Şimdi Ara

Asphalt 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asphalt 5

www.youtube.com/watch?v=Rldt0X1hb0U

Asphalt 5

Asphalt 5

Gameloft'un ünlü araba yarışı serisi Asphalt'ın 5. oyunundan ilk görüntüleri yayınlandı.

Gameplay

www.youtube.com/watch?v=FkXs3LT7acI&

THERE’S A DREAM CAR FOR YOU
    Take a ride in 33 of the fastest, most prestigious cars you’ve ever dreamed, from manufacturers like Ferrari, Lamborghini, Audi and Ducati.

THE WORLD IS YOUR RACETRACK
    Highly polished HD graphics let you see every detail and animation of the track as you speed over snow, mud, dirt and more in 12 beautiful locations around the world including St. Tropez, Aspen and Las Vegas. Discover hidden shortcuts and jump off ramps!

NEW WAYS TO PLAY
    Challenge yourself to 8 different racing events including Drift Contest, Cop Chase, Time Attack, Duel Mode, Last Man Standing and Escape.

RIDE WITH THE PACK
    Six-player Bluetooth and Online Multiplayer lets you compete against friends and anyone around the world in tournaments and join the Asphalt Academy on asphalt-5.com. Speed your way to the top of the online leaderboard!

THE SOUND OF SPEED
    Tune your car radio to play your favorite songs stored on your iPhone/iPod touch during the race and let the music move you.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 19 Ekim 2009; 22:22:42 >

• gaz ve fren pedalı iyi olmuş
  • grafikler biraz basit olmuş gibi duruyor ama bakalım
  • Grafikleri geliştirmemiş Gameloft...
  • grafikler aynı ayrıca real racing i hiçbi araba yarışına değişmem
  • X6 varmis bunun icin yuklerim belki :D ama grafikleri beğenmedim pek ne bunu ne bundan oncekileri.umarim 3gs icin dedikleri gibi biraz daha kaliteli oyunlar cikar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

grafikler aynı ayrıca real racing i hiçbi araba yarışına değişmem

aynen görüntüleri cok dandik olmuş
    real racingde aracı kokpitten sürdükten sonra hiç bir oyun artık zevk vermiyor bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    max payne 2 windows 10 hatası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone a daha güzel oyunlar yapılmalı bence mesela bu çok kötü duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.ARSONIST.JR

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

grafikler aynı ayrıca real racing i hiçbi araba yarışına değişmem

aynen görüntüleri cok dandik olmuş
    real racingde aracı kokpitten sürdükten sonra hiç bir oyun artık zevk vermiyor bana

Real Racing oynamamın birinci nedenidir kokpit kamerası.

Bu oyuna gelirsek: Grafikleri daha iyi olabilirmiş...

• nfs underground hicbirine degismem
  • asphalt oynayan kalmamıstır sanırım nfs suana kadar en iyi görüntü ve oynanabılırlıge sahip oyun 3 harıta nasıl bıttıgını anlamamıstım cok zevklıydı bırde drift mod acılmıstı psp si olanlar bıle sasırmıstı bu goruntu bunda nasıl olur dıye devamı kesın gelır dedım yenı harıtalar upgrade arba vss ama bıtırdıler ve nfs shift gelıyor herkesde onu beklıyor

realracing gzl evet ses oynanabılırlık ama goruntu cok kotu yakısmamıs o gzl oyuna ayrıca 3gs de 40 arabayı ekranda gormek mumkun olucxak real racing de ozaman muthış zevklı olur heralde yarısmak...
  • o X6 mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

o X6 mı??

Evet X6 M/// dir heralde .
  • Ben de grafikleri çok iyi bulamadım ama ben bu asphalt oyunlarından çok zevk alıyorum
  • Grafikleri beni tatmin etmedi.
  • İlk gameplay videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=FkXs3LT7acI&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 10 Eylül 2009; 22:38:14 >
  • Video çalışmıyor !
  • Düzelttim.
  •  Asphalt 5

www.youtube.com/watch?v=Rldt0X1hb0U

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.