Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
24.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin çekimleri Ağustos ayında başlayacakmış.
  • Ciddi bir assassins creed sever ve seriyi yutmuş biri olarak 999 gözle bekliyorum filmi. Umarım hikayeye sadık ilerler. Müthiş bir senaryo var ellerinde ve bence ciddi bir bütçe harcanması gereken bir film. Umarım başarılı olurlar.

Fassbenderin ise desmond miles ile alakası yok görüntü olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 26 Ocak 2014; 22:14:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Fassbender iyi seçim.Karakterin hakkını verecektir.
  • Daha önce başrolünü Michael Fassbender'ın üstleneceği açıklanan Assassin's Creed filminin yönetmeni de belli oldu. Açıklamalara göre The Snowtown Murders ve The Turning gibi filmlerde gördüğümüz Justin Kurzel, yeni filmin yönetmenliğini yapacak.
  • oyun müziklerini de kullanırlarsa 10 numara olur :D
  • Soysuzlar Çetesi'nden biraz Michael reyizi görelim
    Aslında hepsi yahudi ve Alman düşmanları.Alman taklidi yapıyor takımıyla beraber ve binbaşı durumu parmak işaretiyle 3 sayısını göstermesinden anlıyor.Daha sonra olanlar Bu arada Alman binbaşıda fenaydı cidden.Tam nazi
    Doğru seçim olmuş bence.En azından oyunculuğu ortada
    Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 30 Nisan 2014; 14:35:55 >

• michael abimizide severiz assasins creed severiz iyi olmuş çokta güzel iyi olmuş şimdi
  • Michael Fassbender çok başarılı bir oyuncu, son zamanlarda hep kaliteli yapımlarda rol aldı, bakalım film nasıl olacak?
  • Şu çıksında biran önce Ezio'nun olduğu bir filmde çekilsin tipte benzer bir adam bulunursa şimdiden en az 2 kez izleyeceğimin garantisini verebilirim.
  • Oyunun konusunun hakkını vererek bir senaryo oluştururlarsa tadından yenmez. Assassin's Creed'i film olarak izlemeyi hep istemiştim. Bekleyip göreceğiz. Başroldeki adamdam hoşlanmadım yalnız. Daha karizmatik biri olabilirdi.
  • Benimki biraz doğmamış çocuğa don biçmek gibi olacak ama Ezio'yu kim oynayacak peki ilerki filmlerde?.Öyle karizmatik bi karakteri sizce kimin oynaması lazım?.Benim aklıma ilk Christian Bale geliyor, hafif benzerlik var sakal bıraksa daha iyi benzer zaten ama oynaması imkansıza yakın.
  • Aklıma direk Brothehood oyunundan Cesare Borgia geldi.
  • Umarım ubisoft sadece nasıl olsa AC fanları izler diye çekmezler. Konunun derin olması AC serisine yakışır bir film olmasını sağlar. Altair döneminde geçerse film daha gizemli bir hava kazanır diye düşünüyorum.
  • Gerçekten dört gözle beklediğimiz bir olaydı. filmi olsa çok tutulur diyordum bakıp görücez artık

• sizi haşhaşiler sizi çıksın ama oyun kadar etkili olacağını sanmıyorum
  • Arkadaş biride çıkıp su skyrim ın filmini yapsın gözünü sevem Cıksın sinemada izleriz en kötü film bile olsa o ilk 4 oyun hatrına bile izlenir ki birde ellerinde cok güzel hikaye var ins içine etmezler
  • Bence filmde Kristen Bell de mutlaka olmalı.
  • Mükkemmel haber

• Hiç beklentim yok açıkçası, tamamen oyunun kaymağını yemek adına; kaba tabirle "Ne koparırsak" zihniyetiyle yapılacak bir film gibi. Hazır beğenilmiş, kemik kitlesi oluşmuş, çıktığı dönemde neredeyse türünün tek örneği olan seriyi bile ne hale getirdiler ki film sektörü; içinde bulundukları ve onca tecrübe sahibi oldukları oyun sektörüne göre acemi oldukları da bir sektör.

Yine de oyunun hatrına seyrederim lakin; Revelations sonrası çıkardıkları oyunlar için de söylediğim gibi; umarım, "keşke böyle yapacaklarına, hiç yapmasalarmış" demem.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize harfi harfine katılıyorum hocam. Oyunların filmleri, filmlerin de oyunları her zaman vasat olmuştur. Bu filmde de beklentiyi fazla yükseklerde tutmamak gerekir. Ama o Assassin's Creed havasını sinema yaşamak bile bambaşka bir duygu olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 2 Mayıs 2014; 0:06:18 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.