Şimdi Ara

Aslan'ın FAK FUK FON sırrı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adaletsizlik diye bişey yok.Senin potansiyelin 800ytl maaşla çalışıcak kadarsa 800ytl alıcaksın şükrediceksin.Adam senin benim gibi değilse yani bizden fazla ve para eden özelliği varsa senden çok alıcak jeep'te alıcak,villa da .Kıskançlık iyi bişey değil.

Sen tamamen karıştırarak başkasının hakkına göz dikiyorsun.

En önemli nokta: Ülkenin refahı (yani hastahane önündeki kuyruklar,eğitim sistemindeki yetersizlikler vs vs.) bunlar gibi başarılı insanlar arttıkça yükselir.Senin benim gibi 800-1000ytl maaşla işçilik yapıp kendini nimetten sayanlar ülkeye veya hastahane önündekine zerre katkı sağlayamazlar diğerlerinin yanında.Sen kahvehanede çay dağıtırken bir işte dünyanın veya bölgenin veya ülkenin en iyisi olmuş adamın parasına göz dikerken o hastahane kuyrukları hiç düşmez aksine artar.Köstek yerine bu başarılara destek olursan refahın yükselir.Başarılı insan olsun jipi,villası,yatı katı helali hoş olsun onlar artsın ki ülkede ''başarılı insan'' artsın.

Ne demişler ''az laf çok iş'' ama bizde tam tersi oluyor nedense.Önce dur bir düşün taşın bakalım sen ne katkı verdin de katkı verene laf etmeye kalkıyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Adaletsizlik diye bişey yok.Senin potansiyelin 800ytl maaşla çalışıcak kadarsa 800ytl alıcaksın şükrediceksin.Adam senin benim gibi değilse yani bizden fazla ve para eden özelliği varsa senden çok alıcak jeep'te alıcak,villa da .Kıskançlık iyi bişey değil.

Sen tamamen karıştırarak başkasının hakkına göz dikiyorsun.

En önemli nokta: Ülkenin refahı (yani hastahane önündeki kuyruklar,eğitim sistemindeki yetersizlikler vs vs.) bunlar gibi başarılı insanlar arttıkça yükselir.Senin benim gibi 800-1000ytl maaşla işçilik yapıp kendini nimetten sayanlar ülkeye veya hastahane önündekine zerre katkı sağlayamazlar diğerlerinin yanında.Sen kahvehanede çay dağıtırken bir işte dünyanın veya bölgenin veya ülkenin en iyisi olmuş adamın parasına göz dikerken o hastahane kuyrukları hiç düşmez aksine artar.Köstek yerine bu başarılara destek olursan refahın yükselir.Başarılı insan olsun jipi,villası,yatı katı helali hoş olsun onlar artsın ki ülkede ''başarılı insan'' artsın.

Ne demişler ''az laf çok iş'' ama bizde tam tersi oluyor nedense.Önce dur bir düşün taşın bakalım sen ne katkı verdin de katkı verene laf etmeye kalkıyorsun.

oy oy oyyy.nutkum tutuldu.gerçekten yazacak birşey bulamadım.bir kul olarak evime bilgisayar alıp sizin gibi efendilerin kafasınıda şişirmişimdir ben şimdi.milyonlarca kez özür dilerim haşmetlum.

varya demagojinin feodal yapıdaki en üst sınıfını yapmışsın.hiç güleceğim yoktu 17. y.y. insanı.

• quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Tanıtma Fonu'nda para kalmadığı için ödemeyi Fak Fuk Fon'dan yaptılar.

Bence herşey ortada. GS Türkiye'nin önemli bir şekilde tanıtımını yapmış ve tanıtım fonundan faydalanmaya hak kazanmış ancak orada para kalmadığı için ödeme Fak Fuk Fon'dan yapılmış. Benim asıl anlamadığım bunca seneden sonra Vatan'da nereden ne rüzgarlar esti de bu tür bir haber yapma gereği duydular. Gündem değiştirme çabaları ve bu konularda artık ustalaşmış bir başkanın basınla kirli ilişkileri mi yoksa? Şaka şaka, sadece kendimce gündemi değiştirmeye çalışıyorum, bu kadar kolaymış.
  • Demagoji, akılcı ve mantıklı çıkarım ve tartışmalardan ziyade, halkın isteklerine, önyargılarına ve korkularına dayalı olarak yapılan siyaset ve destek arayışıdır.

Konu:Gs'a zamanında ödenmeyen tanıtım fonu parası
    Mesaj:Ülkede hastahanelerde kuyruk var,aç bilaç dolaşıyoruz.

Buyur demagoji.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.Çay dağıtmaya devam.

quote:

Orjinalden alıntı: emhotep
    oy oy oyyy.nutkum tutuldu.gerçekten yazacak birşey bulamadım.bir kul olarak evime bilgisayar alıp sizin gibi efendilerin kafasınıda şişirmişimdir ben şimdi.milyonlarca kez özür dilerim haşmetlum.

varya demagojinin feodal yapıdaki en üst sınıfını yapmışsın.hiç güleceğim yoktu 17. y.y. insanı.

Son günlerde sıkça dönen medya muhabbetlerine örnek teşkil eden bir haber işte.

quote:

Bence herşey ortada. GS Türkiye'nin önemli bir şekilde tanıtımını yapmış ve tanıtım fonundan faydalanmaya hak kazanmış ancak orada para kalmadığı için ödeme Fak Fuk Fon'dan yapılmış. Benim asıl anlamadığım bunca seneden sonra Vatan'da nereden ne rüzgarlar esti de bu tür bir haber yapma gereği duydular. Gündem değiştirme çabaları ve bu konularda artık ustalaşmış bir başkanın basınla kirli ilişkileri mi yoksa? Şaka şaka, sadece kendimce gündemi değiştirmeye çalışıyorum, bu kadar kolaymış.

• fakir fukara ayagıyla iyi para götürmüş GsKriz zamanlarında hem de
  • şu yanlışını düzeltmeme izin verin lütfen.ben okuduğum dönemlerde hiç bir zaman çaycılık yapmadım.ilkokul 4 ten itibaren önce sakız sonralarıda simit sattım,trenlerde patlamış mısır satıp o namuslu parayla okudum haşmetlum.çaycılık yapsamda söylerim asla gocunmam

sana kopi yapmayacağım önceki mesajlarımda fakir fukara fonunun parasının haksızca bir klübe aktarılamasından bahsettim.buradaki klübün galatasaray olmasıyla bu yazıların zerre alakası yok.

bir kez daha söylüyorum.

TAKIM FANATİZMİ İNSANLIĞIMIZIN ÖNÜNE GEÇMESİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Tanıtma Fonu'nda para kalmadığı için ödemeyi Fak Fuk Fon'dan yaptılar.

Fak Fuk fonunda para sınırsız mı? Orda da para biterse fakir fukara hangi fondan para alıcak? Geçin bu ayakları. Objektif olun. Fakirler için ayrılmış para belli. Bu paradan sen tutup da jiple gezen adama para veremezsin. Ki ayrıca onu geçtim , Gs Uefa'dan bir ton para almadı mı? Bu paraları çar çur et , sonra devletten dilen...

• Ben çaycılık yaptım ne olucak? Bunda gocunucak bişey yok zaten.Gocunulucak olay çaycılık yapabilip dünya çapında iş yapanlara sallamak.

Namuslu paraylamı okudun onu ben bilemem de bedavaya okumuşsun veya habire bahsettiğin fanatizmin paşası sensin belliki.Zira cümle gayet açık.

Tanıtma Fonu'nda para kalmadığı için ödemeyi Fak Fuk Fon'dan yaptılar. Yani Fak fuk fon'dan alınmış bir para yok.Ve bahsi geçen para devletin yasalarında yer alan bir ödül. Saçmaladın,salladın, demagoji yaptın yemedi ''haşmetlüm'' ayaklarıyla sıyrılayım diyorsun ama okuyacaksın anlıyacaksın ,anlamazsan tekrar tekrar gerekli şekilde anlatıcaz.

Boş tenekeler ses tıngırdıyor yine , Gs UEFA'dan tonla para almadı ,devletten para dilenmedi gözünüzden element uydurmayın.Bilmiyorsanız konuşmayın.Vay bee ne para almışlar ayaklarıyla ne olduğunuzu belli etmeyin.
    quote:

şu yanlışını düzeltmeme izin verin lütfen.ben okuduğum dönemlerde hiç bir zaman çaycılık yapmadım.ilkokul 4 ten itibaren önce sakız sonralarıda simit sattım,trenlerde patlamış mısır satıp o namuslu parayla okudum haşmetlum.çaycılık yapsamda söylerim asla gocunmam

sana kopi yapmayacağım önceki mesajlarımda fakir fukara fonunun parasının haksızca bir klübe aktarılamasından bahsettim.buradaki klübün galatasaray olmasıyla bu yazıların zerre alakası yok.

bir kez daha söylüyorum.

• Fakir Fukara Fonu mu? oldu olacak Kurban bayraminda derileri de Galatasaray toplasin

Insanlar fakirlikten yakacak komur, yiyecek ekmek bulamazken Fakir Fukara Fonunun 5.5 milyon dolarini Galatasaraya vermesi son derece ayiptir...

Bu parayi verene, vermeye onay verene, alana, alayina

• quote:

ne alakası var galatasarayın başarısıyla fakirlere gidecek paranın galatasaraya aktarılmasının.real madritin barcelonanın böyle desteklendiğimi var.fenerde istesin bu sene o zaman.
    tabi ülkede televizyon ve pc başı gençliği olursa bu durumları savunacak çok mazaret bulunur.hakan şükür 1 ev daha fazla alsın ya da bilmemne şu manitayla gezsin diye muhtaç sahibi gariban insanlarının parasını aktaramazsın.aktarırsın tabi koyun gibi insanlar olursa her haltı yersin.yediler...yiyorlarda...
    taraftardan önce insan olduğumuzu unutmayalım.

bu ülkede benim vergim kuruşuma kadar bordromdan kesilirken trilyonlar alan adamlar vergi vermiyor.bunu içinize nasıl sindirebiliyorsunuz hayret.

sorun klüp değil.bu adice olayın içinde olan trabzonspor da olsa tepkim aynı olurdu.

Madrid belediyesi zamanında borca batmış Real'e yardım etmeseydi bugün belki de R.Madrid diye bir kulüp olmayacaktı.

• quote:

Ben çaycılık yaptım ne olucak? Bunda gocunucak bişey yok zaten.Gocunulucak olay çaycılık yapabilip dünya çapında iş yapanlara sallamak.

Namuslu paraylamı okudun onu ben bilemem de bedavaya okumuşsun veya habire bahsettiğin fanatizmin paşası sensin belliki.Zira cümle gayet açık.

Tanıtma Fonu'nda para kalmadığı için ödemeyi Fak Fuk Fon'dan yaptılar. Yani Fak fuk fon'dan alınmış bir para yok.Ve bahsi geçen para devletin yasalarında yer alan bir ödül. Saçmaladın,salladın, demagoji yaptın yemedi ''haşmetlüm'' ayaklarıyla sıyrılayım diyorsun ama okuyacaksın anlıyacaksın ,anlamazsan tekrar tekrar gerekli şekilde anlatıcaz.

Boş tenekeler ses tıngırdıyor yine , Gs UEFA'dan tonla para almadı ,devletten para dilenmedi gözünüzden element uydurmayın.Bilmiyorsanız konuşmayın.Vay bee ne para almışlar ayaklarıyla ne olduğunuzu belli etmeyin.
    quote:

şu yanlışını düzeltmeme izin verin lütfen.ben okuduğum dönemlerde hiç bir zaman çaycılık yapmadım.ilkokul 4 ten itibaren önce sakız sonralarıda simit sattım,trenlerde patlamış mısır satıp o namuslu parayla okudum haşmetlum.çaycılık yapsamda söylerim asla gocunmam

bir kez daha söylüyorum.

hakaret etmeden yazmayı dene.uslub-u beyan aynel insan

bedava okuyup okumadığımı bilemezsin.çünkü nerede ne iş yapıp ülkeme ne kadar faydam dokunduğumdan bihabersin.
    ayrıca çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz demişler eskiler.bu lafı öylesine yazdım say.teneke sesi bir nevii.

5.5 milyon dolar senin için ya da hakan şükür için o kadarda büyütülebilecek para değil.ama asgari ücretle çocuk okutan kira veren birde hastası olan onbinlerce belki yüzbinlerce insanlar var.bir gözünün önüne getir o insanları...

sorun şu;
    galatasarayın adını geç.bu takım trabzonspor olsun ve bu başaraları yapsın diyelim.ve ülkede kriz varken tanıtma fonunda bile para yokken fakir fukaranın parasının olduğu fondan az önce yazdığım gibi olan insanların parasını trabzonsporun villada yaşayan bir eli yağda bir eli balda olan oyuncularına dağıtması için trabzonspora vermek ne kadar doğru.
    bana aklınla,vicdanınla cevap ver lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

quote:

ne alakası var galatasarayın başarısıyla fakirlere gidecek paranın galatasaraya aktarılmasının.real madritin barcelonanın böyle desteklendiğimi var.fenerde istesin bu sene o zaman.
    tabi ülkede televizyon ve pc başı gençliği olursa bu durumları savunacak çok mazaret bulunur.hakan şükür 1 ev daha fazla alsın ya da bilmemne şu manitayla gezsin diye muhtaç sahibi gariban insanlarının parasını aktaramazsın.aktarırsın tabi koyun gibi insanlar olursa her haltı yersin.yediler...yiyorlarda...
    taraftardan önce insan olduğumuzu unutmayalım.

bu ülkede benim vergim kuruşuma kadar bordromdan kesilirken trilyonlar alan adamlar vergi vermiyor.bunu içinize nasıl sindirebiliyorsunuz hayret.

sorun klüp değil.bu adice olayın içinde olan trabzonspor da olsa tepkim aynı olurdu.

Madrid belediyesi zamanında borca batmış Real'e yardım etmeseydi bugün belki de R.Madrid diye bir kulüp olmayacaktı.

fakir fukara için ayrılmış fondaki parayı mı vermiş madrid belediyesi?konuyu tam açıklar mısın?

• Çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz lafı her zaman doğru değil.

Gelelim soruna ;Hakedilenin çok çok altındaki bir parayı hükümetin zamanında verememesi Gs'nin problemi değil.Hala aynı hikayeyi anlatıyorsun Fakir fukaranın parası diyorsun değil arkadaşım değil fakir fukaranın parası değil Gs'nin parası , Gs parayı devletten alıyor devletin hangi fondan para verdiğine veya hangi fonda ne kadar para tuttuğuna Gs karışmıyor.

Ayrıca bahsi geçen para 5,5 milyar dolar değil 5,5 milyon dolar.Öyle demogojiye alet edilecek bir miktar değil.Bahsi geçen tanıtıma katkı miktarı ise milyar dolarlarla ölçülüyor.
  • Allah Allah.. Gs nin yaptıgı Türkiye tanıtımına az bile o para afrikada insanlar bile Gs Türkiye yi tanıdı.Tüm dünyaya damgamamızı vurduk .Ülke nin kendi milli gelirinden okadar para verip Türkiye bukadar tanıtılamaz.Böle haberlere gülüp geçmek gerekir ancak ..
  • quote:

Çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz lafı her zaman doğru değil.

Gelelim soruna ;Hakedilenin çok çok altındaki bir parayı hükümetin zamanında verememesi Gs'nin problemi değil.Hala aynı hikayeyi anlatıyorsun Fakir fukaranın parası diyorsun değil arkadaşım değil fakir fukaranın parası değil Gs'nin parası , Gs parayı devletten alıyor devletin hangi fondan para verdiğine veya hangi fonda ne kadar para tuttuğuna Gs karışmıyor.

Ayrıca bahsi geçen para 5,5 milyar dolar değil 5,5 milyon dolar.Öyle demogojiye alet edilecek bir miktar değil.Bahsi geçen tanıtıma katkı miktarı ise milyar dolarlarla ölçülüyor.

o sözü atalarımız söylemiş.bende öylesine yazdım.vicdana kalmış herşey...

benim ilk mesajımın son cümlesi nasıldı lütfen bir oku.ben o parayı kim verdiyse ve gs. fonun parasının olduğunu bile bile aldıysa diye yazdım.
    sonraki mesajlarda;genelde bu tanıtım fonundan spor klüplerine,bireysel sporculara verilen paranın saçmalığını özelde g.s. ın durumunu yazdım.
    başa dönmeyelim.benim senin yazdıklarını dikkatli şekilde okumaya çalışıyorum.aynı özeni sende gösterirsen sevinirim,benim söylemediğim savunmadığım şeyleri bana yöneltmemiş olursun.

fakir fukara fonundaki para g.s. nin parasıysa fakir fukaranın parası nerde?

• demekki fak-fuk-fon da da para olamsaydı, elektriğe, suya, köprüye zam yapıp gelen gelirle yapacaklardı bu yardımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatal3ty

Allah Allah.. Gs nin yaptıgı Türkiye tanıtımına az bile o para afrikada insanlar bile Gs Türkiye yi tanıdı.Tüm dünyaya damgamamızı vurduk .Ülke nin kendi milli gelirinden okadar para verip Türkiye bukadar tanıtılamaz.Böle haberlere gülüp geçmek gerekir ancak ..

başlığı baştan okursan çok daha iyi olur.

afrikadaki insanların galatasarayı tanımasından fakirin ne faydası oldu.kışın evine gelecek kömür gelmedi ya da daha az geldi.belki et yüzü göremedi o insanlar....

ülke tanıtılmasını ne kadar önemsiyormuşuz.bu ülke 90 ların başındaki romanyadan berbat oldu.barbarlığımız mı değişti g.s. kupayı alınca onların gözünde.ab yemi aldılar palan pandıras.gebzedeki italyan kadının öldürülmesi,hepimizin bildiği olaylar(siyasete girmeyeyim)bunların yaptığı tanıtım nedeniyle sen uzay kupasıda alsan hiç bir şey değişmez.

• Gs çok daha fazlasını hak etmişti.
    ama ülkedeki ekonomik durum buna elverişli değildi.
    tabi bir de Gsli yöneticilerin bu işi praya çevirememesi de cabası
  • Onun sorumlusu o zamanki hükümet veya o fonların başındakiler.Devlet kendi kanununda taahüt ettiğini kendi kaynaklarından veriyor.Ha fak fuk fon'dan vermiş ha tanıtım fonundan sonuçta hepsi devletin parası.Fakir fukaranın parası da devlette.

Milyar dolarlık tanıtıma(sevinci gururu hiç saymıyorum) 5,5 (veya 8-10) milyon doları zamanında ödeyemeyenlerin suçunu fakir fukara demagojisiyle Gs'ye yüklemeye kalkmayın.Ha Gs, ha Naim Süleymanoğlu veya başkası eğer Avrupa'nın,dünyanın en iyisi oluyorsa hakkı neyse alıcak anasının ak sütü gibi helaldir.Bunlar isterse yılda 30m dolar kazansın farketmez.

Ayrıca tekrar tekrar tekrar yazıyorum bahsi geçen para 5,5 milyon dolar(zamanın bir Bülent Akın parası).5,5 milyar değil!

quote:

o sözü atalarımız söylemiş.bende öylesine yazdım.vicdana kalmış herşey...

benim ilk mesajımın son cümlesi nasıldı lütfen bir oku.ben o parayı kim verdiyse ve gs. fonun parasının olduğunu bile bile aldıysa diye yazdım.
    sonraki mesajlarda;genelde bu tanıtım fonundan spor klüplerine,bireysel sporculara verilen paranın saçmalığını özelde g.s. ın durumunu yazdım.
    başa dönmeyelim.benim senin yazdıklarını dikkatli şekilde okumaya çalışıyorum.aynı özeni sende gösterirsen sevinirim,benim söylemediğim savunmadığım şeyleri bana yöneltmemiş olursun.

fakir fukara fonundaki para g.s. nin parasıysa fakir fukaranın parası nerde?

• quote:

Bahsi geçen tanıtıma katkı miktarı ise milyar dolarlarla ölçülüyor.

Vay be neler yapmış GS'de bizim haberimiz yok. Milyar dolarlar dediğin rakamı 1 milyar varsayarak , Gs'nin de bu ülkeye 1 milyar dolardan fazla kazandırmış olması lazım. Nası da atıyosunuz ya. Ne milyar doları arkadaşım. Türkiyenin dış borcu ~100 milyar dolar. Gs de neymiş de Milyar dolarlar alıcak.. Başından beri mantıklı konuştuğunu düşünmüştüm ama şimdi saçmaladın..

Bi kere mantıklı düşün. Dünyanın en pahalı takımın Chelsea'nin bütçesi ne kadar? Gs bi Uefa aldı diye Dünyanın en pahalı klübü mü olacak devletin verdiği para ile.. Ben buna dönerim arkamı , gülerim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.