Şimdi Ara

Assassin Creed x360 ve PS3 e geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

UBISOFT açıklama yapmış IDEF 2006 da..Ilk gün multi-platformda olabilir, zaman önceliklide olabilir.Henüz kesin degil...

http://www.xbox-gamer.net/actualite-xbox360-Assassin-s-Creed-confirme-sur-360_9718.html

quote:

During the IDEF 2006, Ubisoft confirmed that Assassin' s Creed was currently under development for Xbox 360 and PC, in more than one version besides the PlayStation 3 one already announced. The owners of Microsoft's console will be able them to thus step into the shoes of Altair at the height of the Third Crusade. More information soon, especially concerning a possible temporary exclusiveness for Sony's future machine.

• pc - psp - wii yede çıkacak ki bu oyun multi yani...

ama kesin değil sadece söylenti...ubisoft dan açıklama falan yok yalanladılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereneren -- 4 Temmuz 2006; 11:20:24 >
  • Bunun yaninda zaman oncelikli olmasi ps3 icin 360 icin degil

Yalan haber oldugu belli be... Daha cok cikar boyle haberler.
  • X05 te gösterilmiş bu oyun Project Assassin adıyla.

quote:

Singling out Ubisoft for praise, Moore also revealed that two PlayStation 3 games from the publisher would also be coming to the Xbox 360: Gearbox-developed WWII shooter Brothers in Arms 3 (tentative), and the still-mysterious Project Assassin, which looks like a bloodier version of Thief. He also offered the first glimpse of Splinter Cell 4 via a trailer that promised that the game is coming "online and offline in 2006".

http://www.cnet.com.au/games/0,39029232,40057360,00.htm

Brothers in Arms 3 ün 360a kesin olarak çıkacağını biliyoruz, aynı şeyin Assassin's Creed için de gerçekleşme olasılığı çok büyük. Ayrıca Ubisoft tan bahsediyoruz. Bence 360 ve Pc yede çıkacaktır bu oyun.
  • geleceeek...
    "bu oyun ps3 exclusive dir" açıklamasıda yok.

Edit : Splinter Cell olayı gibi olacak.Önce PS3 e sonra X360 a..Splinter Cell dede durum tersine

UBISOFT çıkacak oyun listesi

* Tom Clancy's Firehawk (PS3, Xbox 360, PC) - March 2007
    * Tom Clancy's Rainbow Six 5 (PS3, Xbox 360, Rev, PC, PSP) - November 2006
    * Tom Clancy's Ghost Recon 4 (PS3, Xbox 360, PC, Xbox, PS2) - March 2007
    * Assassin (PS3, Xbox 360, Rev, PC, PSP) - March 2007
    * Game 5 (PS3, Xbox 360, PC) - Spring 2007
    * Alive (PS3, Xbox 360, PC) - Spring 2007
    * Naruto (Xbox 360)
    * Rayman 4 (PS3, Xbox 360, Rev, PC, PS2, handheld) - November 2006
    * Dark Messiah of Might & Magic (PC, PS3, Xbox 360)
    * Brothers in Arms 3 (PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Revolution, DS ) - February 2007
    * Ninja Turtles (PS3, Xbox 360, Nintendo Revolution, PC, handheld) - Spring 2007
    * Highway Battles (Xbox 360)
    * Enchant Arms (Xbox 360) - July 2006
    * Blazing Angel 1.5 (PS3, Xbox 360, Xbox) - November 2006
    * Ghost Recon 3 Mission Pack (PS3, Xbox 360, PC, and PSP)
    * Lumines 2 (PS2, PSP)
    * Ghost Recon 3 (PS3) - November 2006
    * Resident Evil 4 (PC) - May 2006
    * Devil May Cry 3 (PC) - April 2006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 4 Temmuz 2006; 12:00:31 >

• quote:

More information soon, especially concerning a possible temporary exclusiveness for Sony's future machine

Yok ben burda yazilandan bahsediyorum, o bakimdan. Gecici bir sure exclusive olabilir demis. Muhtemel bir zaman onceligi durumundan bahsedilmis. Zaman onceligi durumu

Demus, o halde gears of war, lost planet ve bilimum baska oyunun da ps3e cikabilecegini soyleyebiliriz sanirim, di mi?

quote:

Splinter Cell olayı gibi olacak.Önce PS3 e sonra X360 a..Splinter Cell dede durum tersine

Bunu anlamadim???

Bu arada ghost recon 3 sadece ps3 yaziyo, 4 her platforma cikiyo. Hatali mi yazilmis???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 4 Temmuz 2006; 12:06:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Demus, o halde gears of war, lost planet ve bilimum baska oyunun da ps3e cikabilecegini soyleyebiliriz sanirim, di mi?

Gears of war ve Lost planeti görebileceğini sanmıyorum çünkü Ubisoft oyunu değil ikiside Gow Epic, LP Capcom oyunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmm biraz sacma bi mantik degil mi? Epic ve Capcom oldugu icin ps3e gelmeyecek diye degerlendirmek ne kadar dogru olabilir? Neticede 2 firma da playstationa oyun yapan isimler...

Ha eger ubisoftun genelde hep multiplatform oyunlar yaptigini kastediyor ve yaptiklari oyunlari her platforma cikarttiklarini soyluyosan o zaman splinter cell4 un de ps3e cikacagini simdiden duyurmamiz gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Ha eger ubisoftun genelde hep multiplatform oyunlar yaptigini kastediyor ve yaptiklari oyunlari her platforma cikarttiklarini soyluyosan o zaman splinter cell4 un de ps3e cikacagini simdiden duyurmamiz gerekir

Bunu kastediyorum. Ubinin genel stratejisi mümkün olan en fazla kişiye ulaştırmaktır oyunlarını. korayg nin verliği listeye bakarsan %95in multi-platform olduğunu görürsün. SC4 te PS3e çıkacaktır.
  • Iste ben de bunu demek istiyorumya haftalardir
  • zaten bende onu yazdım ya SC dede tersi olacak diye..Once 360 sonra PS3 e gelecek diye

O listede iki oyun var sadece 360 da görünen.Naruto ve Highway Battles
    Özellikle Naruto epey ilgi çekici
  • adventure...gears of war in ps3 e çıkma ihtimali god of war in xbox 360 a çıkma ihtimaline yakındır

çünkü isim hakları ve bazı konularda hak tamamen microsoft a aittir ve hatta oyun epic tarafından microsoft stüdyolarında yapıldı...belki 1-2 sene sonra çıkabilir ps3 e ama o oyun 360 a ait şu an
  • xbox 360 ve pc yede geliyo
  • anca ps3ten aylar sonra gelir 360 a ümitlenmeyin.
  • Koray ghost recon 3 var ps3 icin exclusive

Gerci anlamadim pek ama neyse.. Yani bu oyun cikmadi mi zaten piyasaya yoksa ben mi karistiriyorum?
  • Milyon tane Ghost Recon var.Kimbilir hangisi..Advanced Warfighter olabilir belki
    Gears of War PC ye gelmiyor.Daha yok bir tarih yada haber.Açıklanan birşeyde yok.
    Muhtemelen 1-2 sene sonra gelir.
  • Gears of war sadece xbox 360 değilmi?
  • Ghost Recon 3 Mission Pack (PS3, Xbox 360, PC, and PSP)
    * Ghost Recon 3 (PS3) - November 2006

Benim anlamadığım da bu oldu. Ghost Recon 3 sadece Ps3 e çıkacakmış ama mission packı multi-platform. Nasıl olcak o iş Muhtemelen Ghost Recon 3 diye bahsedilen Advanced Warfighter aslında.
  • Psp ye graw çıktımıki mission packi çıkıyor?
  • Haha oyun PC ye de geliyor YUPPİ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.