Şimdi Ara

Askerlik bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleylum arkadaşlar. İzmir/Gaziemir ulaştırma okuluna çıktı askerliğim sülüste ttza kobra sürücüsü yazıyor. öncelikle burda yapan arkadaşlar varsa genelde nereye gönderiyor bilgi verirlerse sevinirim. ikinci olarak kobracılar varsa nasıl bi askerlik beni bekliyor yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiddenLeader -- 18 Ekim 2016; 14:42:05 >

• Usta birliği güneydoğu ve sınır illerine çıkar.
  • Orda mı yaptınız yoksa tecrübe mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sen nereye çıkmasını umuyorsun?

Kobra soforu olacaksın, tehlikeli bir yere cıkacak elbet... Tadını cıkarmaya bak en azindan arac icerisindesin genellikle. Bende Unimog soforuydum, disarida kullanamazsin kobra unimog vs. gayet eglenceli

• HiddenLeader H kullanıcısına yanıt
    Irak yada Suriye'ye geçme ihtimalin bile var, güneydoğu en iyi ihtimal yani. Kobraların %90'ı güneydoğu ve sınır illerinde zaten.

Musul yolcusu kalmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Irak yada Suriye'ye geçme ihtimalin bile var, güneydoğu en iyi ihtimal yani. Kobraların %90'ı güneydoğu ve sınır illerinde zaten.

Musul yolcusu kalmasın.

Adama iyi moral verdin
  • Bu vatanın her karış toprağı bizim farketmez ama ℅10 dahi olsa batı ihtimali var demek. Ayrıca sülüste kobra yazıyor ama benim şoförlüğüm çok iyi sayılmaz belki başka göreve verirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğudan korkmayın beyler emin olun batıdan kat kat daha iyi ben karadenizliyim ve şırnak cizrede yaptım suriye sınırında ve gayet güzeldi yine gönderseler yine giderim. Sakın gözünüzü korku salmasın komutanlarla kardeş gibisiniz he arada bir iki tane çıkmıyor mu illa ki çıkıyor oda dert değil. Bizim hemde çarşı iznimiz olmadan bitirdik ama paşalar gibiydik aynı zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

quote:

Musul yolcusu kalmasın.

Adama iyi moral verdin

Gerçeği ertlemenin anlamı yok, bende ermenistana sınır bir karakolda yaptım, köpek öldüren sıcağı ve topuk patlatan devriye nöbetleri dışında büyük bir sorunu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenLeader

Bu vatanın her karış toprağı bizim farketmez ama ℅10 dahi olsa batı ihtimali var demek. Ayrıca sülüste kobra yazıyor ama benim şoförlüğüm çok iyi sayılmaz belki başka göreve verirler

Sen adamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: HiddenLeader

Bu vatanın her karış toprağı bizim farketmez ama ℅10 dahi olsa batı ihtimali var demek. Ayrıca sülüste kobra yazıyor ama benim şoförlüğüm çok iyi sayılmaz belki başka göreve verirler

Kurtarmıyor kardeş ayrıca batıdaki birlikler sandığın kadar iyi olmuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

quote:

Musul yolcusu kalmasın.

Adama iyi moral verdin

Gerçeği ertlemenin anlamı yok, bende ermenistana sınır bir karakolda yaptım, köpek öldüren sıcağı ve topuk patlatan devriye nöbetleri dışında büyük bir sorunu yok.

Bende askere gidecem valla içime bir ürperti çöktü sıkıntı çöktü

• PATA PATA yapip konudan çıkayım

• Eyvallah kardeşim

• Moral bozulacak bi durum yok yorum yapan herkese teşekkür ediyorum ve devamını bekliyorum

• 15 ay zor bir askerlik yaptım ama bir şekilde atlatıyorsun, dert etme yani.

• 5 sene tecilliydim bende zamanı geldiğini düşünüp tecili bozarak gidiyorum hayırlısı diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.