Şimdi Ara

Askerlikle ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. 2012 mezunuyum. askerliğimi 2 sene tecil ettirdim mezun olunca. o gün bana bi kağıt verdiler. tecil tarihi falan yazıyor üzerinde. şimdi o kağıda baktım. üzerinde ''aşağıdaki kimliği yazılı yükümlünün 31.07.2014 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur'' yazıyor. ayrıca şunlar yazıyor:

celp dönemi: ağustos 2014
    son yoklama tarihi: 29.08.2012
    muhtemel sevk tarihi: 31.07.2014
    erteleme bitim tarihi: 12.06.2014

yani ben ağustosta mı askere gideceğim? bidiğim kadarıyla ağustos celbi için işlemle 15 mayısta bitecek. ama benim tecilim 31.07.2014 tarihinde bitiyor. benim normalde kasım celbinde gitmem gerekmiyor mu? kafam karıştı bi yardım lütfen.

• askerlik şubesini ara arkadaşım telefon ile hemen çözerler soruyu
  • 31 Temmuz tarihine kadar tecilli görünüyorsun. O tarihten sonra eğer istersen 2 sene daha mezuniyetten ötürü tecil ettirebilirsin. ya da askerlik şubesine gidip yoklama yaptırırsın. Sana orada zaten sorarlar hangi dönem gitmek istersin diye sen de gitmek istediğin dönemi söylersin. Muhtemelen en erken kasımda gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Licus

31 Temmuz tarihine kadar tecilli görünüyorsun. O tarihten sonra eğer istersen 2 sene daha mezuniyetten ötürü tecil ettirebilirsin. ya da askerlik şubesine gidip yoklama yaptırırsın. Sana orada zaten sorarlar hangi dönem gitmek istersin diye sen de gitmek istediğin dönemi söylersin. Muhtemelen en erken kasımda gidersin.

teşekkürler ama zaten 2012 mezunuyum ve 2 sene tecil hakkım doluyor. bir daha tecil ettirememm ki. ayrıca 31 temmuzda bitince beni hemen ağustosta askere alırlar mı yoksa kasımda mı giderim.
  • hemen askere alma diye bir şey yok. Sen yoklama yapmamışsın henüz. Gidip yoklama yaptır. Sonra orada sana yardımcı olurlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Licus

hemen askere alma diye bir şey yok. Sen yoklama yapmamışsın henüz. Gidip yoklama yaptır. Sonra orada sana yardımcı olurlar zaten.

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Askerlik ile ilgili sorun
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.