Şimdi Ara

Aslında İnsanoğlu'nun Çok İğrenç bir Varlık Oluşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya üzerinde yaşayan en zeki canlı : İnsan
    Dünya'ya en fazla zarar veren canlı : insan
    Her gün bir bitki türü ve hayvan türü yok oluyor. Hayvanların çoğu sadece hayatta kalmak için diğer canlıları öldürüyor , zevk için ekonomik çıkar için insan insanı öldürüyor. Anne bebeğini çöpe atıyor , baba öz kızına tecavüz ediyor , 1. ve 2. Dünya Savaşları'nda milyonlarca insan öldü sakat kaldı.

Hangi canlı, insan kadar doğaya zarar vermiştir.

(Not : Gerçekten doğayı seven canlıya değer veren , yardımlaşmayı seven insanları hariç bırakıyorum. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 1 Nisan 2017; 22:42:8 >

• Hocam insan özünde iyi bir varlıktır zaten o dediklerinizi yapanlar insan değiller ben o şahıslara insan demeyi tercih etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun sistemde şuanda herhangi bir aile 1 çocuga bile zor bakarken herşey çok hızlı ilerlerken buna karşın cumhurbaşkanı en az üç çocuk diyor ekonomik sorunlar işsizlik yokmuş gibi e o anne baba hayat bukadar hızlıca akıp giderken 1 çocuga bile bakmak çok zorken 3 çocuga nasıl bakacak nasil iyi bir egitim imakanı sunacak ekonomik olarak misal bu türkiyedeki durum diger ülkelerdede başka nedenleri olabilir ama sebep sonuç ilişkisi herzaman var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle, örneğin 1970'den bu yana omurgalı hayvanların sayısı yarıdan da aza indi.

http://www.telegraph.co.uk/news/earth/wildlife/11129163/Half-of-worlds-animals-have-disappeared-since-1970.html

Ve maalesef orman miktarı da yarıdan aşağı indi.

http://www.wwf.org.tr/?1241

Edit: Şu anda dünyanın gidişatının geriye döndürülmesi çok zor olacak gibi, bu zihniyet devam ederse de imkanı yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wide IPS Screen -- 1 Nisan 2017; 22:43:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Wide IPS Screen W kullanıcısına yanıt
    Bunun tek sebebi İnsanoğlunun bitmek tükenmek bilmeyen açgözlülüğü . Adamın 100 katlı binası var , mutlu olacağı yerde ne diyor : ''Neden 101 katlı binam yok ? ''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.