Şimdi Ara

Askerlik tecilli durumdayken Üniversiteye kayıt olmak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

+ 2009da liseden mezun oldum
    + 2 yıllık tecil yaptırdım ve 2012 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor...
    + 2009 ve 2010da öss'ye girdim ve istediğim puanı alamadığım için seneyede gireceğim.

Sorum şu :
    2011de kazanırsam kayıt yaptırmaya gidince askerlik durum raporu isteyeceklermiş yani alacağım durum raporundada büyük ihtimalle 02.01.2012 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası olmadığı yazacak ve tecilli olduğum ortaya çıkacak... bu durumda tecilli olduğum için üniversiteye kayıt yaptıramayacakmıyım bana git askerliğini yap gel mi diyecekler yada ne olacak??? lütfen yardım edin :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 30 Ağustos 2010; 20:47:20 >

• help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Benim bildiğim, tam aksine okul kaydını yapacak çünkü askerlik ile ilgili bir sorunun yok; kayıttan sonrada senin tecil işlemlerini okul yapacak. Sanırım sorun olmaz. Yinede daha bilgili arkadaşlar var ise onlarında yardımına başvur bence.
  • Teşekkürler... sanırım evet erteleme bitim tarihine kadar üniye kayıt yaptırabilirim ve sonrasında üniv. tecil işlemlerini yapacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik Tecil ve Yüksek Lisans
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.