arkadaşlar emek verdim ve başlangıçtan bu güne özeti veren bir slayt yaptım. burada flash ekleyemediğimden, link veriyorum, oradan sesi de açarak zevkle izleyebilirsiniz.
arkadaşlar emek verdim ve başlangıçtan bu güne özeti veren bir slayt yaptım. burada flash ekleyemediğimden, link veriyorum, oradan sesi de açarak zevkle izleyebilirsiniz.
Taraftar dövsün futbolcuları o zaman nasıl çekilmez tel :S
Kapalı altta tel var mı ? Ordan bi zarar geldi mi
Yok.
O zaman işkembeden sallamayalım...
Kapalı alta giden taraftar ile kale arkasına giden taraftarın profilinin aynı olmadığını biliyorsundur sanırım. Biri 30 milyon veriyor diğeri 150 milyon. Kale arkasında sürü psikolojisine sahip tonla adam varken çekilmemesi hata olur.
cémo
O zaman sende o alta yani ilk koltuklara oturacak insanların en az 150-200 lira vereceklerini biliyor musun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
Benim merak ettiğim konu şu , Tel örgüler çekilince stadın estetiğinin ne kadar bozulacağı... Keşke denetimler çok sıkı olsa , saçma sapan adamlar stada alınmasa da kurtulsak şu tel örgüden...
İngiltere'deki stadlara özeniyorum vallahi.Ne tel var ne bişey.Hiçbir sorun da çıkartmıyor taraftarlar...
Burası Türkiye.
Beklediğim cevaptı
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
cémo
O zaman sende o alta yani ilk koltuklara oturacak insanların en az 150-200 lira vereceklerini biliyor musun ?
Para ile adamlık olmaz özellikle fb maçında isterse 1 milyar versin herif galeyana gelirse ben gerisini düşünemiyorum :D
Kardeşim o kadarını da ben mi bilecem banane
Şantiyeden sıcak bilgiler kaynak : ttarena.biz
Bu vinçlerden toplam 4 adet var ve her süper kolon için birer tane planlanmış durumda çatı işleri için gelecek vinçlerin yanında bunlar oyuncak gibi kalacak şu anda şantiyede 9 kule vinç(birtanesi sarı olan ve lojistik alanda kullanılan) ve 5 mobil vinç aktif olarak kullanılıyor. süper kolonlarda işer tam gaz gidiyor.daha önce dediğimiz gibi çatı için biran önce bitirilecekler.
A blok arkasındaki bu tesisat (ısı)merkezi yapılacak yerde devam eden hafriyat çalışmaları,TEM'e doğruda devam edecek bu hafta.TEM'e bağlantı yolu yapılacak ve asfaltlanacak.Çatı malzemelerini getiren tırlar bu yapılacak yolu kullanıp,içeriye girecekler.Çatı malzemeleri parça parça içeriye sokulacak ve sahada monte edilecek.
V kolonların alt mesnetlerinin montajı E blokta bitti ve kat demirlemesiyle birlikte bu mesnetlerin içide demirlenecek.Mesnet montajı D bloktada başlayacak bu hafta.D blokta farklı bir işlem göreceğiz.bunun detaylarını daha sonra yazacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
İnşallah...
Benim en çok merak ettiğim ise ; çevre düzenlemesinin ne denli güzel olacağı. Bu konuyu kafama çok takıyorum...
benim en çok önem verdiğim şey : aslanlı yol. ve tabi ki stadyum bittikten sonraki işin esas stadı gösterecek düzenlemeleri. mesela koltuklar, skorbordlar, led panolar, ışıklandırma, ve stadın dışarıdan dizaynı, aydınlatılması vs.vs.
iç tesisat güç şebeke vs bu işleri aydınlatma vs bunları genelde büyük firmalar yapar bu işde en iyi siemens
samsungla anlaşmamız var türkiye sponsorları biziz led ekran büyük bir skorbord ve lcdler samsungdan gelir yüzde99
tabikide bilgisayarlar tarafımdan sağlancaktır
stadımızda bence %100 tel örgü olmayacak en ateşli taraftar beşiktaşta deniyor hiç bir tribününde tel örgü yok fenerbahçede sanırım uefa kupasından sonra kale arkasındaki tel örgüleri kaldırdı. kale arkaları uzak olduğu için farkedilmiyo gerçi galatasaray tarattarı akıllıdır bu güne kadar hangi maçta sahaya girdi anca volkan gibi asalaklar tribünlere el kol hareketi yapmadığı sürece bişi olmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: tunama
stadımızda bence %100 tel örgü olmayacak en ateşli taraftar beşiktaşta deniyor hiç bir tribününde tel örgü yok fenerbahçede sanırım uefa kupasından sonra kale arkasındaki tel örgüleri kaldırdı. kale arkaları uzak olduğu için farkedilmiyo gerçi galatasaray tarattarı akıllıdır bu güne kadar hangi maçta sahaya girdi anca volkan gibi asalaklar tribünlere el kol hareketi yapmadığı sürece bişi olmaz...
ben hatırlıyorum.avrupa maçındaydı sanırsam.ama kiminle oynadığımızı unuttum.adamın teki sahaya atlamıştı kendisini kalenin içine atmıştı kendi aklınca da gol olmuştu
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
İnşallah...
Benim en çok merak ettiğim ise ; çevre düzenlemesinin ne denli güzel olacağı. Bu konuyu kafama çok takıyorum...
benim en çok önem verdiğim şey : aslanlı yol. ve tabi ki stadyum bittikten sonraki işin esas stadı gösterecek düzenlemeleri. mesela koltuklar, skorbordlar, led panolar, ışıklandırma, ve stadın dışarıdan dizaynı, aydınlatılması vs.vs.
iç tesisat güç şebeke vs bu işleri aydınlatma vs bunları genelde büyük firmalar yapar bu işde en iyi siemens
samsungla anlaşmamız var türkiye sponsorları biziz led ekran büyük bir skorbord ve lcdler samsungdan gelir yüzde99
tabikide bilgisayarlar tarafımdan sağlancaktır
skorbord işleri büyük ihtimalle zaten sponsor tarafından finanse edilir. en iyisinin olacağından eminim.
Ne insanlar var ya... İşi gücü olmayan ilkokulu bitirememiş dallamalar sarhoş sarhoş maça gelip yapar illa delilik...