Şimdi Ara

Askerlik Tecili Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar . iki ay önce 20 yaşından gün aldım yani 19 doldu 20 nin içine girdim. Lise biteli 1,5 sene oldu. Ama ben şuan Üniversiteye hazırlanıyorum her hangi bir okulda öğrenim görmüyorum. Şimdi kafama bir şey takıldı yakınımda yakın zamanda askere gitmiş kimse de yok. Bir anda eve çat kapı askerlik yapacağımız yerin yazılı olduğu kağıt falan gelmiyordur her halde filmlerdeki gibi. Şimdi benim tam olarak ne yapmam lazım bir an önce gidip tecil işlemi mi yaptırmam lazım ? Derslere yoğun olarak çalışıyorum başıma fazladan iş açılıp konsantremin bozulmasını da istemiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buroodriver -- 22 Ocak 2015; 16:12:31 >

• Kaç dogumlusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise diplomanin asliyla 2 tane fotokopisini , kimliğini al askerlik subesine git onlar hallediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

Kaç dogumlusun

6 Ekim 1995
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçeteden üreyen adam

Lise diplomanin asliyla 2 tane fotokopisini , kimliğini al askerlik subesine git onlar hallediyor

Budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buroodriver

quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

Kaç dogumlusun

6 Ekim 1995

Şimdiye kadar niye tecil ettirmedin ? Muayene kaçağı olabilirsin. Gecen sene 94luler için son tarih 26yada 30ocak falandi.bu sene bilmiyorum son tarihi. Usta yarin hemen en yakin askeri subeye git. Kimligindeki resim Son 2sene içinde cekilmis olmalı diğer lazim belgeler ise 4 tane resim (son 2 senede cekilmis olmalı) Diplomanin asli ve 2 tane fotokopi cektir yaninda bulunsun. Kimliğinin 2 tane fotokopisi yaninda bulunsun. Asker şubesinde eksik bulmak için her şeyi yaparlar . yarin hemen git yoksa kolundan tutar götürürler

• Hocam muayene son tarihi öğrenebilir miyim ve nereden öğrenebilirim ? Ayrıca tecil için gitsem şimdi tecil için belli yaş aralığı falan var mı ? Varsa bile şuan tecil yaşındayımdır heralde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik tecili Ve üniversite
    2 yıl önce açıldı
    Askerlik tecili hakkında
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam muayene son tarihi öğrenebilir miyim ve nereden öğrenebilirim ? Ayrıca tecil için gitsem şimdi tecil için belli yaş aralığı falan var mı ? Varsa bile şuan tecil yaşındayımdır heralde ?

20 olmadıysan git tecil ettir.
    lise diplomasına 3 yıl tecil ediyorlar.

tecil ettireceksen muayene olmana gerek yok
  • Keras kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi 20 olmak derken nasıl yani 20 dolmadı benim ama sanırsam 1995 liler celp dönemi yani askere alım dönemi bizim ilçede mayıs ayıymış. Tecil ederler mi sıkıntı çıkar mı ? Aklımda şuan sadece derslerimin tehlike altına girmesi var bu kadar çalıştım didindim çöpe gitmesinden korkuyorum.
  • quote:

Hocam şimdi 20 olmak derken nasıl yani 20 dolmadı benim ama sanırsam 1995 liler celp dönemi yani askere alım dönemi bizim ilçede mayıs ayıymış. Tecil ederler mi sıkıntı çıkar mı ? Aklımda şuan sadece derslerimin tehlike altına girmesi var bu kadar çalıştım didindim çöpe gitmesinden korkuyorum.

ilk celp döneminin son sevk gününe kadar tecil edebiliyor olman gerekir

celp dönemin ilçeye göre değil kütüğe göre olabilir. bu yılın ilk celp dönemi şubatta sanırım.
    sen şubat olmadan git tecillet mayısı falan bekleme. şubede sıra yoksa yarım saatlik iş.
  • Keras kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ediyorum cevaplarınız için son bir kez rahatlamak için son bir soru sormak istiyorum okuyorum şuan ama dersane öğrencisiyim üni veya lise de değilim her halde tecilde bir sıkıntı çıkmaz tutup kolumuzdan askere götürmezler.
  • quote:

Peki teşekkür ediyorum cevaplarınız için son bir kez rahatlamak için son bir soru sormak istiyorum okuyorum şuan ama dersane öğrencisiyim üni veya lise de değilim her halde tecilde bir sıkıntı çıkmaz tutup kolumuzdan askere götürmezler.

sorun olmaz
  • Askeri şubeden hallettim arkadaşlar 2 hafta daha geç kalsam sıkıntı yaşanırmış tam zamanında gittim. Ayrıca fotoğraf lazım olmadı bizim şubede önce öğrenin lazım mı diye daha sonra ona göre gidin gidecek olanlar. Boşuna fotoğraf çektirip paranıza yazık etmeyin. Fotokobilerinizi de çektirip gidin orada madur olabilirsiniz
  • quote:

Askeri şubeden hallettim arkadaşlar 2 hafta daha geç kalsam sıkıntı yaşanırmış tam zamanında gittim. Ayrıca fotoğraf lazım olmadı bizim şubede önce öğrenin lazım mı diye daha sonra ona göre gidin gidecek olanlar. Boşuna fotoğraf çektirip paranıza yazık etmeyin. Fotokobilerinizi de çektirip gidin orada madur olabilirsiniz

Uskudar daki istiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.