Şimdi Ara

ASLA AFFEDEMEYECEĞİNİZ ŞEYLER NELERDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için ihanet ve şerefime herhangi bir şekilde leke sürülmesi..peki sizin affedemeyeceğiniz şeyler?

• Her insan kusurlu olduğu için affetmesen bile içinde ukte kalacaktır.
  • "Sana olan aşkım bir çocuk kadar masum, allah kadar gerçek, eğer birgün aldatırsan; çocuk değilim ağlamam, allah değilim affetmem"
  • ihanet
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.Barkley

ihanet

ihanet
    gerisi fasa fiso herşey affedilir bence ama ihaneti affeden kendine ihanet eder.
  • ihanet tabii ki daha başka ne olabilir.
  • eskiden ihanet idi ama şimdi çok saçma geliyor bazı kavramlar. gerçekte aşk yok ki sadaakat olsun. kastımı anladınız.

Bilginize,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

eskiden ihanet idi ama şimdi çok saçma geliyor bazı kavramlar. gerçekte aşk yok ki sadaakat olsun. kastımı anladınız.

Bilginize,

yahu aşk olmasa bile, bir sevgi saygı olması lazım.. ben eğer biriyle berabersem en azından seviyorsam kırmak istemezsem, saygı duyuyorsam bir birlikteliğe ihanet etmem. eger bu drumda ihanet varsa bir birliktelik varken hos karsılamam. bu benm düşüncem tabii ki ama aşk kalmadı doru
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

eskiden ihanet idi ama şimdi çok saçma geliyor bazı kavramlar. gerçekte aşk yok ki sadaakat olsun. kastımı anladınız.

Bilginize,

İhanet tek aşk anlamında değil misal evden kaçan kızda eve ihaten etmiş olur bana göre hayatta affetmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.