Şimdi Ara

Aşkı mennu’da bazı sahneler sansürlenmiş mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu dizinin hafta içi her akşam üzeri yayınlanan tekrar bölümlerinde bazı sahneler törpülenmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ciddi ciddi tekrarlarını izliyorsun yani
  • TR'de televizyonda sansurlenmeyen bir sey gorurseniz bana haber verin lutfen. Her seyi "Turk toplumunun aile duzeni"ne baglamak da kilifina uygun bir sebep.

Bu sansurleyen zihniyet, kitlelere cocuklarin da leyleklerle getirildigini empoze etmeye calisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EienV kullanıcısına yanıt
    İzliyorum valla reis. Linç yemek istemiyorum ama şöyle diyeyim, Öğretmenim tatil modu. Yazlıkta sabah denize giriyorum sonra dizi vakti
    Akşam yine Deniz

• YouTube da yok mu

• gesamtkunstwerk kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki tekrarlarda bi sıkıntı gözlemlemedim fakat bu sene dizinin ortasına geldi hala bi faaliyet yok behlülde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigit3735 -- 12 Temmuz 2019; 18:1:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit3735

Geçen seneki tekrarlarda bi sıkıntı gözlemlemedim fakat bu sene dizinin ortasına geldi hala bi faaliyet yok behlülde
    Ha geçen sene de izlediniz yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Allah nasip ederse seneye yaz tatilinde de izleyecem

• Yengesiyle fingirdeşmekten başka konusu olmayan bu diziden başka seyredecek dizi bulamadımmı ?

• Hocam bende bakıyorum arada. Daha Bihter ve Behlül arasında bir şey olmadı ondan görmemişsindir :) Bir kaç gün önce Behlül kızı zorla öptü o kadar.
  • Hocam katılıyorum bende biraz inanmadım acaba benmi yanlış hatırlıyorum dedim ama dediğiniz gibi sansür var gibi

• 3 yıl sonraki tekrarlardan Bihteri de çıkaracaklar gibi.

• Tekrarında sansürlemişlerdir doğrudur.Eşşoğlu eşek kelimesini sansürlemişiz.
    Benimde önyargım vardı daha sonda izleyince güzel dizi kaliteli yapım.
    Şöyle bir anımıda anlatayım denk gelmişken.Otobüse binmiştim muavin falan tv yi açtı.Türkiye Kupası maçıydı galiba ya da süper Kupa maçı olması lazım sağlam maç ama;kanalları falan geziyor bende aklımda diyorum otobüste erkek fazla maç maç diye tutturan olur diye.Adam direk Aşkı memnuyu açtı hiç sorma yok.Biri çıkıpta birşey demedi çoğunluk pür dikkat izledi diziyi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.