Şimdi Ara

Asperger sendromu ve bipolar teşhislerine sahibim engelli kartım ve raporumda var abd beni alır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 da asperger sendromu teşhisi 2017 de bipolar teşhisi kondu.engelli kartım ve engelli raporumda var.amerikaya iltica başvurusunda bulunsam kabul edilir miyim? internette akli hastalıkların iltica gerekçeleri arasında yer aldığı yazıyor.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

• Almazlar
    Akıl hastalığın yüzünden bu ülkede sana eziyet edilmiyor, hakların elinden alınmıyor, iltica etmeni haklı gösteren durum yok ortada.
    Madem kaçıksın burada takıl oraya gidip ne yapacaksın
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim ben engelliyim.bu yüzden her normal işte çalışamıyorum.normal işlere almıyorlar beni.asgari ücretli işlerde çalışamıyorum.sadece iş yerlerinin engelli alımında işe girebiliyorum.yani gördüğün gibi çalışma hakkım elimden alınıyor.
  • .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    Engelli çalıştırmak zorunlu, oralarda çalış. Kanunla düzenlenmiş hakkın var. Asgari ücretli işte çalışamıyorum ne demek? Engelli kontenjanından seni işe alıp 40 bin mi saymaları lazım aylık?
    40 bin saymak ne alaka? ben dikkat ettiysen her asgari ücretli işte çalışamıyorum dedim.sadece engelli işçi alımlarında asgari ücretli işlerde çalışabiliyorum.ve bu yazıda akli hastalıklar iltica gerekçeleri arasında yer alıyor;http://nycturk.com/avukatiniz-yanitliyor-amerikaya-nasil-iltica-edilir/ ve yine gelecekte kötü muameleye maruz kalma korkusundan dolayı ilticaya başvurulabiliyor.
  • Kusra bakma hocam ya. Hiç böyle hissettiğin oluyormu oralet gibi filan.

Asperger sendromu ve bipolar teşhislerine sahibim engelli kartım ve raporumda var abd beni alır mı?
  • .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da aspergerden rapor verdiler ama daha engelli raporum yok (almayı düşünmüyorum) sizdeki belirtiler neler?

Bu arada askerlikten muaf olabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0988D7594 -- 25 Eylül 2018; 20:20:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abd de engellileri normal işlere alıyor mı ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar deli falan değil. Askerden kaçmak, ülkeden kaçmak, çalışmayıp ense yapıp para almak için numara yapıyorlar bariz be.
    Gidin mümkünse bu ülkeden, üretmeyip deliyim ben yalanıyla yatan parazitler yüzünden kalkınmıyor ülke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Bunlar deli falan değil. Askerden kaçmak, ülkeden kaçmak, çalışmayıp ense yapıp para almak için numara yapıyorlar bariz be.
    Gidin mümkünse bu ülkeden, üretmeyip deliyim ben yalanıyla yatan parazitler yüzünden kalkınmıyor ülke.
    Aspergerin delilikle alakası yok.

Koskoca tıp fakültesi profesörleri rapor verip 4 prof altına imza atıyorsa o insanın okumuşluğuna ve mesleki tecrübesini bir kenara atacaksan sen ne iş yapıyorsun bu zamana kadar ne başarın oldu ne boka katkın var diye sorarlar sana. Anca forum köşelerinde saçma sapan mesajlar yaz.

Onun dışında çalışmayıp ense yapıp para almak demişsin. Engelli maaşlarından haberin yok sanırım. Bi' araştır istersen engellilere verilen 900 küsür lirayı. Çalışmadan kim geçinecek 900 lira ile? Bi' söyle bakalım.

Askerden kaçmak diyor. Benim babam 30 yıl askerlik yaptı en ağır koşullarda. Ben askeriyenin içerisinde büyüdüm. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. "Fetö"cüler rahat yerlerde işlerini hallederken garibanlar dağlarda sürünüyordu şehit oluyordu.

Bir de işin şu boyutu var, ülkeyi yönetenlerden zenginlerden çoğunun "bedelli" askerlik yaptığı (onu da göstermelik, 21 gün bile gitmedikleri..) bir ortamda kusura bakma ama ben askere gitmem. Önce adalet olacak. Zengini de fakiri de aynı muameleyi görecek. Adamlar kendilerine göre kanun çıkartıyor.

Ülkeden kaçmaya da niyetim yok. Senin gibi kanı bozuk birisi değilim.

• Lan ahahahhaja 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Aspergerin delilikle alakası yok.

Koskoca tıp fakültesi profesörleri rapor verip 4 prof altına imza atıyorsa o insanın okumuşluğuna ve mesleki tecrübesini bir kenara atacaksan sen ne iş yapıyorsun bu zamana kadar ne başarın oldu ne boka katkın var diye sorarlar sana. Anca forum köşelerinde saçma sapan mesajlar yaz.

Onun dışında çalışmayıp ense yapıp para almak demişsin. Engelli maaşlarından haberin yok sanırım. Bi' araştır istersen engellilere verilen 900 küsür lirayı. Çalışmadan kim geçinecek 900 lira ile? Bi' söyle bakalım.

Askerden kaçmak diyor. Benim babam 30 yıl askerlik yaptı en ağır koşullarda. Ben askeriyenin içerisinde büyüdüm. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. "Fetö"cüler rahat yerlerde işlerini hallederken garibanlar dağlarda sürünüyordu şehit oluyordu.

Bir de işin şu boyutu var, ülkeyi yönetenlerden zenginlerden çoğunun "bedelli" askerlik yaptığı (onu da göstermelik, 21 gün bile gitmedikleri..) bir ortamda kusura bakma ama ben askere gitmem. Önce adalet olacak. Zengini de fakiri de aynı muameleyi görecek. Adamlar kendilerine göre kanun çıkartıyor.

Ülkeden kaçmaya da niyetim yok. Senin gibi kanı bozuk birisi değilim.

Alıntıları Göster
    Sen nereye yazıyorsun ben forum köşesine yazıyorum da..

Askerliği baban yapmış, el ipiyle gerdeğe girme. Sen askerden kaçmak için deli numarası yapıyorsun.

900 TL senin kafada birisine çok bile, nasıl olsa orada da ben aspergerim beynim arızalı der iş yapmazsın.

Yürü git Amerika'ya mı gidiyorsun nereye iltica ediyorsan oraya yallah.

• Herif gelmiş buraya Amerika'ya iltica edebilir miyim diye soruyor sonra da kaçacak kadar kanı bozuk değilim yazıyor. Senin kanın full bozuk yiğenim, kafandan da bozuk hatta. Umarım en kısa sürede bu ülkede yan gelip yatarak kaynak tüketmez gider başka ülkede parazitlik asalaklık yaparsın.
  • quote:

Sen nereye yazıyorsun ben forum köşesine yazıyorum da..

Askerliği baban yapmış, el ipiyle gerdeğe girme. Sen askerden kaçmak için deli numarası yapıyorsun.

900 TL senin kafada birisine çok bile, nasıl olsa orada da ben aspergerim beynim arızalı der iş yapmazsın.

Yürü git Amerika'ya mı gidiyorsun nereye iltica ediyorsan oraya yallah.

Alıntıları Göster
    1) Ben kimsenin akademik başarılarını mesleğine verdiği emeği ve tecrübeleri ve buna bağlı olarak koydukları teşhisi forum köşesinde küçümsemiyorum.

2) Askerin içinde büyüdüm dedim. Askerden korkmamı gerektirecek bir durum yok, keza ortamı da biliyorum. Albay General çocuğu da değilim bu arada.

Deli numarası? Deli numarası yap bakalım. Asperger ile deliliği karıştırma. Aç oku biraz. Bilmediğin konular hakkında yorum yapma.

http://www.asperger-syndrome.me.uk/about.html
    http://www.asperger-syndrome.me.uk/signs.html
    http://www.asperger-syndrome.me.uk/key.html

Kaldı ki okuduğum bölümde çift anadal yapıyorum ve günümüzün çağımızın ve geleceğin mesleği ve severek - isteyerek girdiğim bir bölüm. İleride büyük paralar kazanma şansım var. "Deli" birisi bunları yapamaz. 900 TL için bu geleceği de harcamam.

Amerikaya gitmeye niyetim yok. Olur da gidersem eğitim ve kendimi geliştirmek adına giderim ve geri gelir edindiğim bilgileri ülkemde kullanırım. Senin gibi bozuklara vatanımı bırakmam.

Bu da bonus olsun:http://www.asperger-syndrome.me.uk/people.htm

• quote:

Herif gelmiş buraya Amerika'ya iltica edebilir miyim diye soruyor sonra da kaçacak kadar kanı bozuk değilim yazıyor. Senin kanın full bozuk yiğenim, kafandan da bozuk hatta. Umarım en kısa sürede bu ülkede yan gelip yatarak kaynak tüketmez gider başka ülkede parazitlik asalaklık yaparsın.
    İltica edebilir miyim diye soran ben değilim bu arada, keşke biraz aklın olsa da kimin ne yazdığını ayırt edebilsen.
  • aspergerin böyle şeylerle bir alakası yok biraderotistik bir rahatsızlık.
  • asperger sendromu genelde organik olmayan psikoz teşhisiyle takip edilir ve tedavi edilir.genelde doğuştan ya da genetik gelen bir hastalıktır.sürekli hayal kurarlar.genelde sosyal ilişkilere zarar veren bir hastalık olarak bilinir.ben askerlikten muafım.eğer engelli raporu alırsan sende muaf olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

asperger sendromu genelde organik olmayan psikoz teşhisiyle takip edilir ve tedavi edilir.genelde doğuştan ya da genetik gelen bir hastalıktır.sürekli hayal kurarlar.genelde sosyal ilişkilere zarar veren bir hastalık olarak bilinir.ben askerlikten muafım.eğer engelli raporu alırsan sende muaf olabilirsin.
    Aynen hocam eksiği var fazlası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sürekli doğu bölgesine asker gönderip sürekli şehit haberleriyle sarsılıp hiç bitmeyen örgüt tarafından sürekli öldürülen askerlere sahip olan ve bu ölen askerlere rağmen hala yeni asker göndermeye devam eden başka bir ülke var mıdır bilmiyorumtürkiyeyi sevmediğim doğru peki neden sevmiyorum? adam akıllı bilim kurgu macera aksiyon filmleri yapılacağına sürekli saçma sapan tipsiz insanlarla dolu komedi filmleri yapılması dünyadaki en berbat lise yaşamına sahip olması not defteri güneşi beklerken pis yedili 4n1k dizilerindeki insanlara ve yaşama sahip bir ülkeyi kafama silah dayasanız sevmem kusura bakmayın.ülkede mühendisin maaşı bile 2000 tl.ülkede hangi işin gelecekte ne olacağı belli değil.böyle bir ülkede yaşasam ne olur yaşamasam ne olur? böyle bir ülkeyi kalkındıracağıma gider Amerika gibi bir ülkede parazit olurum daha iyi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.