Şimdi Ara

1.Sınıfta yatay geçiş var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
27.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1. sınıf işletme(4 senelik) öğrencisiyim.Birinci dönemi bitirdikten sonra başka bir üniye yatay geçiş yapabiliyor muyuz? yoksa illaki 1.sınıfı bitirmek mi lazım

1. Sınıfta Yatay Geçiş Kabul Eden Üniversiteler

1. sınıfta yatay geçiş yapmak, farklı bir üniversitenin veya programın aynı veya benzer bir bölümüne geçmek anlamına gelir. Üniversitelerin kendi yatay geçiş politikaları ve şartları bulunmakla birlikte, bazı üniversiteler 1. sınıfta yatay geçişlere izin vermektedir.

Üniversite 1. Sınıfta Yatay Geçiş Olur Mu?

Evet, 1. sınıfta yatay geçiş yapmak mümkündür, ancak kabul şartları üniversiteden üniversiteye değişebilir. Genellikle, başarılı bir akademik geçmişe ve üniversitenin belirlediği diğer şartları karşılamaya ihtiyacınız olacaktır.

1. Sınıfta Yatay Geçiş Yapılır Mı?

1. sınıfta yatay geçiş yapıp yapamayacağınızı öğrenmek için hedef üniversitenin ilgili birimleriyle iletişime geçmeniz önerilir. Üniversitelerin genellikle web sitelerinde yatay geçiş koşulları hakkında detaylı bilgiler yer alır.

1. Sınıflar Yatay Geçiş Yapabilir Mi?

Evet, 1. sınıf öğrencileri yatay geçiş yapabilirler. Ancak, kabul kriterleri üniversiteler arasında değişiklik gösterdiğinden, hedef üniversitenin şartlarını dikkatlice incelemeniz önemlidir.

Önlisans 1. Sınıf Yatay Geçiş

Önlisans 1. sınıf öğrencileri de yatay geçiş yapabilirler. Ancak, geçiş koşulları lisans öğrencilerinden farklı olabilir. Hedef üniversitenin ilgili birimleriyle iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

1. Sınıf 1. Dönem Yatay Geçiş Kabul Eden Üniversiteler

Bazı üniversiteler 1. sınıf 1. dönemde yatay geçişlere izin vermektedir. Ancak, hangi üniversitelerin bu olanağı sunduğunu öğrenmek için araştırma yapmanız veya hedef üniversitelerin ilgili birimleriyle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

1. Sınıfta Yatay Geçiş Yapılır Mı?

1. sınıfta yatay geçiş yapmak mümkün olsa da, kabul şartları ve koşulları üniversiteler arasında değişiklik gösterir. Hedef üniversitenin yatay geçiş politikalarını dikkatlice incelemeniz ve gerekli şartları karşıladığınızdan emin olmanız önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bahar yarıyılı yatay geçiş oluyor. Bende bekliyorum. Saü duyuru yapmış. Merkezi yerleştirme ile yatay geçiş açmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sezer1578

bahar yarıyılı yatay geçiş oluyor. Bende bekliyorum. Saü duyuru yapmış. Merkezi yerleştirme ile yatay geçiş açmış.

Yök ün sitesinde hazirlik siniflari ile ara siniflar diye yazılmıs.1.siniflarda oluyor mu yani

evet. 1.sınıf bahar döneminde yapabiliyorsun. Duyuruları takip et.
    konuyu hortlatıyorum ama kesin 1. yılın ilk dönemi bittiğinde ortalamayla geçiş oluyor mu
    edit:ailevi nedenlerden dolayı ya okulu bırakıcam ya 4 ay sabredıp kaydımı aldırabılırsem aldıracam.
    edit2:önlisans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaxxx -- 29 Eylül 2018; 10:54:49 >

Evet oluyor. Ben yaptım.
    Çok teşekkür ederim ilk dönem bitmeden duyurulara bakmaya başlarım hocam bide şey sorucam her okulun sınav tarihleri farklıymis okuduğum okul geç bitip başvuru yapamama gibi bir durum olmaz dime okuduğum okul da sistem çok yavaş ilerliyor da

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaxxx

Çok teşekkür ederim ilk dönem bitmeden duyurulara bakmaya başlarım hocam bide şey sorucam her okulun sınav tarihleri farklıymis okuduğum okul geç bitip başvuru yapamama gibi bir durum olmaz dime okuduğum okul da sistem çok yavaş ilerliyor da

Alıntıları Göster
    Not ortalaması ile geçiş yapacaksan. Tüm sınvaların sonuçlanması gerekiyor. Gitmek istediğin okulun duyurularını takip et. Her okulun yatay geçiş tarihi farklıdır

Evet oluyor. Ben yaptım.
    Sezer yaptın mı geçiş

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.