Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
24.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım yanılırım @Batman, elbette serinin müdavimleri olarak hepimiz isteriz kaliteli bir Assassin's Creed filmi izlemek.
  • içine edecekler güzelim serinin.
  • Sinema yanlış tercih...

Starz ile anlaşıp, Spartacus ve Davinci's Demos ekibine işi vermelilerdi... 3 sezonluk süper bir dizi çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Sinema yanlış tercih...

Starz ile anlaşıp, Spartacus ve Davinci's Demos ekibine işi vermelilerdi... 3 sezonluk süper bir dizi çıkardı.

emin ol film kötü olsa bile hayranları sırf ismi için gelecek filme yanlış tercih değil yani
  • takip umarım batırmazlar
  • buyuk ihtimalle oyunda anlatilmayan altairin assassinleri kurmasini konu alacaktir. hatta ister misiniz piece of eden ile yaptigi zaman yolculuklari konu alinsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynayamadık filmine gideriz.

Not: Esaysayns kırayd.
  • Ezio'yu Gary Sinise oynayabilir, İtalyan-Amerikan biri oynamalı.
  • genelde oyun dan filme geçişler kötü sonlanmıştır ama bir umut bakalım bu nasıl olacak?
  • Arkadaslar herkes oyundan gecisler kotu oldu diyor ama bence silent hill o kadar da kotu olmamisti (digerleri icin maalesef). hani o citayi daha yukari tasirsa gayet hos olur.

• herkesin dediği gibi bu seriye yakışır bir film olsa da izlesek tadından yenmez.
    çok kötü bir yapıt olucağını bilsem bile gider sıkılmadan izlerim ben bu filmi.benim için pek bi sıkıntı yok,beklemedeyiz bakalım hayırlısı
  • film projesi mükemmel,fakat herşey oyundaki gibi olmalı,oyuncular değişmemeli.
  • daha önceki oyundan sinemaya port edilen diyeyim filmler genel olarak kötü olunca ben beklentilerimi yüksek tutmuyorum . hoş iyi bir yapım olursa ne güzel belki film yapımcıları adam akıllı yeni bir kapı bulmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ezio'yu Gary Sinise oynayabilir, İtalyan-Amerikan biri oynamalı.

Ne yaptın hocam adam 60 yaşında ne Ezio'su
  • konu oyun bölümünde de gözüküyor. oyun ile bi bağlantısı yok ki. o zaman nfs filminin konusunuda oyun bölümünde gözüktürün ve nice oyun-film içerikli bağlantılarıda. neden bu seriye özgü bi şey yapıldı.
  • Başrol gayet güzel, umarım yapımcılar oyun tadında bir film izletirler bize.
  • Michael Fassbender'i ben de severim ama bu role hiç yakışmamış bence.Daha genç birisi oynamalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ezio'yu Gary Sinise oynayabilir, İtalyan-Amerikan biri oynamalı.

Ne yaptın hocam adam 60 yaşında ne Ezio'su

oha o adam 60 yaşında geldi mi
    Ben 30 40'larında sanıyordum

• Agustosda cekimler baslıyor. Muthis olacak gibi...

• Michael Fassbender filmde İspanyol suikastçi Aguilar de Agarorobo'yu ve günümüzde aynı suikastçinin soyundan gelen Michael Lynch'i canlandıracak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.