assassin's creed 1 görev problemi
-
-
Birincisi araniyorsan , Görevler calişmaya bilir.. Aranmaman gerekir. 2.cisi işaret ediyorsa onlari dinleyecek bir yer bulmalisin. Oturan insanlarin arasina otur yada grup halinde gezen insanlarin arasinda bulun yakın olmak şartiyla.(kartal gözünü caliştirmayi ihmal etme )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 17 Temmuz 2022; 10:44:32 >_____________________________ -
Bu işaretler görev değildi sanki yanlış yönlendirmeyeyim ama. Aralarında saklanabileceğimiz kişiler değil miydi bunlar?
Görev için diğer işarete gitmeniz gerekiyor, Suikastçilerin simgesine. Oynamayalı uzun zaman oldu, yanlışım olabilir.
_____________________________ |Ryzen R7 5700X|Gigabyte A520M K V2|TEAM T-FORCE VULCAN TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16|AMD Sapphire RX 9070 Pulse|
|Apacer AS2280P4 M.2 PCIe Gen3 x4 512GB|Xigmatek X-Power 500W 80+|BitFenix NOVA MESH SE TG|Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz| -
Normalde o simgeye gidiyorum oradaki adamla konuşup bana görev veriyordu. Ancak bu sefer gittiğimde hiç konuşmuyor görev falanda vermiyor. Silmekte istemiyorum o kadar para verdik :D
_____________________________ -
Hocam kime suikast yaptınız en son? Youtube'da kaldığınız yeri bulursanız geçerseniz burayı. Silecek bir durum olduğunu sanmıyorum.
_____________________________ |Ryzen R7 5700X|Gigabyte A520M K V2|TEAM T-FORCE VULCAN TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16|AMD Sapphire RX 9070 Pulse|
|Apacer AS2280P4 M.2 PCIe Gen3 x4 512GB|Xigmatek X-Power 500W 80+|BitFenix NOVA MESH SE TG|Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz| -
youtubeden baktım yine görev gelmedi yalnız en son ''talal'' adlı adamı öldürmüştüm.
Haritadaki diger yerleri keşfet mutlaka bir görev vericektir.
Bunları gizlice dinliyordun sanırım oynayalı baya oldu ama öyle hatırlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 
İyiler ilk görüşte tanınmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler