Şimdi Ara

Asosyalseniz başka şehirde üniversite okumayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoksa benim gibi 1.5 milyonluk şehirde tek başınıza kalırsınız. Ben kendi şehrimdeki üniversiteyi ilk sıraya yazdım ama 400-500 kişiyle kaçırdım bir sonraki tercihim geldi. Bunda bir hayır vardır deyip geldim okumaya.

Sınıftan 3-4 tane arkadaşım var ben hariç hepsi aynı yurtta kalıyorlar. Dolayısıyla onlarla okul dışında hiç bir aktivitem olmuyor. Sadece okulda ders aralarında bazen kafeye falan gidiyoruz. Onlar aynı yurta kaldıkları için canları sıkıldığında çarşıya falan iniyor her şeyi yapıyorlar. Ben senenin başından beri 1 kez bile çarşıya inemedim. Okul dağın başında tek başıma çarşıya insem de yapacak bir şeyim yok.

Yurtta odada tek kalıyorum. Allahtan televizyon var. Odam bile caddeye değil dağa bakıyor ya bu kadar yalnızım. 1.5 milyon insanın arasında tek başıma yaşıyorum. 2 gündür konuşmadım.

Benim gibiyseniz adam akıllı arkadaş edinemiyorsanız bu konuda sıkıntılıysanız sakın başka şehirde üniversite okumayın. Ha siz ben ormanda tek başıma kalsam bile mutlaka bir arkadaş bulurum diyorsanız şehir dışına çıkmanız daha iyi.

• Hangi üni
  • Asosyalim. Istanbul'a gitmeyi planliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekleri napıcan zaten kız arkadaş bulcaksın
  • arkadaş edinmeyi beceremiyorsanız evden dahi çıkmayın açıktan okuyun
  • yalnızlık neden bu kadar kötü algılanıyor? yalnızlık insanın kendine yetebilmesidir.kendi iç boşluğunun yarattığı derin sessizlikten dolayı insanlar yalnız kalmaktan korkarlar ve kendi başlarına sıkılırlar.başka insanların çevresinde olması kendisini unutturur.bir nevi insanın kendisinden kaçmasıdır bu.bu yüzden gerçek yalnızlığı yaşayan insanların gözümde yeri çok farklıdır.hep olmak istediğim insanlardır ayrıca.

• 1.5m arasında yalnızsın

hmm

peki memleket neresi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıpçıların hayatı yok !!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler universitede ortam arıyorsanız ve viraz cekingenseniz küçük şehirleri tercih edin kaynaşma ortami daha iyi oluyor çünkü herkesin gittiği yerler aşağı yukarı aynı ama ben istanbuldayim mesela herkes farkli yerlere dağılıyor çok konuşkan biri de olmadığından kız işleri istenilen gibi olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nymeria stark

yalnızlık neden bu kadar kötü algılanıyor? yalnızlık insanın kendine yetebilmesidir.kendi iç boşluğunun yarattığı derin sessizlikten dolayı insanlar yalnız kalmaktan korkarlar ve kendi başlarına sıkılırlar.başka insanların çevresinde olması kendisini unutturur.bir nevi insanın kendisinden kaçmasıdır bu.bu yüzden gerçek yalnızlığı yaşayan insanların gözümde yeri çok farklıdır.hep olmak istediğim insanlardır ayrıca.

Sorun o değil hocam, ben kimsenin sen yalnızsın diye uzak durduğunu veya kötü niyetle yaklaştığını görmedim ama insan uzun süre iletişime geçmeyince,konuşmayınca bu tür yetenekler köreliyor hatta garipleşiyor ve yabancılaşıyorsun bu devirdeki şartlardan dolayı ne yaparsan yap iletişim halinde olmak zorunda olduğun içinde işe giderken,okula giderken sıkıntılar çekiyorsun.

• 3-4 arkadaşı olan bir asosyal hmm

Cool story bro

• Tam tersi asıl asosyal biri başka bir şehirde okursa asosyalliğini yenebilir.çünkü daha rahat olacak sorumluluk alacak.Yrni insanlarla tanışacak.Hatta hiç sevgilisi olmadıysa sevgilisi bile olacak kendimden biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Tam tersi asıl asosyal biri başka bir şehirde okursa asosyalliğini yenebilir.çünkü daha rahat olacak sorumluluk alacak.Yrni insanlarla tanışacak.Hatta hiç sevgilisi olmadıysa sevgilisi bile olacak kendimden biliyorum.

bu adamı dikkate almayın kendinizi yakarsınız
  • quote:

Tam tersi asıl asosyal biri başka bir şehirde okursa asosyalliğini yenebilir.çünkü daha rahat olacak sorumluluk alacak.Yrni insanlarla tanışacak.Hatta hiç sevgilisi olmadıysa sevgilisi bile olacak kendimden biliyorum.

vaay bee sevgili bile olacak deme ha o kadar diyosun
  • Yazdığını henüz okumadım ama şöyle söyliyim, asosyalsen bu hayatın her saniyesi ve heryeri sıkıntı oluyor, istemediğin halde asosyalsen hiç yaşama bu dünyada daha iyi inan. Bu da böyle bir anımdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl tek kişilik oda ya sen kyk da kalıyorum yazmıyor muydun

• quote:

Yeni insanlarla tanıştım ancak hep sessiz sakinsin diyorlar. Sevgilimde olmadı. 2 ay sonra okul bitiyor. Bende mi sıkıntı var.

• Bir insan neden asosyal olur? Arkadaşı olmadığı için. Neden konuşamaz? Arkadaşlarıyla sağlıklı bir diyalog kuramadığı için? Niye sevgilisi olmaz? Daha bir erkek arkadaşıyla konuşamıyor..

Asosyallik bir hastalık değil.Mesela ben ilkokuldayken hep dışlanırdım herkes benle alay ederdi.Bende içine kapanık biri olmuştum.Önce rahat olmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

Orijinalden alıntı: nymeria stark

yalnızlık neden bu kadar kötü algılanıyor? yalnızlık insanın kendine yetebilmesidir.kendi iç boşluğunun yarattığı derin sessizlikten dolayı insanlar yalnız kalmaktan korkarlar ve kendi başlarına sıkılırlar.başka insanların çevresinde olması kendisini unutturur.bir nevi insanın kendisinden kaçmasıdır bu.bu yüzden gerçek yalnızlığı yaşayan insanların gözümde yeri çok farklıdır.hep olmak istediğim insanlardır ayrıca.

Sorun o değil hocam, ben kimsenin sen yalnızsın diye uzak durduğunu veya kötü niyetle yaklaştığını görmedim ama insan uzun süre iletişime geçmeyince,konuşmayınca bu tür yetenekler köreliyor hatta garipleşiyor ve yabancılaşıyorsun bu devirdeki şartlardan dolayı ne yaparsan yap iletişim halinde olmak zorunda olduğun içinde işe giderken,okula giderken sıkıntılar çekiyorsun.

Cevap?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 1 Şubat 2021; 18:11:50 >
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    yazımda "gerçek yalnızlığı yaşayan insanlar" diye bir tabir kullandım.çünkü günümüzde sosyal yaşamdan izole olmak çok zor.herkes işe,okula vs bir yerlere gidiyor.mutlaka insanlarla az veya çok iletişim kuruyoruz. sosyal yaşamdan koptukça sizlerin de belirttiği gibi iletişim problemleri yaşanır.bu bedeldir.nasıl bir bilim insanı bir şeyler üretmek için uykusundan ödün veriyorsa yalnızlığı seçen insan da yabancılaşmayı kabul eder.bu yüzden hep olmak istediğim insanlar dedim çünkü şu zamanda başarılması güç bir durum gerçek yalnızlık.eğer iletişim yeteneğiniz kaybolmasın istiyorsanız yalnızlığı seçmeyin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.