Şimdi Ara

ASP öğrenmeye nasıl başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASP ogrenmek istiyorum. Suana kadar hep tasarim yaptim ve sadece ActionScript biliyorum. Ve cok yuzelsel HTML bilgim var. Sıfırım diyebiliriz. Önce HTML for Dummies tarzi bir kitapla baslamayi dusunuyorum. Kitaplar ingilizce olsa da sorun yok. Gayet iyi seviyede ingilizcem var. Ama daha hizli ve efektif ogrenmek icin hangi yolu izlemem gerektigi konusunda fikrim yok. Onerileinizi bekliyorum :)

Simdiden tesekkur ederim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence asp değilde ASP.NET veya PHP öğren. Çok daha güncel ve ileriye dönük dillerdir.
  • Sir'e katılıyorum. ASP.NET ya da PHP ögren. İnternette cesitli videolar var google a kariyervideo yazarsan karsına cıkcaktır
  • Böyle sitelerde içerik sıralı olmuyor. Kodlamanın içine çat diye atlayabilecek kadar bilgim yok.
  • Asp öğrenmen sadece yazılım dilinin ne olduğunu görmen açısından faydalı olabilir çünkü güncelliğini yitirdi .Asp.NET ,PHP öğrenmen daha yerinde ki arkadaşlar da uyarmış.
  • O zaman ASP.NET öğrenmek için hangi yolu izlemeliyim onu sorayım?
  • ASP.NET(VB/C#) öğren. Salt asp artık geride kaldı. Hiç temelin yoksa bir kitap alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de asp.net öğrenmek istiyorum arkadaşlar güzel bir kaynak önerebilecek var mı programlamaya yabancı diilim. c#da yaptığım küçük çaplı prrojelerim oldu. hangi kaynakları önerirsiniz..
  • arkadaşlar herhangi bir dili hiç bilmiyorsanız bence ilk yapmanız gereken, anlayıp anlamamanı önemli olmadan istediğini dile ait örnek kodları netten bulun ve bire bir aynısını yazın.Böyle başlamak başta sıkıcı gelebilir ama inanın faydasını göreceksiniz.Video ve öğretici kitaplardaki kodlarıda muhakkak birebir kendiniz yazın. Hazır gelen şeyleri kulanmayın. Çok daha kısa sürede öğrenirsiniz emin olun.
  • Arkadaşlar peki bu konuda gerekli alabileceğimiz ders veya yetiştirilebileceğimiz bir yer varmı? Vb orta derecede biliyor az asp.net gördüm ama hiç ilerletemedim.İstanbulda felanda ikametgah edemediğim için DH ilanınada başvuramadım
  • gayet iyi seviyede ingilizceniz varsa kitaba pek de ihtiyacınız yok nette ingilizce bir arama ile çok iyi bilgilere ulaşabilirsiniz. asp.net yada php seçimi birazda amacınızla ilgilidir php ile başlarsanız bol kaynak ve örnek bulma şansınız daha fazladır hosting konusunda masraf azdır v.s zaten kurumsal bir şirkette işe gireceğim derseniz her ikisinide bilmeniz gerekir Bilgisayar programcısı olacağım derseniz o zaman işin için c ler girerki seç beğen al :). Asp zaten artık düşünülmemeli.
    1- amacınızı belirleyin
    2- php ile ilgili arama yapın makaleler okuyun
    3- asp.net ile ilgili arama yapın makaleler okuyun

Karar verin ve başlayın başlama aşamasını uzatmayın zira sorunuzun cevabı şudur denemez kişisel görüştür seçimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hksdejavu

Arkadaslar selam,

ASP ogrenmek istiyorum. Suana kadar hep tasarim yaptim ve sadece ActionScript biliyorum. Ve cok yuzelsel HTML bilgim var. Sıfırım diyebiliriz. Önce HTML for Dummies tarzi bir kitapla baslamayi dusunuyorum. Kitaplar ingilizce olsa da sorun yok. Gayet iyi seviyede ingilizcem var. Ama daha hizli ve efektif ogrenmek icin hangi yolu izlemem gerektigi konusunda fikrim yok. Onerileinizi bekliyorum :)

Simdiden tesekkur ederim:)

php öğrenmeye bak php asp ye göre daha gelişmiş bi dil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

Arkadaşlar peki bu konuda gerekli alabileceğimiz ders veya yetiştirilebileceğimiz bir yer varmı? Vb orta derecede biliyor az asp.net gördüm ama hiç ilerletemedim.İstanbulda felanda ikametgah edemediğim için DH ilanınada başvuramadım

orta derecede vb ve az biraz da asp.net bilerek sen işe başvuracağını ve kabul edilme şansın olduğunu düşünüyorsun yani

• Sitemi takip edebilirsin. Üye olman gerekiyor ders notlarından faydalanmak için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

Arkadaşlar peki bu konuda gerekli alabileceğimiz ders veya yetiştirilebileceğimiz bir yer varmı? Vb orta derecede biliyor az asp.net gördüm ama hiç ilerletemedim.İstanbulda felanda ikametgah edemediğim için DH ilanınada başvuramadım

orta derecede vb ve az biraz da asp.net bilerek sen işe başvuracağını ve kabul edilme şansın olduğunu düşünüyorsun yani

Çok şükür o orta derece vb ve az Asp.net ile şuana kadar altına giripte kalkamadığım iş olmadı!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.