Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
552.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne alaka? İşlemci RAM'den bile önemli parçadır sen anlaşılan son çıkan oyunları hiç oynamadın, Colin McRae DIRT'ı senin işlemci ile bir oyna bakalım nasıl da kasacak:)

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • ben işlemci darboğazına cok takılıyorum yakında inşallah yenilicem işlemci çok önemli

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Ne alaka? İşlemci RAM'den bile önemli parçadır sen anlaşılan son çıkan oyunları hiç oynamadın, Colin McRae DIRT'ı senin işlemci ile bir oyna bakalım nasıl da kasacak:)

bak o konuda haklısın

dirt de diğer arabarla yarış yaparken hayatta oynayamıyorum
    yeni çıkan oyunlarıda oynadım içlerinden en çok yarışlarda kasan dirt sinir oldum.

• quote:

Orjinalden alıntı: legolas165

quote:

Ne alaka? İşlemci RAM'den bile önemli parçadır sen anlaşılan son çıkan oyunları hiç oynamadın, Colin McRae DIRT'ı senin işlemci ile bir oyna bakalım nasıl da kasacak:)

bak o konuda haklısın

yeni çıkan oyunlarıda oynadım içlerinden en çok yarışlarda kasan dirt sinir oldum.

hem bir kere pc nin karizmasıda önemli düşünsenize 1,5 ram'im var,8800 gts kullanıyorum,işlemciden biraz utanıyorum çünkü pentium 4yani hiç yakışmıyor o kadar iyi bir sisteme o kadar düşük bir işlemci

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier

• quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: legolas165

quote:

bak o konuda haklısın

hem bir kere pc nin karizmasıda önemli düşünsenize 1,5 ram'im var,8800 gts kullanıyorum,işlemciden biraz utanıyorum çünkü pentium 4yani hiç yakışmıyor o kadar iyi bir sisteme o kadar düşük bir işlemci

zuhahah param o kadar yetti işkemcide artık bidahaki seneye

• ya bu oyun prince of persia hareketleri ile aynı mı olcak yani combolar duvarda yürüme falan bilgisi olan var mı?

BU VATANI ASLA BÖLEMEZSİNİZ!
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Bayıldım ya. Mükemmel mükemmel. Off bir an önce çıksa da oynasak Allah'ım kafayı yicem süper oyun

• quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

Bayıldım ya. Mükemmel mükemmel. Off bir an önce çıksa da oynasak Allah'ım kafayı yicem süper oyun

sakin ol millet manhunt için adam öldürüyor bu gidişle sende assassin's creeed için katil olacaksın galiba

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier

• Arkadaş oyun oynamak istiyorum artık . Bu nedir. Bütün ufffff dediğimiz oyunlar daha çıkacak. Oynayacak bir şey bulamıyorum. En son Oblivionda kaldık. Başka elimi sürmedim adam gibi bu tarz oyunlara.

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=nv2rKQrpXhM

sakin ol millet manhunt için adam öldürüyor bu gidişle sende assassin's creeed için katil olacaksın galiba

Yok hacı bu oyun çıkmadan sakin olamam Pop hastası, Stealth seven biri olarak beklemekten bıktım ki beklemek en nefret ettiğim şeydir. Şerefsizim Orj. alcam yeterki erken çıkartsınlar. Bug'lı mug'lı olsun çıksın benim olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: gunay34

ya bu oyun prince of persia hareketleri ile aynı mı olcak yani combolar duvarda yürüme falan bilgisi olan var mı?
    Prince of Persia'daki hareketlerin çok daha fazlası olacak.

Bir de son videodaki dövüş sahnesinde çalan müzikten anladığım kadarıyla yine rock/metal müzikle bizleri coşturacak bir Ubisoft oyunu geliyor!
  • yeni nesil oyunlarda işlemci onemli fakat oyunun gercek peformansını veren ram ve ekran kartıdır bi oyunu full ayarlarda oynamak isterseniz işlemcinin bi yararı olmaz ekran kartı kenidni gosterir ama pcnin genel performansı için işlemci cok onemli

multinational task force: Team Rainbow
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

Hala daha bazı mal oyun dergileri(OYUNCU adındaki dergiden bahsediyorum) oyunun PS3 we xbox 360a çıkacağını söylüyorlar.kafayı yemek içten bile değil.....

disaster nerdesin msn ide eklememişsin

• oyunu çok tuttum ama böle bi oyun bence pc ye çıkmamalıydı.Örnegin bi ps2 yada ps3 de oyun 1000 kat eglenceli gelir

Guitar Hero 3 Fan Kulübü

artık bu imzayı kabul edin:)))))))))))))))
  • Seni konsol bölümüne alalım o zaman?Buyur..

Orjinalden alıntı: beko1234

oyunu çok tuttum ama böle bi oyun bence pc ye çıkmamalıydı.

Lafa bak!!! Sende PC'de oynamazsın olur biter, dünya'da kaç milyon kişi bu oyunu PC'de oynamak için sabırsızlanıyor haberin var mı senin!

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • oyun yarım sene sonra çıkacak

quote:

Orjinalden alıntı: beko1234

oyunu çok tuttum ama böle bi oyun bence pc ye çıkmamalıydı.

Lafa bak!!! Sende PC'de oynamazsın olur biter, dünya'da kaç milyon kişi bu oyunu PC'de oynamak için sabırsızlanıyor haberin var mı senin!

katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.