arkadaşlar geçenlerde askerlik şubesine gittim son yoklamamı yaptırdım kasımda gidicem , askerlik yapacağım yer ne zaman belli olur , kasımın kaçı gibi
bizimde askerlik zamanı geldi dostum...bnde yarın muayeneye gidicem bende cevap bekliyorum..
yok mu bilen bir arkadaş
kasımın 2. haftası
dostum bende aralıkta askere gidecek adaylardan biriyim.erken sevk dilekçeside verdim.pekala nezaman açıklanıyor bu dönem gidip gidemeyeceğim?bu ayın sonu diye bahsediyorlardı ancak tam bilgim yok.bilgilendiriseniz sevinirim.saygılar.
arkadaşlar ben 89 luyum.normalde şubeye gitmem gerekiyor.fakat ben açık öğretim okuyorum.gitmeme gerek var mı?onlar kendi tecil ettiriyorlar mı?
kısa yada uzun dönem çıkma taktiklerinizide bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Aralık 12 sinde teslim olacaksınız veya o civarlarda bu bakımdan aralığın 9 unda nereye gideceğiniz belli olur sizde geidersiniz bizde oyle olmustu
dostum teşekkür ederim bende öyle tahmin ediyorum.aralığın 1 2 3 ündede sınavlar varmış galiba.asıl merak ettiğim bu aralık döneminde gidebilecek miyim acaba nezaman öğrenebilirim bunu?
Benimki genel bir soru...Bu yapılan ingilizce ve bilgisayar sınavlarından herhangi birini kazanırsak kısa dönem yapabiliyor muyuz yine?
düşeceksiniz ocagıma
kasımın 2 haftası
quote:
Orjinalden alıntı: burak11
dostum bende aralıkta askere gidecek adaylardan biriyim.erken sevk dilekçeside verdim.pekala nezaman açıklanıyor bu dönem gidip gidemeyeceğim?bu ayın sonu diye bahsediyorlardı ancak tam bilgim yok.bilgilendiriseniz sevinirim.saygılar.
erken sevk dilekçenin kabul edilip edilmediğini ekimin 15inde askerlik şubenden öğrenebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: srycm
arkadaşlar ben 89 luyum.normalde şubeye gitmem gerekiyor.fakat ben açık öğretim okuyorum.gitmeme gerek var mı?onlar kendi tecil ettiriyorlar mı?
Kafan mı güzel askerlikten bahsediyoruzTabii ki sen gidip tecil ettireceksin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme