Şimdi Ara

asosyal birinin yillik yazma sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet catir catir birbirine yillik için birseyler yazarken ben yazacak birşey bulamiyorum. siniftaki arkadaslarimla okul disinda fazla takilmadigim için ozel bi anim da yok millet de bana yazacak birşey bulamiyo. yillikta sayfami okuyanlar kiciyla gulucekler kesin herkes cekingen, yalniz takilan ama aslinda iyi biriymis falan yazicak yalandan sevgi yazilarini okuyacak ne kadar berbat bi sayfam olucagini simdiden hayal edebiliyorum. 4 sene ayni hizla akti gecti çok da super bi lise hayati da yasamadim milletin dedigi gib her gunum oncekinin aynisi gecti çok makara olaylar da olmadi. milletin anlattigi gibi olayli bi lise hayati yasamadim sakin gecti yani dunyanin en duz adami oldugumdan sanirim. yillik yazmasam bu sefer ayip olur yalandan bisiler yazmaliyim benim hayatimda yeri olmayan, okul bittikten sonra en fazla selam verip gececegim aa ne gunlerdi bee diyecegim kimselere

zaten fen lisesindeyim yazacagim sey en fazla derste ne guzel soru cozduk vs. ne yapayim yol gosterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_31 -- 27 Kasım 2014; 9:41:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amaç:Fen lisesindeyim eziqler xD

• Boşver çıkar masaya vur sen
  • Yıllık alma. İstemiyorum de. Baloya da gitme. Kafa rahat Ben öyle yaptım. Şimdilerde liseden 3 arkadaşımla konuşuyorum gerisi umrumda değil.
  • Yıllık kadar sacma bisey yok ben yapmicam de bunu diyemiyosan yak kendini

• Sorun saliysa bir de carsamba dene.

• Sorunsal ne kendini havalimi saniyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asosyal biri tıp okuyabilir mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kişiliklerine değin akşam eve gidince yıllığımdan senin gibi olduğunu düşündüğüm insanları atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Kişiliklerine değin akşam eve gidince yıllığımdan senin gibi olduğunu düşündüğüm insanları atarım

asosyalim iste sinif arkadasligindan oteye gidemedim 1-2 kişi disinda oturup yarim saat bile konusamayiz yani

• ne yazarlarsa yazsınlar kim gülerse gülsün who cares takam kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_31

millet catir catir birbirine yillik için birseyler yazarken ben yazacak birşey bulamiyorum. siniftaki arkadaslarimla okul disinda fazla takilmadigim için ozel bi anim da yok millet de bana yazacak birşey bulamiyo. yillikta sayfami okuyanlar kiciyla gulucekler kesin herkes cekingen, yalniz takilan ama aslinda iyi biriymis falan yazicak yalandan sevgi yazilarini okuyacak ne kadar berbat bi sayfam olucagini simdiden hayal edebiliyorum. 4 sene ayni hizla akti gecti çok da super bi lise hayati da yasamadim milletin dedigi gib her gunum oncekinin aynisi gecti çok makara olaylar da olmadi. milletin anlattigi gibi olayli bi lise hayati yasamadim sakin gecti yani dunyanin en duz adami oldugumdan sanirim. yillik yazmasam bu sefer ayip olur yalandan bisiler yazmaliyim benim hayatimda yeri olmayan, okul bittikten sonra en fazla selam verip gececegim aa ne gunlerdi bee diyecegim kimselere

zaten fen lisesindeyim yazacagim sey en fazla derste ne guzel soru cozduk vs. ne yapayim yol gosterin

sorunsal:Çözümü belli olmayan.

sorun:araştırılıp öğrenilmesi, düşünülüp çözümlenmesi, bir sonuca bağlanması gereken durum, mesele, problem.

lütfen türkçeyi yerinde ve düzgün kullanalım

• Kitap okumuyorsundur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Kitap okumuyorsundur..

aslinda kitap okumayi severim ama baslamaya zaman bulamiyorum. belki zamaninda okusaydim simdi daha iyi yalanlar yazabilirdim :)

• Liseden sonra kim görüşüyoki.40 yorum yazsınlar birbirlerine hepsi yapmacık.Öyle yapmacık yorum alıcağıma hiç olmasın daha iyi.Alma isteme yıllık falan olsun bitsin.2 ay sonra birbirlerini unutucaklar şov yapıyolar

• Yillik guzel seydir, katil tabii ki. Cok uzun seyler yazmana da gerek yok, "acaba ne derler" diye dusunmeden yaz gitsin. Hayatin boyunca sana bir ani olarak kalacak o yillik. Ayrica anlamiyorum nedir bu forumdaki yillik ve balo dusmanligi? Herkesin mi lise hayati bu kadar sanssiz gecti? İlginc geliyor bana.

• yazma

• Bizim sınıfın yıllık çekimleri de yarın ama ben katılmıyorum.Ben de aynı senin gibiyim.Asosyal,yalnız takılan,güçsüz,tipsiz,herkesten dayak yiyen bir adamım(Anlayacağın Tanrı resmen beni yaratmamış,düpedüz lanetlemiş.)Baloya falan da katılmayacağım.Kafam rahat gibi görünüyor ama mutlu muyum,değilim.Birileri hayatını yaşayıp en güzel kızları götürürken şu yaşıma kadar 2 defa platonik yaşamış olmam adama öylesine koyuyor ki...Sırf sağlık problemlerim yüzümden böyle oldu,oluyor.Ama üniversitede umarım böyle olmayacak -ki ünv bu konuda son şansım.18 yıl böyle yaşamış olmamım bedelini fazlasıyla ödedim çünkü.

• Eger katilmayan varsa katilma sen de.Bahane olarak sinava calisicam ugrasamam falan diyerek gecistir.Sorun senin yazacak bisey bulamamansa problem yapma yaz gitsin ama millet benim icin bisey yazmaz diyorsan o zaman katilma.Ama ilerde baktiginda guzel bi hatira olacak bence katilmalisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Eger katilmayan varsa katilma sen de.Bahane olarak sinava calisicam ugrasamam falan diyerek gecistir.Sorun senin yazacak bisey bulamamansa problem yapma yaz gitsin ama millet benim icin bisey yazmaz diyorsan o zaman katilma.Ama ilerde baktiginda guzel bi hatira olacak bence katilmalisin.

ya aslinda millet yazicak bisi buluyo muzik falan yapiyorum ondan bahsediyolar genelde veya 4 sene icinde fazla konusmadiklarindan, iyi taniyamadiklarindan. herkese hayatinda basarilar dileyip gecicem buyuk ihtimal :D

• quote:

Orijinalden alıntı: system_31

quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Eger katilmayan varsa katilma sen de.Bahane olarak sinava calisicam ugrasamam falan diyerek gecistir.Sorun senin yazacak bisey bulamamansa problem yapma yaz gitsin ama millet benim icin bisey yazmaz diyorsan o zaman katilma.Ama ilerde baktiginda guzel bi hatira olacak bence katilmalisin.

ya aslinda millet yazicak bisi buluyo muzik falan yapiyorum ondan bahsediyolar genelde veya 4 sene icinde fazla konusmadiklarindan, iyi taniyamadiklarindan. herkese hayatinda basarilar dileyip gecicem buyuk ihtimal :D

Senin millete degil milletin sana ne yazacagi onemli aslinda.İlerde baktiginda hatiran olacak bn de lisede oyle aman aman bi hayat yasanadim hatta yillik olayina katilmayanlarda vardi bn de katilip katilmama arasindaydim.Katildim iyi oldu ilerde baktiginda bi hatira sonucta.Millete de iste yaz biseyler gitsin ilerde kendi sayfana bakarsin millete ne yazdigina degil emin ol pisman olmazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.