Şimdi Ara

Askerlik Tecili ve Sigortam :-(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iki sorunum var.Ben 19 yaş.Bu sene lise bitti.Üniversiteye başlayacağım.Bu iki iş otomatik hallolur mu?Yoksa önceki sene yaptığım gibi sskya gidip emekli babamın güvencesi altında olduğumu beyan etmem mi gerekiyor?Geçen gün muayene olmama rağmen ilaç alırken sıkıntı yaşadım.

askerlik ile ilgili şöyle.Bana zarf geldi Milli Savunma Bakanlığı'ndan.Bir kaç arkadaşımada geldi.Ocak 2017'ye kadar tecil ettirin falan.Bazı sitelerde üniversiteye geçince otomatik halloluyor diye okudum.Benim durumumda olanlar yada tecrübelilerden yardım istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 5 Eylül 2016; 13:26:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Randy_Rhoads

Arkadaşlar merhaba iki sorunum var.Ben 19 yaş.Bu sene lise bitti.Üniversiteye başlayacağım.Bu iki iş otomatik hallolur mu?Yoksa önceki sene yaptığım gibi sskya gidip emekli babamın güvencesi altında olduğumu beyan etmem mi gerekiyor?Geçen gün muayene olmama rağmen ilaç alırken sıkıntı yaşadım.

askerlik ile ilgili şöyle.Bana zarf geldi Milli Savunma Bakanlığı'ndan.Bir kaç arkadaşımada geldi.Ocak 2017'ye kadar tecil ettirin falan.Bazı sitelerde üniversiteye geçince otomatik halloluyor diye okudum.Benim durumumda olanlar yada tecrübelilerden yardım istiyorum.

en temizi şubeye sormak ama üniye başlıyosan okul otomatik yapar, ha ben birini tanıyorum adamı okuldan askerler gelip almış okul tecilini yaptırmayı unutmuş böyle durumlarda var ama en temizi şubeye sor

• Teşekkürler şubeye gidip halledeceğim.Sigorta için ise sanırım tekrar ssk'ya gideceğim.
  • aynı durum bendede var up
  • En iyisi gidip kendin tecil ettir.Üniversiteye geçince kendi tecil olur diye bişey duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

En iyisi gidip kendin tecil ettir.Üniversiteye geçince kendi tecil olur diye bişey duymadım.

Yeni edevlet sisteminde otomatik olarak sigortalaniyorsunuz.Ancak askerlik tecili icin net bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de liseden mezun oldum. Lise bitti .Tekrar sınava hazırlanıyorum .18 i oldurdum. 19'dan gün aldım .
    SSKya gittim , lise mezunu olduğum için ücretsiz 2 yıl daha babamdan yararlanabileceğimi söyledi , birkaç onaylama yaptı sistemden .2018 e tamam dedi.
    Askerlik olayını bilmiyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.