Şimdi Ara

Asosyallik bana neler kaybettirdi gelinde anlatayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerine ilk girdiğimde ilk 2 hafta kimseyle konuşmadım asosyallik nedeniyse sonradan ısınmaya başlayınca iş arkadaşlarına çenem açıldı.ama kızlarla hiçbir zaman muhatap olamadım bu da işe -1 olarak başladığım anlamına geliyor şuan işyerimde 5. ayım ve hala selam vermişliğim yok kızlara ama kızlar muhabbet kurmak istiyor ben gülüp geçiyorum konuşma isteği ya da ağzımı yoracak bir istek yok.

evden dışarı çıkıp para harcamışlığım olmadığı için işyerine girdiğimde cimri olarak adlandırıldım herkes birbirine birşey alıp ısmarlarken ben sadece izledim niye cebimdeki 5-10 lirayı ya da 50 100 lirayı vereyim ki gibisinden ve hala devam ediyor.

Herkes işine odaklanabilirken benim dikkatimi çeken tek şey insanların bir işe neden bu kadar odaklanabilmesidir sorusu oldu.

Kız gibi yetiştim insanlardan uzak kaldığım için ince bir ses tonu utangaçlık ve saflık kızdan beterim.kızlara karşı ilgim var ama şu hayatta kızlardan daha değerli birşeyler var olduğuna inanıyor ve hissediyorum bunuda bulacağım.

kısacası asosyallik insanlığı kaybettirir.insanlarla kaynaşabildiğiniz kadar kaynaşın onlar size hayatta yaşamanın anahtarını verecektir ve bu anahtar sizi hayat boyu doğru yola götürecektir...ve ben bu anahtarı kaybettiğim için anahtarı aramaya devam ediyorum.

• Aynen hocam. Ben de hiç kyzlarla ilgilenmedim hala da ilgilenmiyorum. Dedi?in gibi onlardan daha de?erli ?eyler var. Millet bitkiden farksyz ya?yyor. Ne müzik ne de ba?ka ?eyle ilgileri var.

Care asosyallikte.Yalnizlik insanin olaylara genis ve dogru acidan bakmasini saglar.Baskalarinin yaninda gezip onlara uyum saglayacam diye degismektense asosyal ol daha iyi.Ozunu kaybetmezsin en azindan.Ayrica insanlarla da cok fazla samimi olma.Sen dogrusunu yapiyorsun.Baskalarinin yaptiklarini yapmak zorunda degilsin.Kendi sistemini olustur,baskalari senin sistrmine uymak icin caba gostersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.