Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.470
Cevap
34
Favori
91.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yük altındayken normal mesafeden de duyuluyor,yük yokken klavyeye yaklaştığımda duyuyorum.Yani sonuçta elektronik cihaz illa ki ses gelir ancak bana biraz fazla geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prize takılı iken gelmemesi lazım.
    Hemen hepsinde var. Ama pilde duyulur fiş de duyulmaz yada çok eğilmeniz arkasını çevirmeniz lazım.

Dell in bu konuda yazısını paylaştım, hatta bu cihazı alan arkadaş bundan önceki 2 laptopumda yapıyordu dedi.

Nvme ssd kaynaklı ram de o tarafta. Biri yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikflatron N kullanıcısına yanıt
    Dikkat kesilirsen duyulur ama unutup daldığın zaman duyulmuyor.

• merhabalar. ben laptopu iade etmiştim yeni laptopu bugün gönderdiler fakat adaptör farklı marka gelmiş anlamadım fotoğrafını paylaşıyorum. önceki adaptörün markası CHICONY POWER idi.

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?

bu LİTEON markası dandik marka diye biliyorum yanılıyor muyum yardımcı olur musunuz?

• baris.s B kullanıcısına yanıt
    Bana gelende Liteon Marka hocam dandik demeseydiniz iyiydi az biraz moralim bozulmadı değil :)

• OemiarSrn O kullanıcısına yanıt

çok bilgim yok hocam sadece öyle görmüştüm :) ama barkodu okutunca SEC sitesinde kayıtlı gözüküyor ve modeli google yazdığımda aliexpreste fiyatı 950tl gözüküyor.

yaşınız kaç bilmiyorum ama belki de siz bebekken liteon cd okuyucu-yazıcı üretiyordu..

1999 da benim vardı da.

dandik demeyelim :)

sonuçta hepsi fason ürettiriyor.. bakın bu fason bile değil.. sana liteon veriyorum diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Aralık 2022; 13:11:12 >
  • pilde kullanırken tasarruf için yaptığı renkleri biraz bulanık gösteriyor ama elektrikte iken sorun yok.

pil kısa gitsin renkler güzel görünsün isteniyorsa şuradaki tik kaldırılır

ben parlaklığı 75 de kullanıyorum. koyu masaüstü duvar resmi aynı cep tellerde olduğu gibi pil süresini uzatacaktır

@theotuzuconiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Aralık 2022; 13:12:43 >

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

28 yaşındayım ama ilgim çok yok o yüzden bilmiyorum :) birde benim yeni laptopun ekranında (aşağıda fotosunu bıraktım) açıklık var gibi anlamadım boşuna gönderdim diğerini hepinizde var mı acaba?

• var.. sıkıntı değil.. herkeste az çok var..

lcd panele hafif bastırsanız aynı yerden oynamaz içten vidalıdır. bunlar sadece tırnaklı plastik çerçeve..

çekseniz çıtır çıtır çıkar.. tabi denemeyin zorda kalırsanız çok ilerde lcd bozulursa yapılacak şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Aralık 2022; 13:17:24 >

Yanlış duymussun. Lite on çok eski bir markadır orjinal kalitede üretim yapar.

• teşekkürler bilgileriniz için.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

yok kontrol ediyorum,güç modlarını da değiştiriyorum ama dedigim gibi prizde de ses devam ediyor.Paylaştıgınız yazıyı okudum ama benim tahminim ram'le ilgili olduğu.Muhtemelen cihazı değişime göndereceğim.Bu arada teşekkür ederim ilginize.

benim de bu

• intelin sitesindeki irst dosyasını indirip direkt usb'ye attım fakat ssd okumadı nedendir acaba?

Yukarıdaki mesajlarımı okuyabilirsiniz hocam bende sizden daha çok açıklık var daha bir çok kişi de olduğunu söyledi dert etmeyin.

Hocam disk seçme kısmında sürücü yükle kısmından irst klasörünü açıp sürücüyü yüklemeniz gerek yükledikten sonra diskler gözükecektir.

niye intel in sitesi??

12. nesil için olanı indirdiğinizden emin misiniz?

win 11 mi kuruyorsunuz?

şuradan alın dosyayı dışarı ayıklayın

Destek | Acer Türkiye

Klasörü direk seçince görmüyor hocam içindeki vdm idi sanırım o klasörü göstermelisiniz yol olarak

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.