'a hayır
  • Acrenin en yüksek tepesi , çık çık bitmedi, en üsteki bayrağı alamadan düştüm

Assassin's Creed (ÇIKTI)
  • Orjinalden alıntı: SuperMert

sanırım kimse korsan almıyor :) korsan'a hayır
    [/quote

Sanırım o kimse orjinal almıyor olucaktı :)
  • benim anlamadığım bir kere orjinal dvd diyorsunuz dual layer mıdır disc yoksa çift dvd mi yapmışlar korsanı. Bu işi ben yapsam 10 numara yaparımda işte iki günde elimize yüzümüze bulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 11 Nisan 2008; 18:19:35 >
  • arkadaşlar 6,38 repacki indirdim.ama attan sonraki bölümde hani din adamlarının arasına karışıp içeri girdiğimiz bölüm var ya orada kahramanımızın içinden bi çubuk çıkıyor.yani grafik hatası var.acaba indirdiğim sürümde mi problem var .yoksa bu da orjinalden kopya değil mi
  • Oyunda milyon tane saçmalık var. İşte bir tanesi :

Pataklayıp konuşturmamız gereken adam şehrin meydanında halka vaaz veriyordu. Ben de adamı dinlemeye giderken askerlerle aramızda tatsız bir olay yaşandı ve 8-10 tanesini öldürmek suretiyle tatsızlığa son verdim. Askerlere aramda kavga çıkar çıkmaz vaaz veren adamı dinleyen halk kaçıştı, hiç kimse kalmadı. Dövüp pataklamamız gereken adam da ben askerlerle kavga ederken onu dinleyen hiç kimse olmamasına rağmen vaazını vermeye devam etti ve konuşması bitince hiçbir şey olmamış gibi öylece yürüdü. Lan kavgayı görünce insan bir kaçar noluyoruz der

• 2. şehre geçtim atla, türk askeri beni hiç sıcak karşılamadı, kaçıcağını mı sanıyosun gibi bişiler dediler tam anlamadım
  • ARkadaşlar burasını nasıl geçicem kaç oldu iyice gıcık oldum..Shifte bas diyor basıyorum ama herşey kırılıyor...

Assassin's Creed (ÇIKTI)
  • shifte basılı tutarak aralarından geç yürüyerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

shifte basılı tutarak aralarından geç yürüyerek

hehe tamam hallettim sonrakinde ise düğme 1 e bas diyor..Orada ne yaptıcam..Düğme b1 hangisi...
  • BEYLER BURAYI MASIL GEÇCEM ACABA YARDIM PLSSS
     Assassin's Creed (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: =altar=

BEYLER BURAYI MASIL GEÇCEM ACABA YARDIM PLSSS
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

BURAYA KADAR GELEB YOKMU YA BEYLER YARDIMCI OLURMUSNUZ SHŞFT DİO AMA BASIOM OLMUO
  • Arkadaşlar şu bantlar ı nasıl kaldırabiliriz?? 1280*1024 te bile büyük yer kaplıyorlar.
  • süper bişe
  • quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

shifte basılı tutarak aralarından geç yürüyerek

hehe tamam hallettim sonrakinde ise düğme 1 e bas diyor..Orada ne yaptıcam..Düğme b1 hangisi...

mouseun sağ tuşu
  • quote:

quote:

BEYLER BURAYI MASIL GEÇCEM ACABA YARDIM PLSSS
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

BURAYA KADAR GELEB YOKMU YA BEYLER YARDIMCI OLURMUSNUZ SHŞFT DİO AMA BASIOM OLMUO

???????
  • @=altar=

Birini tutup tezgâha fırlatacaksın ,yakınına biri gelince shift+sağ tuş ile tutup oraya doğru fırlat
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylcnsntrk

@=altar=

Birini tutup tezgâha fırlatacaksın ,yakınına biri gelince shift+sağ tuş ile tutup oraya doğru fırlat

ÇOK SAOL KARDEŞ TEŞŞÜR EDRİM BAYA ZOR AMA ASKER DOLU ETRAF AMUTLUCAZ ARTIK
  • Ben de Kudüs'e geldim sonunda. :)
     Assassin's Creed (ÇIKTI)
     Assassin's Creed (ÇIKTI)
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

• ileriler çok daha kazık haberiniz olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.