Şimdi Ara

Hastalıklarım ve Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar.. Sizlere birşeyler sormak istiyorum
    Şimdi ben yaklaşık 5 seneden bu yani panik atak hastalığı çekiyorum. Bu güne kadar kullandığım ilaçlar : paxil, lustral, risperdal, efexor, xanax, zyprexa
    Efexor 150 mg günde bir tane
    Xanax 1 mg günde 1 tane
    Zyprexa 1 mg günde 1 tane
    Bunlar psikolojik hastalığımdan ötürü içtiğim ilaçlar
    Ayrıca boyun kemiğimde düzleşme var tomografi çektirdim boyun fıtığı olabilir ve ameliyat olma olasılığım var.
    Boynum için içtiğim ilaçlar : Kuiflex, vasoserc ayrıca 3 ilaç daha var şimdi aklımda değil.baş ağrısı boyun ağrısı kulunç ağrısı omuz ağrısı sırt ağrısı yapıyor bu boyun fıtığı. Vertigoda var dedi doktor orta kulak intihabı. Baş dönmesi yapıyor sıklıkla.
    Şimdi benim merak ettiğim ben günde ortalama 7-8 ilaç içiyorum askerde içebilecek miyim bunları?

• evet
  • evet hocam heyet raporuyla içilebilir fakat komutanların sizin piskolojinizi 1 haftaya bilemedin 1 aya düzelttikleri için bu tür ilaçlara gerek kalmayacaktır emin olabilirsiniz ya seve seve ya hesabı sonuçta asker ocağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steinwayss

evet

Teşekkür ederim hocam sağol ama bu içtiğim ilaçlar bana uyku yapıyor o işi kime anlatacağım?
  • Ne biçim antidepresanlar onlar

Azcuk xanax yollanasa
  • Askerden bile yırtabilirsin.
  • geçmiş olsun.
    hastalığın ileri seviyelerde galiba bu kadar ilacı birden kullandığına göre. ayrıca orada muayene olacağın doktorlar bu ilaçları yazmazlarsa kullanamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astım ve askerlik
    3 yıl önce açıldı
    Askerlik ve Yaşadıklarım
    11 yıl önce açıldı
    Antidepresan ve askerlik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muayene gittiğinde bunları söylersin.Askerde herkese göre yapılabilecek bir iş illaki vardır.Kör olsan da yapabileceğin bir iş bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

geçmiş olsun.
    hastalığın ileri seviyelerde galiba bu kadar ilacı birden kullandığına göre. ayrıca orada muayene olacağın doktorlar bu ilaçları yazmazlarsa kullanamazsın.

Sağol hocam...Askerlikten yırtmak istemem de geçen internette gezinirken dedim boyun ile ilgili sıkıntılar askerliğe engel mi diye? Boyun fıtığı olan kişiler askerlik görevini geri hizmette yapıyormuş falan diye. Ama ben bu ilaçları 5 seneden beri içiyorum orda ki doktor derse yazmıyorum sana diye daha
  • gerçekten hastalıgın varsa cürük alabilirsin ama cok zor arkadaşım.
    gidersin askere orda belli olur artık...

rivotil bagımlısı bi asker arkadaşım vardı.bi gün devriyeden döndügümüzde karakolda astsubayın kolunu tuttugunu gördük.Koştuk tabii ne oldu diye;karakola girdigimde her tarafın kan oldugunu gördüm.
    Hemen sevk ettiler cocugu ben de yanında gittim.Askeri doktora küfür bile etti sonra gata'ya sevk edildi sonuc:askerlige devam..

1 ay sonra yine aynı olay oldu.yine her taraf kan bu sefer il.j.komutanı tarafından sevk edildi hemde yanında bi uz.cvşla ama yine geri geldi..

yani artık kolay kolay cürük veriyorlar benden söylemesi.

• aman diyim askere gitmeden doktorlara falan sor bu durumu, askerlikle ilgili tıp mercilerine falan sor. yoksa sorunsuz biri gibi oraya gidip orda matık yoksunu üstlerine durumu açıklamaya kalkarsan büyük ihtimale ilk yapacakları annene küfredip sanada bi tokat patlatmak olacaktır.
  • Tsk'nın sağlık yonetmeliği çok ilginç. Örnek vermek gerekirse asker adayı eğer miyop ise derecesine bakılır ve yüksek ise çürük verilir. Kalp hastası birisi için ise ertesi doneme erteleme verilebiliyor. Sen elinde bulunan raporları , ilaçları vs askerlik şubesinde belirtirsen onlar seni askeri hastaneye yollar piskolojik hastalığın için psikyatri servisinde testlerden geçersin diğer rahatsızlıkların içinde bir takım testlerden geçersin tomografi felan çekerler belki yatışını bile yaparlar hastaneye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

aman diyim askere gitmeden doktorlara falan sor bu durumu, askerlikle ilgili tıp mercilerine falan sor. yoksa sorunsuz biri gibi oraya gidip orda matık yoksunu üstlerine durumu açıklamaya kalkarsan büyük ihtimale ilk yapacakları annene küfredip sanada bi tokat patlatmak olacaktır.

askerde cok canını yakmışlar anlaşılan
    o sövülenler genelde yalancı oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaqLeEye

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar.. Sizlere birşeyler sormak istiyorum
    Şimdi ben yaklaşık 5 seneden bu yani panik atak hastalığı çekiyorum. Bu güne kadar kullandığım ilaçlar : paxil, lustral, risperdal, efexor, xanax, zyprexa
    Efexor 150 mg günde bir tane
    Xanax 1 mg günde 1 tane
    Zyprexa 1 mg günde 1 tane
    Bunlar psikolojik hastalığımdan ötürü içtiğim ilaçlar
    Ayrıca boyun kemiğimde düzleşme var tomografi çektirdim boyun fıtığı olabilir ve ameliyat olma olasılığım var.
    Boynum için içtiğim ilaçlar : Kuiflex, vasoserc ayrıca 3 ilaç daha var şimdi aklımda değil.baş ağrısı boyun ağrısı kulunç ağrısı omuz ağrısı sırt ağrısı yapıyor bu boyun fıtığı. Vertigoda var dedi doktor orta kulak intihabı. Baş dönmesi yapıyor sıklıkla.
    Şimdi benim merak ettiğim ben günde ortalama 7-8 ilaç içiyorum askerde içebilecek miyim bunları?

İnternette araştırmıştım.Çoğu psikolojik hastalığa erteleme veriyorlar.Belli bir süre sonra erteleme hakkı bitince direk çürük raporu veriyorlar.Fakat alınanlarda var askere.
    Kullandığın ilaçlardan Zyprexa yı kullanmıştım bir süre, galiba ileride yine kullanabilirim.Gerçi 10 mg zyprexa kullanmıştım gün içinde mal gibiydim,akşamları ilacı içtikten sonra en fazla 1 saat ayakta kalabiliyordum.Sabahlarıda kalkamıyordum.Askere gittiğimde bu ilacı kullanırsam nasıl nöbet tutabileceğim hadi onu geçtim sabah nasıl kalkabileceğim bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 27 Şubat 2011; 22:40:46 >

• Acemi birliğinde çürük alamazsın genelde,usta birliğine gittiğinde revir sonrasında askeri hastane yolu ile çürük alman gerçekleşebilir.Eğer vermezlerse zaten silah tutamaz raporu verirler askerliğini yaparsın.Çürük eskisi gibi kolay değil bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanlı Gürz -- 27 Şubat 2011; 22:53:07 >
  • Cevap veren herkese teşekkürler arkadaşlar.. Ben çürük istemiyorum zaten gideceğim de sorun olur mu diye söyledim sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.