Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilki süperdi.. sonu bi garip bitti zaten.. devamının gelmesi iyi olur.. sabırsızlıkla beklicem...
  • Oyun yerine jade i alamım biz o nasıl kadın öyle ilk defa görüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

pir konuyu FPS/TPS
    bolumune acsana

Assassin's Creed 2 PC'ye cikmaz

Arkadaşa katılıyorum Bunun hali GoW Halo gibi olacak
  • dur bi daha bitiremedik 1i neyse anca bitiririz bunun çıkması 1 yılı alır
  • 2. ve 3. oyunların günümüzde, eski maya uygarlığında, Çin'de, su altı şehri Yona Guni'de ve buna benzer mekanlarda geçme olasılığı %99.9.
  • Belliydi oyunun yenisinin geleceği çünkü

SPOİLER
    oyunun sonunda barmen genç eagle vision görebiliyordu( bu onunda bir asasin olabilceği anlamına gelebilir) bence bu modern zamanda geçicek modern assasin ler olcak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

2. ve 3. oyunların günümüzde, eski maya uygarlığında, Çin'de, su altı şehri Yona Guni'de ve buna benzer mekanlarda geçme olasılığı %99.9.

ben ise daha 1. sini bile oynamadım...
  • AC tek cekirdekli islemcilerde calisiyor mu

• quote:

AC tek cekirdekli islemcilerde calisiyor mu

Sen o Fx5200'le çalıştıramazsın gibime geliyor.
    Çalışır ancak sistemi yorar.
    Ayrıca Pir senin bu yüzyıllık konularına hastayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

[font="Microsoft Sans Serif"]
    quote:

AC tek cekirdekli islemcilerde calisiyor mu

Sen o Fx5200'le çalıştıramazsın gibime geliyor.

FX5200 olsa yine iyi komple ekran kartı yok çocuğun bozulmuş 2 aydır bi ekran kartı alamadı
  • Bu oyunu bari adam akıllı çıkarsınlar
  • Assassin's Creed benim pc tek çekirdek biledeyil çalışio 8500gt de çalışio tek çekirdek bile deyil
  • Benim asus x1050 var ekran kartı.oyunu kurdum
    ses var görüntü yk.ne yapmalıyım?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: king görkem

Benim asus x1050 var ekran kartı.oyunu kurdum
    ses var görüntü yk.ne yapmalıyım?????

Ekran kartın Sm3 desteklemiyorsa oynayamazsın...
  • Yaw Daha assasin Creed 1 i oynayamadım :( Ekran kartı kötü(128) Dursun 2 si cıkmasın
  • Sırf bu konu açma daki sidik yarışı yüzünden DH forumlarındaki pc oyunları bölümüne girmez oldum.MErakla tıkladığım kaç link böyle fos çıktı.....HEpsindede muhabbet aynı..Cidden kabak tadı verdi..
  • Ne yazık ki doğru.

Oyunun resmi olarak çıkışı duyurulup oyunla ilgili haberler verilene kadar kilitlenmiştir.
  • Eveeeet, en sonunda oyunun çıkacağı duyuruldu arkadaşlar...

İlk detaylar şu şekilde;

İlk oyunuyla beğeni kazanan "Assassin's Creed'in" ikinci oyunuyla ilgili bilgiler yavaş yavaş oyun dünyasına düşmeye başladı. Ubisoft firmasından David Wilkinson (Prince of Persia animasyon yönetmeni) ile yapılan röportajda, Wilkinson oyunla ilgili bazı deyatları vermekten kaçınmadı. Wilkinson ''İkinci oyunun grafiklerinin daha kaliteli olacağını, Altair'in artık yüzebileceğini ve ilk oyundaki en büyük şikayet olan kendini tekrar etme durumunun da olmayacağını'' söyledi . Anlaşılan, (eğer sözde kalmazsa) yapımcılar ilk oyunla ilgili eleştirileri dikkate almış gibi görünüyorlar. Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.
  • 3leme olacağını ben de duymuştum. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama geçmiş/şimdiki zaman/gelecek şeklinde çıkacaktı. Yani 2. oyunda günümüz Amerikasında suikastçi olacağız galiba. 3. oyunu nasıl yapacaklar tahmin bile yürütemiyorum

• YENİ HABERLER

Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot yaptığı açıklama ile Assassin's Creed 2'nin yapım aşamasında olduğunu doğruladı. İlk oyunun birkaç yüzyıl ilerisinde (1700'lü yıllar) geçecek oyunun Fransız İhtilali yıllarını konu alacağı belirtiliyor. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlandığını sandığımız Assassin's Creed 2 hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

trgamer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.