Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
43 Misafir (3 Mobil) - 40 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.765
Cevap
134
Favori
1.089.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, boy 1.76 kilo 106, istanbuldayım, kilodan dolayı erteleme alabilir miyim? Boy ölçümünde ve tartarken ayakkabıları kıyafetleri falan çıkarttırıyorlar mı? Konunun neredeyse tamamına yakınını okudum farklı farklı şeyler dile getirenlerde olmuş, bilgili birisi cevap verebilirse çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

Arkadaşlar bugün kurula belgeleri teslim edecektim kimlik yüzünden kabul etmediler. Yenilememi istediler 2010da değiştirmiştim ben bu durumda olanlar varsa kimliklerini yenilesinler verdikleri geçici kimlik belgesi yeterli oluyor. Görüştüğüm birkaç kişi vardı belge teslim eden onlarada yeniletmişler aklınızda bulunsun. Yer Aydın bu arada.

Birde aile hekimi 2 tane sevk kağıdı veriyor dikkat edin buna. Benim aile hekimi sağolsun birini unuttuğundan koşturdum durdum
    2 tane sevk kağıdı derken 1 tane sevk birde sağlık raporu kağıdı var dimi bana 2 tane verdi kağıt

• BiBeR10x kullanıcısına yanıt
    Hocam kağıtların birinde hastaneye sevk diğerindede askerlik şubeye diye yazıyor. 2 tane verdiyse sizinkiler tamdır bana bir tane vermişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

Hocam kağıtların birinde hastaneye sevk diğerindede askerlik şubeye diye yazıyor. 2 tane verdiyse sizinkiler tamdır bana bir tane vermişti.
    Eyvallah hocam birde son olarak hastahaneye yarın gidecem randevu mu alıp gidiyim yoksa direk gidip orada mı işlem yaptırıyim ne tavsiye edersiniz

• BiBeR10x kullanıcısına yanıt
    Sırayı hemen alabiliyorsunuz zaten hocam oda formaliteden sayılır askerlik diyince içerideki hastadan sonra alıyorlar direk fazla beklemiyorsunuz. Hastaneden halletmeniz daha rahat olur kolay gelsin.

• Wyzab12345 W kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı,cüzdan,telefon,ceket dışında birşey çıkarttırmadılar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciom92 -- 3 Ocak 2019; 12:37:18 >
  • Bugün hastahaneye gittim heyete sevk ettiler tarih verilmedi 1 gün önce sizi arayacaklar dedi.

Boy kilo ölçülmedi tekrardan aile hekiminin ölçtugunu kabul ettiler.

Heyette zaten yine ölçülecek.

2. Gidişim bakalım ne olacak

• Bende bugün aile hekimliğinden sonra hastaneye gittim, heyete sevk etti doktor. Şimdiki ölçüm 175cm, 110 kilo. Geçen sene 177cm, 113kilo çıkmıştım. Ama bu seneki tartıyı değiştirmişler. Benimde 2.gidişim. Kuruldaki evrak kayıttaki kadın cuma harici günlerde heyet doktoru oluyor, siz pazartesi 8.30da burada olun birde heyet doktoru görecek sizi sonra 1 yada 2 gün sonraya heyet günü verilecek dedi. Benim rapor bitimim 9 ocak sıkıntı olur mu dedim heyet günü rapor sonrasına kalırsa diye, hayır dedi. Ama ben yarın şubeyi arayıp bir sormayı düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar

1.88 boyum 145 kiloyum şu an asker kaçağı görünüyorum ama sadece göbek kısmımda bir irilik var askere alırlar diye gidemiyorum korkudan çünkü hasta bir eşim ve çocugum var bakmakla yükümlü olduğum sizce şubeye gitsem sonuç ne olur bilen birisi bilgi verirse sevinirim

• Eraseroutpost E kullanıcısına yanıt
    Benim boyum 1.90 kilom 135 .Bir yıl tehir aldım.Sizde büyük ihtimaller tehir alırsınız.Zira kilonuz çok fazla.Askere bu boyla gidebilmek için en yüksek 115 kilo civarında olmanız lazım ki siz 30 kilo fazlasınız...
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim hocam

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Sorun olmuyor hocam benim kağıtta yazan son gün 25aralıktı 24 aralıkta başvuru yapmıştım şubeye. Daha bugün bitirdim işlemlerimi hiçbir sorun olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: maniac_ea

ilk kontrolümde 1.70cm 110kg
    ikinci kontrolümde 1.70cm 112kg (bu kontrolümde ne aile hekimi ne de hastanede ölçüm yaptılar sadece bana boy ve kilomu sorup kağıda yazdılar)

dünde 3. ve son işlemim için aile hekimi ve ardından hastaneye gittim aile hekimi herhangi bir ölçüm yapmadan hastaneye sevk etti. hastanede boyu 1.68 kiloyu da 105kg olarak ölçtüler.(tartıda çıkan rakamı olduğu gibi yazdılar kıyafetler için herhangi bir eksiltme yapmadılar). dahiliye doktoru kağıda muafiyeti uygundur yazdı yarın sabah kurula gideceğim karar çıkacak.
    Bu sene tek tek doktor dolaşma yok mu ? Sadece Dahiliyeci'ye muayene olup kurula mı çıkıyoruz?
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Bu sene bütün heyet doktorlarına muayene olmuyo musun? Tek doktor muayene edip o mu raporu yazıyor sadece? Kurulda zaten kararı okuyolar sana sonra da belgeyi alıp çıkıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryshal -- 4 Ocak 2019; 2:44:2 >
  • 1.80 50kg alınır mı? en son bir rahatsızlığın yoksa göndeririz sıkıntı olmaz demişlerdi.
  • Cryshal C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, zaten ilk kontrolümde de sadece dahiliye bakmıştı. Başka bir rahatsızlığınız varsa ilgili doktorda bakıyor.

• Hocam tabloya göre sizin alt sınırınız 77kg altında olduğunuz için almamaları lazım. Yada ilk kontrole gidecekseniz 1 yıl erteleme vermeleri lazım. Yok illa göndermeye kalkarlarsa şubeden itiraz edebilirsiniz diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

1.80 50kg alınır mı? en son bir rahatsızlığın yoksa göndeririz sıkıntı olmaz demişlerdi.
    53 kilo altı olduğu için alınmazsın,almaya kalkarlarsa itiraz et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeye gittim adam bu kağıdı verdi işlemlerini buradan yapacaksın dedi ve gönderdi.Buca askerlik şubesi.Kilo sorunum var nasıl olacak ?

• tamam öyle yaparım son yoklamaya tabi diyor yolun sonuna geldim.
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.