sivilde iken var olan bedensel rahatsızlıklarım giderek artması üzerine askeri hastaneye gittim ortopediye her 2 omuzda humerus üst uç kırığı teşhisi kondu ve barfiks şınav muafiyeti verdi buraya kadar sorun yok ancak verdiği ilaçlar tedaviden çok ağrı kesici nitelikte ve üst kol kemiğinde kırık var demek hastalığım kollarım uyuşuyor, ağır birşeyler kaldırdığımda çok kısa süre taşıyabiliyorum, ağrılarım arttı ve benim sürekli nöbetim var çelik yelek işkence haline geldi taşıyamıyorum, çaprazda duramıyorum doktor da muafiyet vermedi, giyen adamın suçu neymiş eyvallah bir suçu yok ama benim suçum ne ?? neden acı çekiyorum askeriyede aman diyim ya gidin basur kıl dönmesi ameliyatı olun yada acılarla yaşamayı öğrenin
şimdi ben nasıl bir yola başvurmalıyım ? doktor doktor gezeyimmi ?? yoksa ısrarcı mı olayım
Anladığım kadarıyla askeri hastaneye gitmişsin ve istediğin raporları alamamışsın.İnanmamışlardır herhalde , askerlik şubeni arayıp şikayet edebilirsin.
eliinde gerekli belgeler varsa sorun yok. sonucta orada sana bakanlarda doktor.
rapordan çok muafiyet istediğim veya gerekli tedavi geçiştirmelik çözümler değil 3 ilaç vermiş hepside ağrı kesici nitelikte !