Şimdi Ara

Asosyal olan olmayan herkes toplanın.Müthiş bişey buldum (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
8
Favori
11.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E hadi benimde mesajim bulunsun evde bakarim.
    subminal telkin ve 25. kare
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

sosyalliği artıran şey içkidir ister inanın ister inanmayın

içki dinimizce haramdır.

muslim detected

.- Evet benim
  • beyler bunu dinliyonuz ama adam alttan alttan başka şeylerde söylüyor olmasın? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

beyler bunu dinliyonuz ama adam alttan alttan başka şeylerde söylüyor olmasın? :)

kendine güveni indirdim suanda dinliyorum mp3 ün ilk basındaki sesler belli oluyor adamın ne dedikleri falan rahatlıcaksın kendine güveneceksin rahatlıcaksın gibi bişeyler söylüyo ama ürkütücü bi ses

bu akşam boş zamanım olursa müzikle konuşmayı birbirinden ayırıcam.zoaken varmı yokmu ozaman anlaşılır
  • Arkadaşlar dik yürümek için neyi dinlememiz gerekiyor? Dik duramama problemim varda. Spor falanda yapıyorum ama sanırım omuzlarım çok kalın. Biraz dışarı çıkık gibi. Bu genetik vücut yapımdan dolayımıdır yoksa yürürken dik durmuyor muyum?

•  Asosyal olan olmayan herkes toplanın.Müthiş bişey buldum

Orijinalden alıntı: Patatesli Çay

korkuyom lan

şşşş çaktırmaaa

Gece gece disney time amerikan askerini dayadınız koyktum şimdi ben yarına kaldı . Ama bu olay harbiden varsa cok kötü birşey. Bildiğin hipnoz etkisi yapar lan bu. Televizyon falan neden bağımlılık yapıyor diyorsunuz al işte

Orijinalden alıntı: m4y

Arkadaşlar dik yürümek için neyi dinlememiz gerekiyor? Dik duramama problemim varda. Spor falanda yapıyorum ama sanırım omuzlarım çok kalın. Biraz dışarı çıkık gibi. Bu genetik vücut yapımdan dolayımıdır yoksa yürürken dik durmuyor muyum?

kendine güveni yazıyorum sana

sabah akşam 2 şer saat dinle, aç tok farketmez. 1 hafta boyunca kullan. beklenmeyen bi etki görüldüğünde başka bi doktora başvur

Orijinalden alıntı: by_MuKa

ney sesi olanları indirip ayırmayı dene onların arkasındaki sesler daha belirgin ve ayrılması daha kolay olur tek ses cünkü karısık bir ses grubu yok onlarda
    quote:

bu akşam boş zamanım olursa müzikle konuşmayı birbirinden ayırıcam.zoaken varmı yokmu ozaman anlaşılır

valla oturdum uğraştım.belli bellirsiz seslerden başka birşey elde edemedim.çok karmaşık zaten ses analiz programları :D.genede ben dinlemeyin derim ne olur ne olmaz.
    ama şunu söyleyim size gercektende beyin müzikte aldıladıgı telkinleri ilk basta kabul etmiyor ve baş ağrısı yapıyo yukarda baska arkadaslarda yazmışlar bunu
    telkinmp3 ten indirin ve dinleyin
    istek olurs ayarın bütün mp3 leri bi baslık altında upload ederim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

ney sesi olanları indirip ayırmayı dene onların arkasındaki sesler daha belirgin ve ayrılması daha kolay olur tek ses cünkü karısık bir ses grubu yok onlarda
    quote:

valla oturdum uğraştım.belli bellirsiz seslerden başka birşey elde edemedim.çok karmaşık zaten ses analiz programları :D.genede ben dinlemeyin derim ne olur ne olmaz.

• link kırık

İçeriğide yazıyor ne söylediği.Öyle illa açıp dinlemeye calısmanıza gerek yok lan ses gelmıyo bu nasıl is demeyin beyin algılıyor onları baş ağrısı ve mide bulantısı bilinç altınız kabul etmıyor başta direniyor bu yüzden.Siteye girerseniz ayrıtılı bilgi orda.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.