Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ubisoft yaptığı açıklamayla ilk oyunu da geliştiren Ubisoft Montreal'in Assassin's Creed 2 üzerinde çalıştığını duyurdu. Ubisoft'tan David Wilkinson 2. oyunun ilk oyuna göre daha güzel grafiklere sahip olacağını ve Altair'in artık yüzebileceğini belirtti. İlk oyunda bulunan kendini tekrar etme hissinin de 2. oyunda olmayacağını belirten Wilkinson, her anlamda ilk oyundan daha iyi bir devam oyunu geleceğini müjdeledi.

Assassin's Creed 2'nin hangi platformlar için hazırlandığı ve ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor.

Trgamer

• ilk oyunun grafikler güzeldi zaten. ama şu kendini tekrar etme olayı bitirmişti beni. oyundan acayip soğumuştum. sadece yarım kalmasın diye tamamladım oyunu.
  • yüzmeyi başarcakmıymıs artık Altair ne büyük gelişme?!?!?!
    ilk oyunun grafıklerı zaten guzeldı o kalıteyı bozmasalar bıle kafi.her turlu oynarım.ama ubisoft asıl splinter cell:convictionu unutmasa arada?!?!?!?!
  • 1. oyun kendini tekrar ettiği için yarıda bırakmıştım.
    İnşallah dedikleri gibi bunda öyle bi sorun olmazda doya doya oynarız
  • Gece modu olsa süper olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Gece modu olsa süper olurdu

Yağmur, kar falan.
  • hehe bide altair silah kullansa

ilk oyun süperdi ikinci oyunda süper olur bence hersekilde sonusta ( assassıng creed ) mükemmel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Offf bu oyun süper olacak....
    Birincisini bile çok severek bitirdim bunu salyam aka aka oynarım herhalde
  • İnşallah PC ye çıkmaz
  • inşallah oyun hiç çıkmaz
  • İnşallah sıkıcı bir oyun olmaz. Sıkıcı olmayan bir Assassin's Creed 2 olsun yeter. Grafikleri zaten ilk oyunun altında olacağını sanmıyorum ve ilk oyunun grafiği bence oldukça iyiydi.
  • Altair'i yüksek bi kuleye (viewpoint) çıkarıp defalarca aşağıdaki saman yığınına, şahin çığlığı eşliğinde atlatırdım. oyundaki en büyük zevkim bu oldu. grafiğe kimse laf atmıyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

İnşallah PC ye çıkmaz
    Ubisoft'un hemen hemen bütün oyunları PC'ye çıktığından böyle olacağını pek sanmıyorum. En fazla PC'ye biraz geç çıkar. Bir de nedir bu içinizdeki PC düşmanlığı? Bir oyun PC'ye çıkınca konsoldaki sürümünün kalitesi düşmüyor ya. İsteyen istediği platformda oynar. Konsol üreticisi olmayan bir oyun firmasının oyununu PC'ye çıkarmayarak halâ azımsanmayacak kadar olan PC oyuncularını zorla konsola yöneltmesi hiç hoş bir şey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 14 Ekim 2008; 15:25:56 >
  • Altairrr biziii Kudüs'e götür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

İnşallah PC ye çıkmaz
    Ubisoft'un hemen hemen bütün oyunları PC'ye çıktığından böyle olacağını pek sanmıyorum. En fazla PC'ye biraz geç çıkar. Bir de nedir bu içinizdeki PC düşmanlığı? Bir oyun PC'ye çıkınca konsoldaki sürümünün kalitesi düşmüyor ya. İsteyen istediği platformda oynar. Konsol üreticisi olmayan bir oyun firmasının oyununu PC'ye çıkarmayarak halâ azımsanmayacak kadar olan PC oyuncularını zorla konsola yöneltmesi hiç hoş bir şey değildir.

Çıkarsa çıksın fakat bunun kötü yanı PC ye sonradan Port edilmesi ve oyunun yeni çıkmış gibi davranılması

• quote:

Çıkarsa çıksın fakat bunun kötü yanı PC ye sonradan Port edilmesi ve oyunun yeni çıkmış gibi davranılması
    Zaten PC'ye özel olmayan oyunlar genelde port oluyor. Bunda sakınca yok. Konsollara önce PC'ye sonra çıkan oyunlarda da sonradan çıkan PC sürümüne yeni çıkmış gibi davranılması da gayet doğal. Çünkü o oyun konsollara yeni çıkmamış olsa da PC'ye yeni çıktı ve konsolda oynama şansı olmayan PC oyuncuları o oyunu daha önce hiç oynamadı.
  • PC ye çıkarsa çıksın zaten ilk oyunda millet kafayı yedi jarusalemden
  • gelişmeler güzel inşallah dedikleri gibi bu değişikleri oyuna aktarabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

PC ye çıkarsa çıksın zaten ilk oyunda millet kafayı yedi jarusalemden
    O da PC sürümünü çoğaltan şirketin oyunu erkenden sızdırmasındandı. Sızdırılan sürümdeki Kudüs'e girememe olayı bilinçli konulmuş bir bug'tı. Ama bu bug'ın sayesinde çoğaltım şirketinin oyunu erkenden sızdırdığı anlaşıldı ve Ubisoft bu çoğaltım şirketini mahkemeye verdi. Ayrıca bu bug bir nevi korsana önlem oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Zaten PC'ye özel olmayan oyunlar genelde port oluyor. Bunda sakınca yok. Konsollara önce PC'ye sonra çıkan oyunlarda da sonradan çıkan PC sürümüne yeni çıkmış gibi davranılması da gayet doğal. Çünkü o oyun konsollara yeni çıkmamış olsa da PC'ye yeni çıktı ve konsolda oynama şansı olmayan PC oyuncuları o oyunu daha önce hiç oynamadı.

Tamamda kimse Oyun PC ye çıktı demiyorki...XX çıktı arkadaşlar hayırlı olsun,Boşver XX çıktı onu oyna...ilan.PC sözcüğü geçmiyor hiç.Hep genel...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.