Arkadaşlar en fazla kaç stat point dex'e verilmeli, bir kaç yerde 255dex görmüştüm gerisi hp ye verilmiş.. 255 den fazla verebiliyormuyuz bilgisi olan varmı ? Bu arada hp 60 olduğunu farzedersek 62 lvl da 257 dex e ulaşıyorsun..
verebileceğin puan en fazla 255 tir,255ten sonra bidaha o stat point e puan veremessin
kardeş hiç bi statı 255 den sonra vermezsin 255 ini verir hp ye başlarsın
Eger paper assasin olcaksan full dex artanları hp ye verceksin Eger Fp assasin olcaksan 82 hp gerisi dex verceksin Eger Normal assaasin olcaksan 94hp gerisi dex verceksin
Bu paper fp ve normal assasin arasındaki farkları yukardaki "Karakter Yapılandırma Rehberi"nden Okuyabilirsin.
yok benim sorduğum dex 255 ten fazla verilip verilmediği idi.. arkadaşlar cevaplamış eyw .. paper olursan 62 lvl da dex tamamlayıp hatta 2 point de hp ye veriyosun. itemde sağlamsa vurduğunu devirirsin sanırım :) .. ama kendine vurdurmican
assa. ler 255 dex. fullendikten sorna hp ye verirler ki daha zor yatsınlar diye
quote:
Orjinalden alıntı: selmanokumus
onu bende biliyorum demek istediğimi anlamamışsın o zman 92 den sonra hp ye vemresin neden veriolarki bütün elbiseleri giyioalr str. e versinler raptor taksınlar
tüm giysileri giyebildikten sonra 80 lvl a kadar str bassan yine raptor alamazsın
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
quote:
Orjinalden alıntı: selmanokumus
hayır ust gıyebılmek ıcın hp ye verırler
Sonucta aynı yere cıkmıormu?
255 den sonra werilmio ii güselde 63 lvl dan sonra statlar 5 gelmeye basl1yor san1r1m(benim bildigim bu yanl1ssa yanl1 deyin)
lvl 60 a kadar statlar 2 2 gelır 61 ve ustu lvllerde 5 stat gelır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme