Şimdi Ara

Aşkımı anlatıyorum [Mesafeler ve nedenini bilemediğim bir ayrılık][Edit 3 geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kez düzgün bir aşk yaşadım, karşılıklı, doyumsuz, sevgi dolu... En azından öyle sanıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_109070517/f_//tm.htm#109076888 -------------> Bu konuyu açmıştım bir gece, acayip sıkılmıştım gittiğimiz yerde, arkadaşlarım uzaktaydı "sevdiğimi sandığım" uzaktaydı, internet hakkım bitmek üzereydi , sahilde biramı açtığımda dinleyeceğim şarkıyı bile açamıyordum, bu konuyu açtığımdan sonraki gün ailemde bir tartışma oldu fazla detaya girmeyeyim ne yaparsanız yapın dedim ayrıldım yanlarından gittim sahile baktım yıldızlara yaktım sigaramı.. Kötü bir gündü, öncesinde geçen günler gibi aynı, güzel olan hiçbirşey yoktu benim için, öyle pek dindar değilimdir, beni bilen bilir. Ama yakardım o gece tanrıya "Hep böylemi olacak yalnızmı kalıcam ? Ailem nolacak? Lütfen bana bir işaret gönder, lütfen mutlu olalım.." İçime içime ağladım o gece..

Ertesi gün ailemde herkes hiçbirşey olmamış gibi davranıyor, mutlu aile imajı veriyorlardı bana, benim için.. Günlerden pazardı sahile indik ailemle denize giriyorum kuruyorum dinleniyorum ve aynı şeyleri tekrar ediyorum, bazen arkadaşlarımla görüşüyorum canım sıkılıyor onlarda biliyor, sağolsunlar devamlı aradılar.. Akşamüstüne doğru giderken zaman bakıyorum sahil kenarına sarışın bir kız kardeşini denizde oynatıyor kumdan kale yapıyorlar, çok güzel...

Bakmıyorum öyle fazlaca, ben yine denize giriyorum annemle, bir kez bakıyor o yeşil gözler.. İlk kez bakıyor. Bende öylesinedir diyor geçiyorum. Eskiden denizi severdim çok kalırdım içerde üşümezdim hiç, bu sefer çabuk çıkıyorum oturuyorum serdiğim havlumun üstüne. Kız çıkarken kafasını çeviriyor, bu sefer numaralı güneş gözlüğümde takılı, net görüyorum baktığını, bende bakıyorum 2-3 sn gözgözeyiz yanımdan geçerken, onların şemsiye arkada kalıyor, gülümsüyorum ve ilk defa bana böyle bakan ve gülümseyen birini görüyorum karşımda... Dönüyorum arkama ailesinin yanına gidene kadar izliyorum. O ÇOK GÜZEL.

Kardeşiyle deniz kenarında şakalaşırken yanından geçiyorum uzaklaşıyorum ve telefona sarıldığım gibi kankamı arıyorum "Kanka çok güzel bi kız baktı gülümsedi, cesaret edemiyorum ailesi arkada günübirlikçiler vs." anlatıyorum herşeyi. Kızada bakıyorum ailesinin ordan uzaklaşacakmı acaba diye, konuşamamıştım görürler diye..

Saat geçiyor bakıyorum kız sahil elbisesini giyiyor arka taraftaki lunapark-pazar tarafına doğru gidiyorlar ailecek gezmeye, direk ayaklanıyorum "bu sefer yapıcam" diyerekten, tuvalete gitmek bahanem, peşlerinden gidiyorum ama kız kayıp, tam geri dönerken bakıyorum kız tekrar sahilden geliyor derin bir nefes alıyorum yanyanayız konuşucam artık, ikimizde yavaşlıyoruz ve nefesimizi verip geçiyoruz konuşamadan. Oturuyorum yine kuma sövüyorum kendime öyle böyle değil.. Saya söve denize giriyorum, o da ne arkamdan gelmiş tekrar , tek başına. Bu sefer kaçırmayacağım deyip bakıyorum gözlerine :

-Bloodwind : Selam
    -Kız : Selam
    -B : (O anın heyecanıyla) Napıyosun ?
    -k : İyiyim ,Yüzüyorum :D Sen ?
    -B : İyi bende yüzüyorum (???), Burlardamı oturuyosun ?
    -k : Evet, sayılır otobüs falan kalkıyor buraya 15 dk, .......'de oturuyorum, sen
    -B : Bizde yazlık kiraladık vs. Burlardaysan görüşebiliriz yarın falan ben yalnızlıktan ve sıkıntıdan ölüyorumda.
    -k : Olur tabii.

Telefonunu alamadım ailesi vardı yanında instagramımı verdim görüşürüz dedim çıktım denizden acayip mutluyum ama gülmekten alıkoyamıyorum kendimi..

Akşam oldu instagramdan mesaj geldi konuşuyoruz öyle napıyosun vs. gece oldu tel nomu verdim, sabaha günaydın mesajıyla uyandım 1 yıldan sonra ilk defa. Konuştuk gel buraya tekrar dedim , tamam ertesi gün ordayım cevabı geldi, konuşuyoruz tabi akşamınada , ertesi gün oldu bir arkadaşıyla geldi bunlar yüzüyoruz falan yüzmeside çok iyi değil, elimden tutuyor yüzerken açılıyoruz ilerde sığlaşan yerde sarılıyoruz ilk defa, 7 aydır kimseyle çıkmadım, kimseye böyle uzun baktığımı hatırlamıyorum, diyor kız çok mutluyuz ikimizde , gözlerimizin içi gülüyor.. Gün çok güzel geçiyor el ele sahildeyiz yüzüyoruz oturuyoruz muhabbet ediyoruz, ayrılırken bir fotoğraf çekilelim deyip bakıyoruz birbirimizin gözlerine ve çekiliyoruz hayatımın en güzel fotoğrafını, akşamına ilk defa canım diyor bana. Ertesi gün gelemiyor o ben gidiyorum o tarafa..

Garajda buluşucaz, gidiyorum garaja beklemeye başlıyorum , Yazlık bir bölgede bir ilçede yaşıyor kız, ama ilçeyi görseniz gerçek anlamda Pok gibi.. İçim daraldı ilk gittiğim andan beri, halk bir garip, binalar eski, sokaklar kötü, kimseye bakmıyorum orda dururken, kalabalığın arasından bir güneş gibi çıkıyor, Sarı saçları yeşil gözü , inanılmaz güzelliğiyle.. Geziyoruz sokakları kız utanıyor belli etmiyor, tutuyorum elinden oturuyoruz kafeye, kafe dediğim dar, eski, dandik bir mekan, fazla yokmuş orda bu tarz yerler, en iyisi buymuş, Şimdi olsa orda oturmam, ama onunla olsam hiç sıkılmazdım sanırım, sinemaya gidiyoruz gülüyoruz sarılıyoruz her şey inanılmayacak kadar güzel... Sonra tekrar garaja getiriyor beni.. Binicem tekrar siteler dolmuşuna , geçiyor bir tane binmiyorum, bir tane daha, bir tane daha.. Onunla oturması o kadar güzelki... Ama en son veda vakti geliyor, O üzgün gözlerinden okunuyor.. Keşke sorsaydım noldu diye, soramadım.. Sarılıyoruz ölümüne, sıkı sıkı, el ele tutuşuyoruz ve yavaş yavaş uzaklaşıyoruz birbirimizden.. Bir adım atıp arkama bakıyorum, kız hızlı hızlı yürüyor kafasını eğmiş, ağlıyordu muhtemelen..

Akşam mesajlaşıyoruz , yarın gelemem diyor herşey çok güzel.. Bileklik aldım ona o gece verecektim elbet bir gün..
    Ertesi gün mesajlaşıyoruz , ağladım diyor sen gidiceksin diye... Benim başından beri göze alamadığım şey buydu, onun üzülmesi, ben gidicektim uzaklara, o kalıcaktı burda.. Ben çok kez terk edildim, çok kez karşılıksız sevdim, alışıktım, bir gün öncesinden yakarmıştım tekrar allaha "LÜTFEN BU KIZ BENİ UNUTSUN YOKSA ÇOK ÜZÜLECEK, BEN BİR TÜRLÜ ATLATIRIM..." sanırım kabul oluyordu yavaş yavaş...

Beklerim diyordu kız devamlı , sen gelirsin, ben gelirim...

Aramak istedim sesini duyayım diye, mesajıma cevap atmadı..

Ertesi sabah Günaydın mesajıma günaydın diye bir cevap attı ve o mesajdan sonra ne sesini duydum, ne bir mesaj attı... İnstada profil resmimiz, ikimizin fotoğrafıydı , değiştirmişti.. Aradım belki 20 kere ayrı saatlerde ayrı günlerde.. Açmadı
    Yazdım uzun uzun... Gelirim, elini 2 dk tutabilmek için binerim o otobüse dedim..Memlekete dönmeden aldığım bilekliği fotoğraf çekildiğimiz palmiyenin kabuğunun arasına sıkıştırdım, bir süre daha orda kalır, almak istersen, hoşçakal bitanem yazdım ve döndüm.. Cevap gelmedi, bu olaylar aşağı yukarı bir ay önce oldu, dün aradım yine açmadı, mesaj attım "İyimisin mk birşey yaz merak ediyorum" yine cevap yok, instagramdan beğeniyordu hala birşeyler.. İyiydi sanırım, çektim takibi bende..

Niye böyle oldu, iki çift kelimeyi hak etmiyormuyum ? Sövseydi, git deseydi bu kadar koymazdı..

"Bende bir resmin var yüzüme bakmıyor"

Bu konu burda kalsın, çok uzun oldu biliyorum, okumak isteyen buyurur okur.

8 Gün sonra gelen edit (21 Eylül 2015) :

İnstagramdan takibi çekmiştim unutmaya çalışıyordum ,ama yeni paylaştığı fotoğrafları göremediğim için merakıma yenik düştüm. 3-5 gün önce bir fake hesap açtım, internetten bulduğum resimlerle vs. bir hesap açtım ve takip ettim, onayladı kız.

Paylaştığı 4 resimden biri siyah beyaz, kız üzgün.
    Birisinde annesiyle poz poz çekilmiş mutlu gibi.
    Bir fotoğrafta çok güzel çıkmış ama yine gülmüyor, fotoğraflarda hiç doğal gülemiyor zaten , sadece bana bakarken çekildiğimiz fotoğraf çok gerçekçi..
    Bir diğerinde ilk tanıştığımız sahilde gece gitmiş Kolundada fotoğrafta net gözükmesede bir bileklik benzeri birşey var yeşil-sarı renkte, benim palmiye kabuğuna bıraktığım bileklik olabilir sanırsam, geçen gün arkadaşlarla toplanmış efkar dağıtırken bir bakıyorum bu fotoğrafı görüyorum boğazım düğümleniyor ve gülüyorum, sonra fotoğrafın altındaki açıklamayı görüp mal oluyorum.

"Sonra ondan binlerce kez uzaklaşmak zorunda kaldım, o beni buna mecbur bıraktı elimde olsa yapmazdım"

Hemen fake hesaptan yorum yazdım

"Her zaman elindeydi belki.. O seni görmeye geldi tekrar ama açmadın telefonları.. Belkide unutmayı seçtin."

Cevap gelmedi, kendi hesabımdan tükürdüğümü yalayıp onuru gururu bırakıp tekrar takip isteğinde bulundum ama henüz instagrama girmedi o günden beri..

Dün Memleketimde ilk kez yağmur yağdı, bende arkadaşlara gidicem kalmaya tekrar, sabahtan söylendim kendi kendime "Ne poktan bir gün" diye, daha devamı varmış meğer.. Tam unutuyorum kızı falan, başka sorunlar çıkmış karşıma önemini yitirmiş kız konusu o an.. Açtım tv den kral tv dinliyorum birden telefonum 2 kere titredi, sms geldi yani.. Bana yazan herkes whatsapptan yazar. Ama bitanemin telefonu garantideydi vs. sms konuşurduk hep, aldım telefonu elime

-Berkay
    +E....
    -Evet (Bu cevap nedir ? Madem konuyu ben açıcam niye mesaj atıyorsun ? Burda delirmeye başladım zaten tekrar..)
    +Birden haber alamadım senden, defalarca aradım açmadın.
    - (Bir saat sonra gelen cevap) Berkay eskileri açma..

Bu sırada ben acayip agresifim, sigarasızlıktan, günler sonra gelen böyle boş mesajlardan , evdeki durumlardan.. Herşeye sövüyorum, yemek niye hala hazır değil, sövüyorum. Gürültü oluyor evde, sövüyorum...
    +Tamam , telefonu aç sadece, adam gibi bitirelim şunu madem.

(Bir saat cevap gelmez ben yine yazarım)

+Niye yazdın konuşmıcaksan ?
    -Neyi (Sabrımın sınırları zorlanıyor burda)
    +Neden mesaj attın diyorum ?
    -Taşınıyoruz
    +S......'denmi ?
    -Evet
    +Nereye ?
    -Sadece ben gidiyorum (?!?!?)
    +Noluyor ? Nereye gidiyosun
    -Geliyicem hakkını helal et.. (Geliyicem ne çözemedim hala)
    +Arıyorum aç telefonu lütfen.

(Arkadaşımın telefonundan aradım, açtı telefonu,

-E....
    +Kimle görüşüyorum ? (Sesi çok kısık ağlamaklı gibi)
    -Berkay ben, lütfen kapatma iyimisin ?
    +(Baya ağlamaya başladı) Özür dilerim, kusura bakma lütfen.
    -E... Kapatma, lütfen yalvarırım , iyimisi................. (Telefonu suratıma kapattı)

Defalarca yazdım üst üste, nereye gidiyosun iyimisin geliyicem hakkını helal et ne demek bu ? Cevap ver noluyor? iyimisin ? (İntihar ediceğini düşündüm bir an, hakkını helal et vs. deyince gelemiycem dediğini düşündüm, kahroldum tabi, arkadaşlarda oturduk içmeye başladık, bira köpürüyor taşıyor sövüyorum bira fabrikasına elim ayağım titriyor..

-Bak kötü düşünüyorum E.... Bişey yaz açıkla nolduğunu sonra unutalım birbirimizi.. İyi olduğunu söyle nereye gittiğini söyle bitirelim lütfen yalvarıyorum.. ( Cevap gelmiyor önceki hiçbir mesajlara tabii 20 dk yazıyorum ara ara..

+Kocaeline ( Kız evlendimi acaba diye düşünüyordum 2 gündür şimdi mesajı editlerken farkettim acaba kocaeline derken... Ne bileyim , deliriyorum galiba..)

-Okul içinmi ? Neden taşınıyosun ? 5 dk konuşalım telefonda son kere? Ya da "buna değmezsin" de oturayım devam edeyim içmeye..

(Cevap gelmez son mesaj yazılır)
    -Nereye gidiyosan git ulan benden bu kadar. Mal gibi aşık oldum sana, sende bi yaz aşkı aradın 3 günlük.. O kadardı bitti. Hala çözemedim ama niye bana mesaj attın ? Oturdum i...... cafede bekledim bütün gün, kafe pok gibi , söylemeden duramıcam, S.... Desen durulmaz. taşınmakla iyi etmişsin garajda beklerken gördüğüm tek düzgün insan sen varsın sanıyordum ama arkamdaki kız gözümün içine baktı 10 dk , dönüp bakmadım, keşke onada yazsaymışım.

Ben o kadar para verip 3 saatlik yolu çekeyim telefonum açılmasın geri döneyim ne güzel... Hiç alınma senin bir suçun yok, ben aptallığıma sövüyorum.

Bitti gibi arkadaşlar olabildiğince kısalttım okumak isteyen buyursun.

3 Gün sonra gelen edit (24 Eylül 2015)

Bugün bayramın ilk günü
    Sabah uyandım ve 2 bayram mesajım vardı , birisi o'ndan. Sonuna birde adını yazmış, insan biraz özen gösterir, ben bu adama atmayayım bu mesajı der... Neyse yine berbat bi gün, yine sinirliyim gereksiz yere, bu halim evdekileride üzüyor ve boşu boşuna kavga çıkarmama yol açıyor. Yine tartıştım evdekilerle hemde anneannemlerde bayramın ilk günü yemek için toplanmışken, bağırdık birbirimize evdekilerle, çıktım dışarıya arkadaşımla falan buluştum, evdekilerdende özür dileyemiyorum, ve hala suratlarına bakmıyorum.. Neden böyle oluyor hiçbir fikrim yok.

10 Gün sonra gelen edit (3 Ekim 2015)

Onu hatırladım yine, yaktım nargilemi konuşuyorum kendi kendime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlooDWinD -- 4 Ekim 2015; 1:50:28 >

• Gecenin 4'ünde üşenmeyip bu kadar yazdıysan gerçekten aşkmış diyorum ve

Edit:Okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 13 Eylül 2015; 4:02:32 >
  • Yaz aşkı diye bişey vardır bilir misin? Mayıs sonunda başlanır ağustos ortasında okul yaklaştığı için biter. Bu da öyle bişey tahminimce. Ancak kız gerçekten ağladıysa öyle bir şey değildir. Neyse bende uzatmayım sen uzatmışsın uzatacağın kadar... Seni unutmak istiyo belli ki. Bırak unutsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilimle ayrıldık. Arkadaşımın doğum günündeyken erkek arkadaşıyla geldi. Çocuk benim 5 yıllık arkadaşım. Tabi kıyamet koptu falan bide 200 kağıt hesap kitlediler. İşin garip yanı kızla c2 denilen siteden tanışmıştım. Oluyor öyle şeyler takma kafana

• değişik ve zor );

• Equ : niye bağlandım bu kadar bilmiyorum, belki yeni birisi gerekli hocam..

Balgambaz : olabilir, ama az biraz tanırım insanı, saf, çok iyi bir kız gibiydi, gerçek bakıyordu gözlerime hocam.. Ama olabilir, her kızın gülümsemesi maskesi değilmi sonuçta ? :)

Bollizard : Senin durum daha zor tabii hocam.. Koyuyor ama değilmi ? Bilmiyorum bir arkadaşım var hiç takmaz bu tür olayları, benden çok yaşar bu gamsızlıkla o kesin :))

XT9 : zor tabii hocam, seneye bakar gülerim bunlara, ama şimdilik çok zor..

• BlooDWinD kullanıcısına yanıt
    Olaydan sonra 1 ay kadar odamdan çıkmadım. Sadece yattım. Bildiğin depresyon işte. Sonra tabi toparladım bir daha da üzülmek yok dedim. Bana yapılanın acısını milletten çıkarttım. 1 yıllık ilişki bitirdim geçen gün gram umrumda da olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

Sevgilimle ayrıldık. Arkadaşımın doğum günündeyken erkek arkadaşıyla geldi. Çocuk benim 5 yıllık arkadaşım. Tabi kıyamet koptu falan bide 200 kağıt hesap kitlediler. İşin garip yanı kızla c2 denilen siteden tanışmıştım. Oluyor öyle şeyler takma kafana

Dostum seninki hafif kalmış benimkine bakarak... Kızla her şey güzel konuşuyoruz ben demediğim halde bana aşkım canım diyor bense hep 'ne bu samimiyet' kafasında olduğumu belli ediyorum ona rağmen çok güzel konuşuyoruz ve ben bu kıza 300 liraya kolye alıyorum. 2 gün sonra teklif ederken veriyorum kolyeyi. Reddediyo ve kolyeyi kabul etmiyo. Ben öyle bozuluyorum ki o an kafama bi yıldırım iniyo tüm hızıyla. Al bu benden sana hatıra kalsın ben gidiyorum diyorum. Nereye diyo şehirden ayrılıyorum diyorum ve yavaş adımlar, sıkılabildiği kadar sıkılmış yumruklarla yürürken sağ elimi olanca kuvvetimle duvara vuruyorum. Elimin üstü paramparça. Yüzümde, adımlarımda, ellerimde bi değişiklik yok ancak geçtiğim her yer kan içinde kalıyor. Kız arkamdan koşuyo özür dilerim diye ama ben sadece yaralı elimi kaldırıp açarak dur ve git işaretlerini yapıp yürümeme devam ediyorum. Karşıma kızın eski sevgilisi çıkıyo kız arkamda öyle bakakalmış direk bunun yüzünede oturtuyorum aynı eli.

Sonuç tüm bu olaylardan 1 gün sonra en iyi arkadaşım dediğim bi dürzüyle çıkıyo. Kolyeyi satıp parasını beraber yiyolar, yetmez gibi bide efkarlı olduğum için aldığım içkilerden sigaramdan içiyo o lavuk. Ben içkiyide sigarayıda bırakmış kızla göz gözeyim. Korkulu gözlerle bana bakıyo. Sağ elim alçıya alınmıştı önceki gün olanlardan dolayı. Bardağı alıp çocuğun kafasına vurduğum anda alçılı elimle alçı kırılana kadar kafasına vuruyorum. Hele dümbüğe bak hem sevdiğimi bildiği halde kızla çıkacak hemde karşımda benim aldıklarımı zıkkımlanacak ha? Neyse elim daha kötü durumda ama ciddi bişey yok. Sadece azcık dikkatli bakıldığında belli olan bi kaç yamukluk var elimde

• Herşeye rağmen anlattıklarınıza ve geçmişe bakınca görünen bir şey var, her türlü unutuluyor.

• CSB değilse senden daha yakışıklı birini gözüne kestirmiş ve seni şutlamış galiba. Yine en azından engellememiş seni. Benim ****** ( aklınıza gelen en ağır küfürle doldurun ) kuzenim 2 yıllık sevgilisini uzun süre aldattıktan sonra hiç bir açıklama yapmadan faceden sevgilisini ve onun ailesini gözümün önünde blokladı. Telefonlarını da açmadı. O günden sonra kuzenimle iletişimi kestim zaten. Yani öyle insanlar karşına çok çıkar boşver hayırlısı olmuş. Daha sonra ayrılacağına en azından şimdi ayrılmışsın.
  • duygulandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

Sevgilimle ayrıldık. Arkadaşımın doğum günündeyken erkek arkadaşıyla geldi. Çocuk benim 5 yıllık arkadaşım. Tabi kıyamet koptu falan bide 200 kağıt hesap kitlediler. İşin garip yanı kızla c2 denilen siteden tanışmıştım. Oluyor öyle şeyler takma kafana

Dostum seninki hafif kalmış benimkine bakarak... Kızla her şey güzel konuşuyoruz ben demediğim halde bana aşkım canım diyor bense hep 'ne bu samimiyet' kafasında olduğumu belli ediyorum ona rağmen çok güzel konuşuyoruz ve ben bu kıza 300 liraya kolye alıyorum. 2 gün sonra teklif ederken veriyorum kolyeyi. Reddediyo ve kolyeyi kabul etmiyo. Ben öyle bozuluyorum ki o an kafama bi yıldırım iniyo tüm hızıyla. Al bu benden sana hatıra kalsın ben gidiyorum diyorum. Nereye diyo şehirden ayrılıyorum diyorum ve yavaş adımlar, sıkılabildiği kadar sıkılmış yumruklarla yürürken sağ elimi olanca kuvvetimle duvara vuruyorum. Elimin üstü paramparça. Yüzümde, adımlarımda, ellerimde bi değişiklik yok ancak geçtiğim her yer kan içinde kalıyor. Kız arkamdan koşuyo özür dilerim diye ama ben sadece yaralı elimi kaldırıp açarak dur ve git işaretlerini yapıp yürümeme devam ediyorum. Karşıma kızın eski sevgilisi çıkıyo kız arkamda öyle bakakalmış direk bunun yüzünede oturtuyorum aynı eli.

Sonuç tüm bu olaylardan 1 gün sonra en iyi arkadaşım dediğim bi dürzüyle çıkıyo. Kolyeyi satıp parasını beraber yiyolar, yetmez gibi bide efkarlı olduğum için aldığım içkilerden sigaramdan içiyo o lavuk. Ben içkiyide sigarayıda bırakmış kızla göz gözeyim. Korkulu gözlerle bana bakıyo. Sağ elim alçıya alınmıştı önceki gün olanlardan dolayı. Bardağı alıp çocuğun kafasına vurduğum anda alçılı elimle alçı kırılana kadar kafasına vuruyorum. Hele dümbüğe bak hem sevdiğimi bildiği halde kızla çıkacak hemde karşımda benim aldıklarımı zıkkımlanacak ha? Neyse elim daha kötü durumda ama ciddi bişey yok. Sadece azcık dikkatli bakıldığında belli olan bi kaç yamukluk var elimde

Naptın aga sen bu saatçe csbci de çıkmaz ne diyim şaşırdım valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu saatte üşenmedim okudum tüm konuyu yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Tam Bir Kapalı Kutu

CSB değilse senden daha yakışıklı birini gözüne kestirmiş ve seni şutlamış galiba. Yine en azından engellememiş seni. Benim ****** ( aklınıza gelen en ağır küfürle doldurun ) kuzenim 2 yıllık sevgilisini uzun süre aldattıktan sonra hiç bir açıklama yapmadan faceden sevgilisini ve onun ailesini gözümün önünde blokladı. Telefonlarını da açmadı. O günden sonra kuzenimle iletişimi kestim zaten. Yani öyle insanlar karşına çok çıkar boşver hayırlısı olmuş. Daha sonra ayrılacağına en azından şimdi ayrılmışsın.

Olabilir hocam gerçekten, kızlara hiç belli olmuyor.. Sonucu hiç öğrenemeyecem gibi ama

• Hocam beterin beteri vardır,Şükredin.
    Bir ihtiyaç olursa çekinmeyin PM.
  • Hepimiz dertliyiz su aşk konusunda bende ayrıldım dün ayrildim. Severek ayrıldık nedeni de beni üzmek istemeyişi yol yakınken dönelim ilerde kötü olacak her şey dedi askeri öğrenci olduğu için böyle dusunuyormus bazı şeylere odaklanamazmis öylece ortada bıraktı gitti beni. vazgeciremedim. 3 aylık sevgiliydik. pişman olur umarim tek ümidim bu.
  • @Solntsevskaya : Teşekkürler hocam

@samanikkadin : Benim durumda böyle olabilir, aslında mantıklı olan bu ama atlatması zor oluyor işte..

Saat geç olunca upluyorum konuyu gereksiz yorumlardan kaçmak için.
  • Konuya edit geldi , tavsiyeleri bekliyorum bitmiş durumdayım.
  • Hocam ben kızı çözemedim,belki elinde olmayan nedenlerden dolayı böyledir.Belki de bir kaçamak aramıştır.Gerçi senin son mesajdan sonra bir şey değişmez,o da çok naz yapmış.Bırak her şeyi geride,önüne bak sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: heymanberry

Hocam ben kızı çözemedim,belki elinde olmayan nedenlerden dolayı böyledir.Belki de bir kaçamak aramıştır.Gerçi senin son mesajdan sonra bir şey değişmez,o da çok naz yapmış.Bırak her şeyi geride,önüne bak sen.

Son mesaj gerçekten biraz ağır olmuş, bi kıza denmemesi gerek böyle şeyler doğru hocam, kimse çözemiyor, benlik birşey kalmadı gibi artık..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.