|
Merhaba. Uzun bir yazı olacak ve bilgi bulamadım nasıl yol izlesem bilemiyorum. Geçen gün gelen mesaj ile yoklama yaptırmaya başladım. Üçüncü kez yoklama yaptırdım. Ilk seferde yoklama kaçağısınız (o zaman önlisans okuyordum) Ikinci seferde Er olarak gözüküp eğitim bilgimi güncelledim ve o zaman lisans mezunuydum (bilg.programcılik okudum DGS ile YBS bitirdim). Böbrek hastalığım yüzüne ikinci yoklama sonrası erteleme aldım. Polikistik böbrek hastalığım var ve 2024 ve bu yıl pyeloplasti ameliyatları oldum. Eğitim araştırmadaki ürolog (2 yıldır rutin muayene oluyorum) ve nefrolog(5 yıldır rutin muayene) askerlik için elverişli bulmuyor önermiyor rutin muayene gittiğim doktorların bulunduğu hastanenin rapor yetkisi yok. Sıfır tuz kullanıyorum. Bugün muayene yapıldı temiz denildi. Yaşadığım yerdeki devlet hastanesindeki ürolog elverişli verdim durumu anlattım sorun görmedi. Olaylar bu şekilde ve karmakarışık. 1) Şubede itiraz etmeyi düşünüyorum sevk edilirsem ildeki şehir hastanesi mi yoksa ildeki başka devlet hastanesi mi olur? 2) Her iki itiraz reddedildi diyelim askere ne zaman çağrılırım? 3) Staj için başvuruda bulunmuştum case göndermiştim eğer ararlarsa reddetmem gerekiyor mu 3 ay sürecekti. 4) Bu durumda tuzsuz diyet yapamayacağım için sağlığım kötülemez mi ameliyat öncesi doktor yaşımdan dolayı böbreğimi almadı pyeloplasti yaptı. 5) Yedek subay aday adayı olarak yoklama yapılıyor. Perşembe günü heyet raporu için gideceğim. 6) Askerlik oldu diyelim ücreti ne kadar ve askerlik hayatım Er gibi mi yoksa daha iyi koşulda mı olur? 7) Ürolog 53A/1 verdi. Son rutin kontrolde değerler temiz diye onay verdi. Durumu anlattım ve kendisi benim ameliyatımı yapan hocanın öğrencisiymiş zamanında < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorum emici -- 3 Ekim 2025; 21:12:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı