Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
2
Favori
114.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jojokel

quote:

Orjinalden alıntı: keteor

Oyunda saçma bir olay var, bizim yaptığımız çoğu hareketi (binalara tırmanma, çatıdan çatıya atlama vb.) bizi kovalayan çevredeki insanlarda yapabiliyor.Yukarıdaki resimdede bu açıkca belli oluyor.Bu işe bir sınır getirmeleri lazım, ben böyle düşünüyorum

O zaman oyunda rakipsiz kalırız?
    Ayrıca ilk oyunda karşımıza 30-40 kişi de gelse hepsini alabiliyorduk buna da bir sınırlama getirmeleri lazım.

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma, sonuçta biz bir suikastciyi yonetiyoruz, ne o oyle butun ordu gelse indirebiliyorduk dolayisiyla hicbir korkumuz yoktu, hatirlarsaniz thief diye bir oyun serisi vardi, kesinlikle kimseye gorunmeden gorevi basarmak gerekiyordu 1 veya 2 nobetciye yakalandigimiz zaman rahatca oldurebiliyorlardi karakterimizi. Altair masallah warrior gibiydi assasin le alakasi yoktu geleni asagi aliodu Ayrıca dovuste yer alan cok kolay kontroller beni biraz hayal kırıklıgına ugratmisti, biraz daha zor combo lar eklenmeli, cesitlilik getirilmeli bence, birde nobetcilerin bizi heryerde kovalayabilmesi ne kadar sacma olsada oyunun devamliligi icin sart.

• Assassin's Creed 2, erken sipariş bonusu!

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI)

Ubisoft tarafından geliştirilen ve oldukça beğeni toplayan Assassin's Creed'in 2. oyununun erken sipariş içeriği de açıklandı. 17 Kasımda PC, Xbox 360 ve PS3 için çıkacak aksiyon oyununu Gamestop sitesinden erken sipariş ettiğiniz taktirde, oyununuzda ekstra bir oynanabilir mekan bulunacak.

Bu mekan İtalya Floransa'da 1445-1460 yılları arasında Medici ailesi tarafından mimar Michelozzo di Bartolomeo'ya yaptırılan Palazzo Medici sarayı olacak. Biz Palazzo Medici'de hoplayıp zıplarken muhtemelen Bartolomeo mezarında dönüp duracaktır.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 24 Haziran 2009; 13:41:29 >

• ibiş gibi olmuş. karizma yapalım derken fazla göze batar hale getirmişler. keşke biraz daha az fark edilir yapsalarmış.

quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

• quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

ibiş gibi olmuş. karizma yapalım derken fazla göze batar hale getirmişler. keşke biraz daha az fark edilir yapsalarmış.

quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

Nejat dostum benim hoşuma gitti ya Neresini beğenmedin ?

• Black Edition almaya değer gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Assassin's Creed II Black Edition

Assassin's Creed II Black Edition'un aşağıdaki gibi olacağı açıklandı;

Kaynak

param olsa alırım serefsizim

• "At abinin göğsüne" figürü
  • Assassin's Creed II toplam oynanış süresi açıklandı

Ubisoft tarafından PC, Xbox 360 ve PS3 için yapılan Assassin's Creed II'nin yapımcıları ile yapılan bir röportajda elde edilen bilgilere göre oyun yan görevler hariç toplam oynanış süresi olarak 20 saatin üzerinde bir oynanışa sahip olacak. Yan görevlerle birlikte 30 saatin üzerine çıkması planlanıyor.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 8 Temmuz 2009; 13:59:48 >
  • 20 saat oynanıs süresi çok iyi birde yan görevleri koydun mu 30 saat oh misler gibi doya doya oyna işte.
  • yine ayı gorevlerle dolduracaklar.. dondur dondur oyna 10 saat yap tadı damağında kalsın işte 20 çok
  • bu arada italya venice de gezmek isteyenler.bu oyun çıkana kadar sonic the hedgehog oynar.
  • 16 tane farklı görev olacakmış hepsi birbirinden farklı.

ilk oyundan çok daha iyi olacağı kesin
  • Süre iyide ilk oyundaki, kendini tekrar eden oyun yapısı inşAllah bu oyuna da yansımaz
  • En çok uğraştıkları şeylerden 1 taneside oyunun kendini tekrar etmemesiymiş firmanın zamanında söylemişlerdi eleştriler üzerine.Derslerini almışlardır diye düşünüyorum.2 inci oyun büyüleyici görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

yine ayı gorevlerle dolduracaklar.. dondur dondur oyna 10 saat yap tadı damağında kalsın işte 20 çok

20 saatini oynamak zorunda değilsin. madem 10 saatten sonra aynı olcak diosun 10 saat oyna sonra kapa zaten cutscene desen muhtemelen izlemiosun etmiosun bitirmişin bitirmemişin ne farkeder
  • İlki gibi tırt olmayacak sanırım bu. Eziogelin çorba
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

İlki gibi tırt olmayacak sanırım bu. Eziogelin çorba

yaratıcılık sınırlarını aştın esprinle :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vulture.

quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

İlki gibi tırt olmayacak sanırım bu. Eziogelin çorba

yaratıcılık sınırlarını aştın esprinle :)

• Aldım yükledim, yarım saat dayanamadım kapadım bu Assassin'i. Sevemedim bir türlü nedendir, çok hantal geldi. Dağ başında kurulu bir köyde hopla zıpla gibi dön dolaş dur. Atmosfer mi zayıf, başka bir şey mi çözemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xbax360 -- 9 Temmuz 2009; 0:46:18 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.