Bildirim
Askerlik tecil ile ilgili acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
diploma tarihinden itibaren 2 sene tecil ettirebiliyosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 26 Haziran 2018; 19:32:7 > -
Askere elverişli olmama rağmen mazeretsiz bir şekilde sıkıntı yaşamadan tecil ettirebilirim değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
diploma tarihinden itibaren 2 sene tecil ettirebiliyosun -
Tecil için sağlık raporu istiyorlar mı? -
Selamün aleyküm beyler 2018 Ocak ayından beri yoklama kaçağıyım AOL le yazılım geçen hafta askerliğimi tecil edebilirmiyim hakkım varmı ? Çok araştırdım ama bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocakta mezun oldum haziranda hallettim once bilgisayardan e devlete girip yoklama formunu hallediyosum sonra aile hekimine gidiyosun sağlık raporu alıyosun onlar sisteme geçiyo öylece halloluyo mezun oldugun tarihten itibaren 2 yıl tecil oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 14 Ocak 2019; 2:04:50 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X