Şimdi Ara

askerlik yoklaması ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar bugün askerlik yoklamam gelmiş 9 eylüle kadar gitmem gerekiyor yoklamaya fakat ben üni okuyacağım 4 yıllık tecil işlemleri nasıl oluyor hangi belgeler isteniyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi halledeyim en kısa zamanda bu olayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banban10,5 -- 2 Eylül 2008; 16:26:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aytaç1989

iyi günler arkadaşlar bugün askerlik yoklamam gelmiş 9 eylüle kadar gitmem gerekiyor yoklamaya fakat ben üni okuyacağım 4 yıllık tecil işlemleri nasıl oluyor hangi belgeler isteniyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi halledeyim en kısa zamanda bu olayı...

Dostum tecil ettirmen için lise diploman gerekiyor.Birde bir an önce halletmen gerekiyor zira askerlik durum belgesi kağıdı olmadan üniversiteye kayıt yaptıramıyorsun.(Üniversiteden üniversiteye göre değişebilir) Diplomanı , kimliğini ve sana gelen kağıdı alıyorsun erkenden askerlik şubesine gidiyorsun orda dolduracağın birkaç belge ile birlikte meramını anlatıyorsun.Kolay gele

• quote:

Orjinalden alıntı: Freemanaydin

quote:

Orjinalden alıntı: aytaç1989

iyi günler arkadaşlar bugün askerlik yoklamam gelmiş 9 eylüle kadar gitmem gerekiyor yoklamaya fakat ben üni okuyacağım 4 yıllık tecil işlemleri nasıl oluyor hangi belgeler isteniyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi halledeyim en kısa zamanda bu olayı...

Dostum tecil ettirmen için lise diploman gerekiyor.Birde bir an önce halletmen gerekiyor zira askerlik durum belgesi kağıdı olmadan üniversiteye kayıt yaptıramıyorsun.(Üniversiteden üniversiteye göre değişebilir) Diplomanı , kimliğini ve sana gelen kağıdı alıyorsun erkenden askerlik şubesine gidiyorsun orda dolduracağın birkaç belge ile birlikte meramını anlatıyorsun.Kolay gele

tamam da ben zaten üni ye kayıt yaptırdım bi belge verdiler sanırım bu tecille ilgili onun dışında farklı bi belgeye ihtiyaç yok sanırm anladığım kadarıyla.

• O zaman üniversiteden verilen öğrenci belgen ile tecilini yaptırabilirsin.Yinede acele et derim.Askerlik şubeleri çok kalabalık bu günlerde Ayrıca hayırlı olsun...
  • tamam yarın halledeyim o zaman çook teşekküür ederm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.