Şimdi Ara

Aslan'dan Fener'e 5,5 milyon euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G.Saray'ın Steaua Bükreş karşısında 2-2 berabere kalıp Şampiyonlar Ligi’ni riske atması yönetimi kara kara düşündürmeye başladı...

Devler Ligi'nde Steaua Bükreş karşısında turu zora sokan Galatasaray, maddi olarak da büyük bir kaybın eşiğinde.
    Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Romen ekibi Steaua Bükreş karşısında istediği sonucu alamayan Galatasaray, gruplara kalamazsa büyük maddi kayıp yaşayacak...

Çünkü Cimbom eğer Steaua’ya yenilip Devler Ligi’ne kalamazsa minimum 11 milyon Euro gelirden olacak. Bilindiği gibi lige giren takımlara 5.4 milyon Euro ’hoşgeldin’ parası veriliyor.

Ayrıca yeni sezonda Türkiye’nin 10 milyon Euro’luk havuz geliri bulunuyor. Bu miktar Şampiyonlar Ligi’ne kalan takımlara paylaştırılıyor. Türkiye 2 takımla Devler Ligi’nde yer alırsa şampiyon 5.5, ikinci de 4.5 milyon Euro alacak.

Cimbom 27 Ağustos'ta deplasmanda yapacağı maç sonrası elenirse 5.5 milyonluk havuz geliri ve 5.4’lük katılım payı güme gidecek

G.Saray, dün gece mali açıdan Fener’e çalıştı. Ancak Galatasaray elenir, Fenerbahçe Partizan'ı eleyip Devler Ligi'ne kalırsa, 10 milyon Euro'nun tamamına sarı-lacivertli kulüp sahip olacak.

BÜYÜK ZARAR
    Ancak G.Saray elenir, F.Bahçe Devler Ligi’ne kalırsa 10 milyon Euro’nun tamamının sahibi olacak. Bu durumda G.Saray 5.5 milyon havuz, 5.4 milyon Şampiyonlar Ligi’ne katılma gelirinden olacak. Tabii bu rakamlara gruplarda her galibiyete verilen 600 bin, beraberliğe ödenen 300 bin Euro dahil değil.

Kaynak

• iki takımda çıksın daha fazla maç izleyelim 5 milyon euro için bir türk takımını satçak halimiz yok
  • valla fifa bizi bölmeye niyetli
    5.5 milyon az para değil sorry gs
    ülke puanı ayana katılmazını isterdim ama
    işallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

valla fifa bizi bölmeye niyetli
    işallah

Bence ne dediğinin farkında değilsin sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechIn

quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

valla fifa bizi bölmeye niyetli
    işallah

Bence ne dediğinin farkında değilsin sen.

gayet farkındayım eskiden paralar böyle bölüştürülmüyordu
  • O paraya ihtiyacı olan siz değil Galatasaray ama Fenerbahce elensin parayı biz alalım diyen bir Galatasaraylı göremiyorum.Bilinçli taraftarız işte naparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

O paraya ihtiyacı olan siz değil Galatasaray ama Fenerbahce elensin parayı biz alalım diyen bir Galatasaraylı göremiyorum.Bilinçli taraftarız işte naparsın

niye cebime girecek parayı en büyük rakibime vereyim
    sondan sonra rakibim transfer yapsın bida katılsın bida transfer yapsın burda tek bir mantıklı çıkar yolu yok benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu gören de Fener, Partizan 2-3 farkla yenmiş, Galatasaray'da 2-3 farkla kaybetmiş de Fener'in ŞL'ye Galatasarayın UEFA'ya kalması kesinmiş gibi sanar. Halbuki iki maç da 2-2 sona erdi. Fenerbahçe'nin avantajı kendi sahasında oynayacak olması. Zaten hem GS hem FB Steaua'dan da Partizan'da da iyi takımlar. Yani Fener'in turu geçme şansı %70, Galatasaray'ın %40 tır şu duruma göre ki GS'nin turu geçip, FB'nin elenmesi de gayet olası. Ama bana göre 2 takımımız da ŞL'ye kalır.
  • İnşallah GS de kalır.3.torbadan gireriz.
  • Bir Türk takımının daha şampiyonlar liginde olması ve Fb'nin 3. torbadan kuraya girmesi 5,5 milyon eurodan daha fazla eder bence

Gs elesin
  • 2 takım da riskli skorlar aldı. Umarım 2si de utandırmayacaklar bizi .
  • kezmanı satarız üstüne de o gs den gelen 5.5 u alırız biraz da kulüp ekler tmm işte sağlam bir yabancı alırız..gs go home
  • Lavman çık dışarı oksijen al Beynine oksijen gitsin...
  • İyi para . Ama Gs'de çıksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

Lavman çık dışarı oksijen al Beynine oksijen gitsin...

Ayıp etti demi
  • gönül isterki galatasarayla şampiyonlar ligi yarı final oynayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.