hem çatı saçaklarında hem birleşme yerlerinde hatta ana bölümlerde bile tam bitirilmeyen kaplamalar var. burası halen bir inşaat. unutmamak lazım.
mükemmel az kalıyor artık!
zaaa bitmez diyenler oturup ağlasın şimdi
Türk Telekom Arena: 15 Ekim 2010
İnşaatı süren yeni stadımız Türk Telekom Arena'da büyük ilerlemeler kaydediliyor.
Stat inşaatımızdaki en önemli gelişmelerden biri olan zemin çalışmasında kritik eşik dönüldü. Yurtdışından 22 tırla gelen çimlerin Türk Telekom Arena’ya nakliyesi tamamlandı. Çimler zemine serilmeye başlandı.
Devam etmekte olan koltuk montajında ise üst katta çalışmalar hızlandı. Şu an itibarıyla üst katın yarısında montaj tamamlandı. Alt kat montajında da çalışmalar devam ediyor.
Stadımızın dış cephesinde kaplamalar tamalanmak üzere. Aynı zamanda saha ışıklandırma sisteminin montajı yapıldı. Sistem düzenli olarak test ediliyor.
İnşaat alanında çevre düzenlemeleri için de çalışmalara hız verilirken Aslanlı Yol’un yapımında gözle görülür ilerleme kaydedildi. Bu çalışmalarla beraber, B blok arkasında bulunan ve stadı Ayazağa yoluna bağlayan devasa seyirci merdiveni de gün geçtikçe kendini göstermeye başladı.
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler.
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
zaaa bitmez diyenler oturup ağlasın şimdi
Ne diye ağlayacaklar ki bitti hayırlı olsun ama kaç senede bitti?
quote:
Orijinalden alıntı: SmyrneGe
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler.
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
zaaa bitmez diyenler oturup ağlasın şimdi
Ne diye ağlayacaklar ki bitti hayırlı olsun ama kaç senede bitti?
gecekondu mu dikiyorsun arkadaşım, koca stadyum 2-3 sene gayet normal bir süre.