Şimdi Ara

Asp.net (c#) Siteye Video Player Eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi direk aklıma takılan soruyu yazıyorum.Bir video portal sitesi yapıcam(youtube,izlesene vb. tarzı) --> Bitirme Proje ödevi

şimdi sitedeki mantığı şu şekilde kuruyorum.Size bir örnekle açıklayım

Mesela ürünlerle ilgili (Sql Server) veri tabanı üzerinden bilgileri datalist ile özet olarak gösteriyorum (ürün küçük foto,ürün adı,ürün fiyatı) ve bir link var ürün detay diye
    linke tıklandığında üründetay sayfası açılıyor ve detailsList ile tablodaki tüm bilgileri vs. çıkartabiliyorum. Ürün resim yolu veri tabanında ~/image/resim1.jpg şeklinde kayıtlı . DetailsList'te bu yol üzerinden Resmi gösterebiliyorum.

Şimdi burdaki mantık ile bir video sitesi yapabilmem mümkün mü ? Eğer mümkün ise video yolunu ne şekilde yazacam ve Visual Studio 2010 içinde asp.net (c#) üzerinde video player komutları nelerdir?

Ve bu çok ekstra bir soru. Bu mantıkla siteyi kurduğuma inanıyorum şu anda. Video başlıklarına vs. tıkladığımda video açılıyor izliyorum vs. Peki video içinden rastgele bir kareyi(fotoğraf) nasıl alıp video link butonunun üzerine koyabilirim ?

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Herkese iyi forumlar

Not :/ İnternette küçük çaplıda olsa araştırma yapmama rağmen bir bilgi bulamadım.

• Videonun yolunu aynen resim görüntüler gibi belirtebilirsin.

<embed src="video_yolu" .....diğer parametreler ...../>

Bu embed kodu data list içinde de kullanabilirsin. Doğrudan tek başınada..(aspx sayfasına yazacaksın)
  • embed ıle ornek bır kod yazabılır mısın ? Ve embed parametrelerını nereden bulabılırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler. En kısa zamanda deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.