Şimdi Ara

Askerlik tarihince nadir görülen bişey (tartışalım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskişehirliyyim. Acemi birliğim TSK KBRN OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH. / MERKEZ / KONYA birliğine düştü. Neyse sülüs kağıdımıda alıp gittim konyaya. 1 martta teslim olmam gerekiyordu bende öyle yaptım tabiki 1 martta teslim oldum. Oraya girdiğimde sülüs kağıdımı açıp girişimi yaptılar kağıdın arkasına damgayı bastılar daha sonra kantinde biraz bekle birliğinden almaya gelcekler seni dediler. bende bekledim 1-2 saat sonra bi asker geldi bi komutanın yanına götürdü komutanın söyledikleri:

seni yanlış yere atamışlar. burada acemi birliği eğitimi sonlandırıldı. yani burdakiler yemin ettiler artık bidahaki dönemde açılcak dedi. askerlik şubesine git ordan baska yere sevk etsinler seni dediler.benle birlikte 1 kişi daha vardı onada aynısını söylediler. o günde cumartesi günü saat 17.30 felandı. o saatlerde askerlik şubesnde yardımcı olucak kimse yoktur dedik ama siz gidin yine dediler neyse gittik hakketende yardımcı olmadılar cunkı yardımcı olucak bırı yok. neyse ordan merkez kmutanlığına gidin dediler oraya gittik. orda da bi nöbetçi astubay vardı sülüs kağıtlarımızı aldı bi kaç yere telefon açayım sorayım dedi. bizi gazinoda 1-2 saat beklettiler. sonra geldi astsubay dediki yarın yani pazar günü mutlaka askerlik subesıne gidin sizi amasyaya atıycaklar dedi. bizde yarın pazar kım yardımcı olucak dedık. sız benı dınleyın gıdın dedı. bızde tamam dedık ama madem kalıcak yer verın dedık mısafırhane vs. o da ben mesuliyet kabul etmem dedi. yani askerim ama hiçbir şube misafir hanesıne almadı. neyse o gün otelde kaldık. ertesi gün pazar olunca tekrar şubeye gittik. ordaki askerinde söyledği şey komutan sizi başından atmak ıcın yanlıs soylemıs bugun pazar sıze yardımcı olucak kımse yok dedi.biz dedik napabiliriz. oda eskişehir subesını arayın ordaki sube yardımcı olablrse oraya gıdın dedı bosuna aksam yıne otele para vermeyın dedi bizde tamam dedik aradık ve esk subesındede olabilirmiş. pzartesi gelin değerlendirelm dedi. bizde işte eske dönüp pazartesi olunca bu sabah gıttık sonra onlarda olayı anlayamadılar böyle sacmalık olmaz sizi resmen süründürmüşler dediler. sonra tamam biz ilgilenicez ama bu uzun surcek dedı sız numaralarınız bırakın sonuclanınca bız sızı arayarak cagırıcaz dedıler bızde tamam dedık. suan hala haber bekliyoruz..

27 subattan beri asker sayılıyorum bugün oldu hala askerim acemi birliğim evde geçiyor sevinsemmi üzülsemmi anlayamadım. subedekilere sorduk bişey olmaz sülüs kağıdının arkasında damga var olayları savunabılrsn dedı. senlik bişey değil devletin yanlıslıgı dedi. suan hala aramalarını bekliyorum.

yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 3 Mart 2014; 16:14:17 >

• Arkadaşlar tekrardan Konya'ya çağırıyorlar.Bakalım nolacak..
  • İlginç bir olay mış hocam inş. konyaya gittiğiniz de sonuçlanır .
  • eyvallah kardeşim inş. sorma 2-3 gündür reziliik çekiyorum ama bedavanda askerlik yapıyorum

benim asıl merak ettiğim şey madem eğitime kapanmışsa şimdi ben oraya gidince 2-3 kişiylemi acemi birliği yapıcam? daha 2 gün önce eğitim bitmişti demişlerdi şimdi anında bölük dolcak değil. şimdi 2-3 kişiyle ne yapıcaz cok merak ediyorum.. inş cok rahat olur. senin herhangi bi fikrin varmı?

@parskan
  • askerliği de yapıyor sayılıyorsun şu an.. bu video da benden sana gelsin :))

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.