Şimdi Ara

asp yazmak için ir proğram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asp öğrenmeye calışıyorum bana asp yazmak için bildiniz iyi bir proğram varmı lütfen yerdım edin şimdiden herkese teşşekkür ederim....'

•  asp yazmak için ir proğram

Şaka bir yana yeni öğrenmeye başladıysan note padde yazman senin için çok daha iyi olacaktır
  • simple neden böle birsey yapma gereksinimiz duydun?..Resmi koyma nedeni acıklarsan biz de anlamıs oluruz seni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: youngboy_ugur

simple neden böle birsey yapma gereksinimiz duydun?..Resmi koyma nedeni acıklarsan biz de anlamıs oluruz seni.

Konuyu açan arkadaşım asp yazabilmek için program istemiş. Asp yi en güzel yazabileceği program kendisinin beyni anlamında böyle bir resim koydum. Nedenide her ne kadar piyasada kodları tamamlayan programlar olsada sonuçta asp kendi algoritmalarınızı oluşturduğunuz bir dil. Hiç bir program size bir işin mantığını veremeyecektir. Ve bu noktada yine aklınıza(beyninize) ihtiyaç duyacaksınız.

Keşke bunu açıklamak zorunda kalmasaydım. Umarım yeterli olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: youngboy_ugur

simple neden böle birsey yapma gereksinimiz duydun?..Resmi koyma nedeni acıklarsan biz de anlamıs oluruz seni.

Biz anlamıştık zaten. Neyse artık herkes anladı.
  • tesekkürler simple.Yanlıs anladım.Kusura bakma.tkr tskürler
  • Estağfırullah. Olur böyle şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Visual Web Developer 2005 kullanabilirsin..
  • Reklam Olarak Görülmesin Ama Şu Siteyi Dene
    www.webhocam.net Görüntülü Dersleri İşine Yarayacaktır.Onlarla Başlarsan Yavaş Yavaş Kaparsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.