Arkadaşlar benim geçen ayın 28 agustosta son yoklamanız askerlik şubesinde yapılacakdediler ben 28 agustostan önce gittim bana burda degil adanada yaptıracan dediler burdada olur ama ilerki güblerde dediler adanaya gittim sonra gel dediler:D bende sinirlen dim gitmedim şimdi ben askerlik tecil ettirem ama üniversitede okumuyorum tecil ettirem tecil ettirme işlemleri cok uzun sürermi yada son yoklama tarihinden sonra gittigim için herhangibir sorunla karsılasırmıyım lütfen cavap
sadece jendermeler seni kolundan tutup güzelce asker ocagina götürür olacagi o
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
sadece jendermeler seni kolundan tutup güzelce asker ocagina götürür olacagi o
yaw o kadar kolaymı bu 1 hafta içinde gidecem yaptıram eger tecil ettirilerse eger etmezlerse :D
galiba 89 lusun. benimde geldi yoklama gitmedim gerek yok dedikler. 31 ekime kadar öğrenci olduğunu gösteren belgeyi askerlik şubesine götüreceksin dediler. seninde öyle olabilir yinede ara sor belki senin tarih farklıdır
quote:
Orjinalden alıntı: poseidon_19
galiba 89 lusun. benimde geldi yoklama gitmedim gerek yok dedikler. 31 ekime kadar öğrenci olduğunu gösteren belgeyi askerlik şubesine götüreceksin dediler. seninde öyle olabilir yinede ara sor belki senin tarih farklıdır
89 luyum ama okul bitelik 2 sene oldu:D ama diplomayı 2008 de aldım hocalar yüzünden yani diplomada 2008 gözüküyor:D
arkadaşlar benim anlamdıgım birşey var ben bir arakdaşlar gittim arkadaş askerlik yapmak için yani tecil ettirmişti tecili sildirip askere gitmek istedi adamlar orda söylemedik laf bırakmadılar yaw bölye çey olurma adam vatan görevini yapacak onlar adamı askerlikten sogutuyorlar
askerlik şubesine gittiğinde kulağından tutup acemi birliğine teslim ederler.
evet kardeşimde baş vurdu 31 ekime kadar süren var
89 lar mı gidiyo askere artık beni es geçmiş ben 88
Yoklama kaçağı olursun en fazla bişey olmaz. Bende yoklama kaçağı olmuştum bi ara sonradan tecil ettirdim
quote:
Orjinalden alıntı: poseidon_19
89 luların yoklama dönemleri geçmiş deil şuan bile gidip yaptırabilirsin ben istanbuldayım gittim muayeneye sıra olmasından dolayı ekim 15 e gün verdiler.hala zamanın var yani
alla alla ben de subat 89 bana gelen giden yok bazıları üniversite hallediyor diyordu şimdi ben kaçak mıyım ?
merak etme gitmesende evlere servis var direk almaya geliyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme