Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Tamamda kimse Oyun PC ye çıktı demiyorki...XX çıktı arkadaşlar hayırlı olsun,Boşver XX çıktı onu oyna...ilan.PC sözcüğü geçmiyor hiç.Hep genel...
    Bunu kafaya çok takmamak gerek. Mesela Unreal Tournament 3 Xbox 360'a 7 ay geç çıkmıştı. Xbox bölümünde kimse "X360'a çıktı" dedi mi? Hayır. Yine çıkış genellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 14 Ekim 2008; 19:39:38 >
  • altair bu sefer yüzebilecekmiş

bence şehirde 1-2 güzel hatunda olması lazım
    witcher gibi
  • İşte adam bu:

Assassin's Creed 2 Duyuruldu

• Ana harbi o lan nerden buldun bunu
  • İlk oyun çok güzeldi.Zaten devam oyununun çıkacağı belliydi,artık kesinleşmiş oldu.Ayrıca oyundaki birçok karakter gerçek hayatta ki insanlardan oluşuyor.Örn.Kristen Bell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 14 Ekim 2008; 20:29:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Ana harbi o lan nerden buldun bunu

Bu herif heralde aktör.

• Zaten oyun 3 seri olacak
  • Babalar gibi oynanır çıksın...Ama çok sürer gelmesi..En az 1,5 yılı var.
  • altair'in yüz modellemesinin alındığı aktör: Francisco Randez
  •  Assassin's Creed 2 Duyuruldu

Kristen Bell
  • ikinci oyun çinde veya asyada biyerde geçecek sanırsam... oyunun sonunda öyle bi şeyler oluyodu duvardaki çizimlerden filan...
    birde arkadaşlar şimdi ben oyunu bitirmediğimi düşünüyorum tamam jenerik aktı ondan sonra tekrar odadayız ama profesörün bilgisayarıyla içerdeki odanın bilgisayarına giremiyoruz şüpheye düştüm noluyor diye bişeyi gözden kaçırdım yoksa?
  • çok erken çıkmaz oyun...en erken 2009 sonlarını bulur...ben tekrar mekran dinlemedim oynadım.. iyiydi.....
    bu adamda pis baklava var bu vicüt bende olsa kız bırakmazdım ortada tiplenberaber
  • Cidden altair'in canlısını görünce bir tuhaf oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Kristen Bell

İlk Oyun gRafik ve Atmosfer Konusunda Gayet başarılıydı Ama Kendini devam ettiren konusu gidişatı ÇÖP ....BU ikinci Oyun Umarım daha iyi olur ve değişik yerlerde geçer Bu arada hatun baya güzelmiş çok tatlı geçmeden edemeyeceğim hatta aşık oldum

• Oyun hali daha güzel bence
  • Çıkmazsa ayıp olur 1.'yi 3 kez bitirdim bunu 10 kez bitiririm artık

Kristen Bell de güzelmiş ha
  • kristen bell süper ya acayip tatlı. Gözleride çok hafif şehla böyle çok tatlı bi bakış oluşturuyo. Heroes dizisinde var işte izleyenler bilir.
  • ateş çıkarabilen kadınmıydı???
    hatırlayamadım tam...
  • Ama çiziminde çok tipsiz.
  • Devamı çıksın tek, sevindim bu habere. Kendini tekrar etmesine razıyım ben. Konsolda oturup 8-10 saat ara vermeden oynadığım sayılı oyundan biridir AC. Hertürlü oynanır. Ata binip şehiri dolaşmak, dönemin havasını solumak, halkın arasına karışıp sokaklarda yürümek, kedi gibi damdan dama atlamak, kulelere tırmanmak... Hele o Türkçe muhabbetler ''Geell buraya kafiiiirrr'' özlemişim bee .:) (zevkler ve renkler)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.