Şimdi Ara

Aslan'ın FAK FUK FON sırrı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkanı dönüp gülmeden önce tekrar okumayı dene.Okursan benim Gs milyar dolarlık klüp oldu gibi bir saçmalamamın olmaığını bunu senin uydurduğunu görürsün.Ben (ben de değil uzmanlar , işi bilenler diyordu bunu) Gs'nin o başarısının dünya üzerineki etksini para verip reklamla yapmaya kalkışmanın maliyetinden bahsediyorum dikkat edersen.

Galatasaray – UEFA Şampiyonluğu 2000

Cumhuriyet tarihimizin en büyük başarılarından birini Galatasaray ile yaşadık.

17 Mayıs 2000... Tarihe yeni bir Türkiye bayramı olarak geçecek artık.Galatasaray UEFA Şampiyonu.

Tarih unutmayacak, efsaneleri Türkiye yıllar geçse de gururla anacak. Asya'dan Amerika'ya, Afrika'dan Avrupa'ya kadar 183 televizyondan naklen yayınlanan final maçını, milyonlarca sporsever heyecanla izledi. Dünya, G.Saray'ın bu tarihi zaferine alkış tuttu.

Bugün dünyanın herhangi bir yerinde Türkiye denilince insanların aklına ilk gelen isim GALATASARAY oluyor.

Kısacası dünya Türkiye’yi Galatasaray ile tanıdı. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, UEFA Kupası'nı kazanan Galatasaray Kulübü'ne Devlet Üstün Hizmet Madalyası verdi.

http://www.turizmgazetesi.com/articles/article.aspx?id=36097

quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Bahsi geçen tanıtıma katkı miktarı ise milyar dolarlarla ölçülüyor.

Vay be neler yapmış GS'de bizim haberimiz yok. Milyar dolarlar dediğin rakamı 1 milyar varsayarak , Gs'nin de bu ülkeye 1 milyar dolardan fazla kazandırmış olması lazım. Nası da atıyosunuz ya. Ne milyar doları arkadaşım. Türkiyenin dış borcu ~100 milyar dolar. Gs de neymiş de Milyar dolarlar alıcak.. Başından beri mantıklı konuştuğunu düşünmüştüm ama şimdi saçmaladın..

Bi kere mantıklı düşün. Dünyanın en pahalı takımın Chelsea'nin bütçesi ne kadar? Gs bi Uefa aldı diye Dünyanın en pahalı klübü mü olacak devletin verdiği para ile.. Ben buna dönerim arkamı , gülerim..

• Biraz önce diğer arkadaşım da sana aynı şeyi söyledi. Vay be Galatasaray UEFA'yı aldı diye turizm mi patladı? Türkiye deyince insanların aklına ilk Galatasaray gelmesin. Antalya gelsin , Bodrum gelsin , Ürgüp Göreme gelsin. Örnekleri çoğaltabilirim. Bir Türk takımının UEFA alması bu ülkeye mutluluktan başka çok fazla bişey kazandırmaz. Olgun bi insansın. Bunu anlamış olman gerekir.
  • quote:

Onun sorumlusu o zamanki hükümet veya o fonların başındakiler.Devlet kendi kanununda taahüt ettiğini kendi kaynaklarından veriyor.Ha fak fuk fon'dan vermiş ha tanıtım fonundan sonuçta hepsi devletin parası.Fakir fukaranın parası da devlette.

Milyar dolarlık tanıtıma(sevinci gururu hiç saymıyorum) 5,5 (veya 8-10) milyon doları zamanında ödeyemeyenlerin suçunu fakir fukara demagojisiyle Gs'ye yüklemeye kalkmayın.Ha Gs, ha Naim Süleymanoğlu veya başkası eğer Avrupa'nın,dünyanın en iyisi oluyorsa hakkı neyse alıcak anasının ak sütü gibi helaldir.Bunlar isterse yılda 30m dolar kazansın farketmez.

Ayrıca tekrar tekrar tekrar yazıyorum bahsi geçen para 5,5 milyon dolar(zamanın bir Bülent Akın parası).5,5 milyar değil!

quote:

Orjinalden alıntı: emhotep
    o sözü atalarımız söylemiş.bende öylesine yazdım.vicdana kalmış herşey...

benim ilk mesajımın son cümlesi nasıldı lütfen bir oku.ben o parayı kim verdiyse ve gs. fonun parasının olduğunu bile bile aldıysa diye yazdım.
    sonraki mesajlarda;genelde bu tanıtım fonundan spor klüplerine,bireysel sporculara verilen paranın saçmalığını özelde g.s. ın durumunu yazdım.
    başa dönmeyelim.benim senin yazdıklarını dikkatli şekilde okumaya çalışıyorum.aynı özeni sende gösterirsen sevinirim,benim söylemediğim savunmadığım şeyleri bana yöneltmemiş olursun.

fakir fukara fonundaki para g.s. nin parasıysa fakir fukaranın parası nerde?

konu aynı şeyler etrafında dönüyor.5.5 milyon dolar sen ya da bülent akın için küçük olabilir.paranın gerçek sahipleri için ne kadar büyük bir para.kaç ailenin nefes almasını sağlayacak para.bir önceki mesajımda ilk mesajımı okumanı söylemiştim.orada yazdıklarının cevabı var. alt parağraflardada yazdıklarının cevapları önceki mesajlarımda var.gına geldi.

• Anladığımı söylüyeyim ''Bilenin fikrine itimat et , bilmeyene bilenin bildikleri öğret'' .

@emhotep : Devamlı aynı şeylerden gına geldi haklısın.Bu sefer anlaman dileğiyle ''Paranın gerçek sahibi Galatasaray''

Sen birinden alacaklı olduğunda parayı ihtiyaçlarından,alacaklarından,yatırımlarından,eğlencesinden vermesine dikkat ediyormusun?Sana vericeği parayla oğluna ayakkabı alıyorsa o para oğlunun değildir senin parandır.Oğluna ayakkabıyı sigaradan kısarak alabilir örneğin.Anladın mı artık?Kimse Gs'ye fakir fukara parasını falan vermedi.Okursanız anlarsanız Gs'nin olan parayı zamanında da veremiyorlar.

quote:

Biraz önce diğer arkadaşım da sana aynı şeyi söyledi. Vay be Galatasaray UEFA'yı aldı diye turizm mi patladı? Türkiye deyince insanların aklına ilk Galatasaray gelmesin. Antalya gelsin , Bodrum gelsin , Ürgüp Göreme gelsin. Örnekleri çoğaltabilirim. Bir Türk takımının UEFA alması bu ülkeye mutluluktan başka çok fazla bişey kazandırmaz. Olgun bi insansın. Bunu anlamış olman gerekir.

• Ülke olarak öyle bi tanıtım oldu ki, şimdi Sevilla kupa aldığı zaman o akdar tanıtım oldu ki, şimdi hepimiz SEVİLLAYA gittik tatil için...

Hele Moskova, CSKA kupayı aldı öyle bir tanıdık ki...

Forumda CSKA dan 5 oyuncu say desem sayabilecek adam yoktur. Herkes taş çatlasa 3 kişi bilirler, biri Türk Caner biri de Wagner Love
  • Hayır salaklık bendeki laf anlatmaya çalışıyorum da çok ileri zekalı saygıdeğer arkadaşım sen Tv'de Bodrum,İbiza vs. bir reklam gördüğünde hemen kalkıp oraya mı gidiyorsun?Veya alıp almıyacağın belli olmayan fuarlar,organizasyonlar için neden Milyon dolarlarla para harcıyorsun?Niye turizm bakanlığı dünyanın yüzlerce ülkesinde Türkiye reklamları yayınlamak için tonla emek ve para harcıyor?

Esasen boşuna uğraşıldığı belli bu millet adam olmaz.Bilmeyen bilmediğini bilmiyorsa yapıcak bişey yok.Bol şans...
  • quote:

Anladığımı söylüyeyim ''Bilenin fikrine itimat et , bilmeyene bilenin bildikleri öğret'' .

@emhotep : Devamlı aynı şeylerden gına geldi haklısın.Bu sefer anlaman dileğiyle ''Paranın gerçek sahibi Galatasaray''

Sen birinden alacaklı olduğunda parayı ihtiyaçlarından,alacaklarından,yatırımlarından,eğlencesinden vermesine dikkat ediyormusun?Sana vericeği parayla oğluna ayakkabı alıyorsa o para oğlunun değildir senin parandır.Oğluna ayakkabıyı sigaradan kısarak alabilir örneğin.Anladın mı artık?Kimse Gs'ye fakir fukara parasını falan vermedi.Okursanız anlarsanız Gs'nin olan parayı zamanında da veremiyorlar.

quote:

Biraz önce diğer arkadaşım da sana aynı şeyi söyledi. Vay be Galatasaray UEFA'yı aldı diye turizm mi patladı? Türkiye deyince insanların aklına ilk Galatasaray gelmesin. Antalya gelsin , Bodrum gelsin , Ürgüp Göreme gelsin. Örnekleri çoğaltabilirim. Bir Türk takımının UEFA alması bu ülkeye mutluluktan başka çok fazla bişey kazandırmaz. Olgun bi insansın. Bunu anlamış olman gerekir.

bunu az önce yazıştık bir daha yazıyorum.

paranın gerçek sahibi fakir fukara fonu yani fakirler.yukarda da yazdım eğer tanıtım fonundaki paralardan 5.5 milyon dolar geri fakir fukara fonuna aktarılmışsa benim gibi düşünenlerin tepkisi azalır.sadece yaa klüplere ve sporculara bu kazanılan madalyalar için neden paralar veriliyorda kalır.
    ama burada galatasaraya para vermek için devlet fakir fukara fonundaki parayı katakulleyle galatasaraya vermiş benim yazdıklarım işin bu boyutunda.

ggsm nin talimatlarında bu başarıyı kazanana şu kadar para tanıtım fonundan verilir deniliyorsa ve galatasaray
    bu parayı tanıtım fonundan aldıysa galatasaraya sözüm yok.

• Parayı devletin cebinden Gs almıyor ,Gs devletten alıcaklı ve devlet Gs'ye ödeme yapıyor.Devletin Gs'ye parayı nereden verdiğinin sorunu da Gs'yi zerre kadar enterese etmez.Gs'de devlete ''benim parayı fak fuk fon'dan verin diye gitmiyor , durumum kötü benim parayı artık ödeyebilirseniz iyi olur'' diye gidiyor.
    quote:

paranın gerçek sahibi fakir fukara fonu yani fakirler.yukarda da yazdım eğer tanıtım fonundaki paralardan 5.5 milyon dolar geri fakir fukara fonuna aktarılmışsa benim gibi düşünenlerin tepkisi azalır.sadece yaa klüplere ve sporculara bu kazanılan madalyalar için neden paralar veriliyorda kalır.
    ama burada galatasaraya para vermek için devlet fakir fukara fonundaki parayı katakulleyle galatasaraya vermiş benim yazdıklarım işin bu boyutunda.

ggsm nin talimatlarında bu başarıyı kazanana şu kadar para tanıtım fonundan verilir deniliyorsa ve galatasaray

• quote:

Parayı devletin cebinden Gs almıyor ,Gs devletten alıcaklı ve devlet Gs'ye ödeme yapıyor.Devletin Gs'ye parayı nereden verdiğinin sorunu da Gs'yi zerre kadar enterese etmez.Gs'de devlete ''benim parayı fak fuk fon'dan verin diye gitmiyor , durumum kötü benim parayı artık ödeyebilirseniz iyi olur'' diye gidiyor.
    quote:

ne zamandır en baştaki mesajımı oku oku diyorum.ordaki son cümlede ne demişim.

• Ne demişsin Ts-Gs farketmez demişsin.Eee ben de onu diyorum Ts-Gs-Naim-Ahmet farketmez biri başarı kazandıysa hakettiğini alıcak devletten.Devletin ona kendi parasını nereden verdiğine de o karışamaz , onu ilgilendirmez de zaten.Bir saattir aynı şeyi yazıyorum.
  • quote:

yuh artık.hatta oha.ceza almamak için içimden edeyim küfürlerimi.ülkeye bak.fakirin garibanın hakkını trilyonlarla oynayan futbolculara veriyorlar.ulan bu ülkede okula gidemeyen,açlıktan yürüyemeyen,hasta kçşelerinde parasızlıktan sürünen fakir fukara var.galatasaray fenerbahçe beşiktaş trabzonspor fark etmez.bu garibanın fakirin hakkını kim kime verdiyse,onuda bilerek kim aldıysa allah belasını versin.

• Ondan önce mesajın varmış.Garibanın parasını kim verdiyse ,ve kim aldıysa diyorsun.Bir saattir onu da yazıyoruz anlamıyormusun?Garibanın hakkını alan yok.Gs devlet kanununda yeri olan parasını alıyor.(O kanun 80-100m dolarlarla açıldı sonra 8-10a düştü ya neyse) Garibanın parasını veren de yok zaten o fondan para alınması o fonun o para kadar eksik iş yapıcağı anlamına gelmez bir hafta sonra diğer fondan o fona para verilir işlem hallolur.Zaten bu işlerin başındaki hiçkimse kesseler bile kendi fonundan başkasına para aktarmaz.

Daha da Gs fukaranın parasını aldı,devlet fukara parasını Gs'ye verdi diyorsanız yapıcak bişey yok.
  • quote:

Ondan önce mesajın varmış.Garibanın parasını kim verdiyse ,ve kim aldıysa diyorsun.Bir saattir onu da yazıyoruz anlamıyormusun?Garibanın hakkını alan yok.Gs devlet kanununda yeri olan parasını alıyor.(O kanun 80-100m dolarlarla açıldı sonra 8-10a düştü ya neyse) Garibanın parasını veren de yok zaten o fondan para alınması o fonun o para kadar eksik iş yapıcağı anlamına gelmez bir hafta sonra diğer fondan o fona para verilir işlem hallolur.Zaten bu işlerin başındaki hiçkimse kesseler bile kendi fonundan başkasına para aktarmaz.

Daha da Gs fukaranın parasını aldı,devlet fukara parasını Gs'ye verdi diyorsanız yapıcak bişey yok.

büyük kısımlı yer olduysa benim gibi düşünenlerin tepkisi azalır.bunla ilgili bilgi,belge getirseniz sadece olayın sporculara neden böyle bir imkan veriliyor kısmında kalır.buna sadece galatasaray girmez naim de süreyya da diğer oyuncularda,klüplerde girer.

• E arkadaşım zaten başından beri yazıyoruz

-Para Gs'nin parası(burada sonrası Gs veya sporcunun sorunu değil)
    -Nereden verildiğine Gs değil hükümet veya ekonominin başındaki karar verir
    -Bir fonda yoksa diğerinden öder (ha sağ cebi ha sol cebi)
    -Bir fonu borçlu birini alacaklı bırakacak halleri yok , ancak onun da sorumluğu Gs veya sporcuda değil.
  • Adam bide imza attırabilmek için rüşvet vermiş... HARAM OLSUN
  • quote:

E arkadaşım zaten başından beri yazıyoruz

-Bir fonu borçlu birini alacaklı bırakacak halleri yok , ancak onun da sorumluğu Gs veya sporcuda değil.

Arkadaşım bunu 500 bin kere yazsan ne değişecek ? 10 tane mesajında anlatamamışsın. Karşındakinin sana hak vereceğini mi zannediyorsun da kendini yoruyorsun ? İnsanlar burada bilgilenmek ve futbol konuşmak için değil, laf sokmak, çamur atmak, muhaha yapmak için bulunuyorlar. Ve bu haber de tam onların istediği malzeme. Bırak onlar zevkini çıkarsın, sen de onlarla muhatap olmayarak bu tür şeylere önem vermediğini göster. Onların istediği şeyi yapıyorsun ama farkında değilsin.

• uff

Fakirlik zor is yaa

acidim valla GS'ye

Turkiye'nin en zengin Kulubu FB :}
  • Haklısın ne yazıkki
    quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville
    Arkadaşım bunu 500 bin kere yazsan ne değişecek ? 10 tane mesajında anlatamamışsın. Karşındakinin sana hak vereceğini mi zannediyorsun da kendini yoruyorsun ? İnsanlar burada bilgilenmek ve futbol konuşmak için değil, laf sokmak, çamur atmak, muhaha yapmak için bulunuyorlar. Ve bu haber de tam onların istediği malzeme. Bırak onlar zevkini çıkarsın, sen de onlarla muhatap olmayarak bu tür şeylere önem vermediğini göster. Onların istediği şeyi yapıyorsun ama farkında değilsin.
  • quote:

en baştan beri mesajlarımı dikkatli okusan bu kadar uzamazdı,

-para fakir fukara fonunun parası.devletin mevzuatında para tanıtım fonundan deniliyorsa ordan verilmeli.fakir fukara fonunun parasından değil.
    -imf karar vermiş zaten
    -bir fonda yoksa diğer fondan öder.olmaz...devlet hesabı bakkal hesabı değil.(geri fakir fukara fonuna tanıtma fonu ödeme yapmışsa tepkim bu konuda olmaz)
    -vicdan meselesinide konuşmuştuk.benim vicdanım fakir fukara fonunun parasının olduğunu bilerek parayı alıp oyuncuların ödemelerini yapacak kadar alçak değil)bunu bilmeden yaptıysa yönetim onada sözüm yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

quote:

1 tane mesajımda muhaha nasıl laf soktum,galatasaraya en ufak bir hakaretim geçiyor mu?takımdaşını destekleyeceğim düşüncesiyle bilmeden,mesajları okumadan yorum yapma.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.