Şimdi Ara

Asrock Z87 Killer vs H81M - P33 (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i3 416 işlemci aldım. 4GB Gskill Ripjaws Ddr3 1600mhz ram aldım. Bide r7 260x ekran kartı alıcam. Ama anakart olarak 2 . el Asrock fatality z87 killer mi alayım yoksa 0 (yeni) h81m p33 mü alayım. Casper bi kasaya monte edicem ikiside aynı boy mu sığar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• z87 killeri sağlam buldunsa fiyatıda iyiyse h81 i düşünmene gerek yok

Killer z87 o h81 chipset basit karttan çok çok üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 15 Eylül 2015; 14:56:05 >
  • Hocam Casper kasaya sığar ve bu parçalara uyar demi ? İki anakartta aynı boydaysa suğar. Aynımı ?

• Casperin farklı farklı boyda kasaları var hangi kasa ben bilemem ki

atx kasa ise 2 side sığar

m-atx kasa ise z87 killer sığmaz
  • Asrock al.Boyutlata gelince asrock atx h81 matx.Ama ikiside sığar merak etme.
  • O zaman alıcam. İnşallah sığar

• Kasanın modelini tam olarak biliyorsan internetten atx olup olmadığına bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasa resmini atarsan anlayabiliriz en kötü ikinci el git bitane büyük kasa al 20 liraya o anakartın yanında h81m p33 hiçbişey...
  • Hocam İnternet yok bakamıyorum. Şuan 9500 gt , 4GB DDR2 Ram , İ2 Duo E7600 takılı. Onlara yetecek büyüklüktw bi kasa. 2010 da hazır sistem olarak almıştım.

• Casperın atx kasasını ben hiç görmedim hepsi matx yani o anakart sığmaz ama basit bir bilgisayarcıya gidip kasa takas edebilirsin elindeki casperı verip büyük bir kasa alabilirsin üzerine 5tl falan ister nolursa olsun asrock boardu al
  • Buralarda öyle bi bilgisayarcı olduğunu sanmam ama araştırırım. İnşallah Atxdir de sığar. Bide kasayla masayla uğraşmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.