Şimdi Ara

Asp.net vb kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, işle ilgili bir projemi hayata geçirmek istiyorum. Öğrenciliğimde asp ile access, MySQL, SQL veritabanları eğitimi almıştım, sonraları pek ilgilenmedim haliyle de bildiğim çok şey unutuldu.
    Son 5-6 aydır excelde formlar tasarlayip kodladigim için haliyle vb dilinde bazı şeyleri geri kazandım ve vb dili başta bile yabancı gelmedi ancak projemi asp yerine asp.nette geliştirmek istiyorum şimdiye kadar yaptığım araştırmalarda ise asp.nette genelde c# dili kullanılıyor c temelimde hic olmadığından kütüphanesinden kodlamasina kadar herşey değişik geliyor. C# dilinde çok kaynak var ama ben birilerinden kopyalayıp editlemekte istemiyorum yaparken de öğrenmek istiyorum.
    C# dilinin inceliklerini kavramak için yeterli vaktim yok o yüzden Asp.nette vb dilinde kodlama yapan, öğreten kaynak bulabilir miyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • C# bilmeden aspnet tarafini cozemezsin. ben MVC core 2.0 i yaladim yuttum diyebilirim 2 haftada. C# biliyorsan anlaman kolay. tavsiye olarak ebook var elimde ama ingilizce. buradan paylasmam yasak sanirim. amzonda satilan bir kaynak core 2.0 uzerine.

    ozelden mesaj atamiyorum. o yuzden paylasim yapamiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.